Kadınlarımız akıllansın artıkk

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Kızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?

istemedenmi hamile kalmış niye ağlıyo, diğerleride daha bebek ne kadar zor olur üçü birden

3.çocuğa hamile kalan kendisi sonuçta niye şimdi ağlıyor ki?
Zamanında eşine çekecekti resti. Sırf koca istiyor diye iki senede bir hamile kalınır mı Allah aşkına?
Ben kuzenine değil o çocuklara üzüldüm asıl.

Oo üç tane hepside küçücük ee kadin istemiyordu madem korunsaymis şimdi neden ağlıyor ki bilmeyerek mi hamile kaldı yoksa ayrıca erkek meraklısı kocaların suratına tükürmek istiyorum evladın kızı erkeği olurmu yaa

istemedenmi hamile kalmış niye ağlıyo, diğerleride daha bebek ne kadar zor olur üçü birden

İstemiyormuş ama eşi istiyor diye hamile kalmış. Çok samimiydik eskiden, evlenince eşi yüzünden gorusmuyoruz artik çoğumuzla iletişimi kesti safım

Eşi istiyor diye bile isteye hamile kaldiysa ağlamak için biraz geç kalmış.

Peki ya yine kız olursa? Bu seferde 4.kez mi hamile kalacak?

Allah akıl fikir versin esine ve kendisine.

Boyle durumlara artık sıfır his oldum inanki ne bir uzulme ne birsey ,can dostum olsun
Kendi kendine yaptigi seye artik hic uzulmuyorum :))))) sallamıyorum bile ..
Cunku burada bazi seyler biz yaziyoruz diye duzelmiyor kadin kafayi calistirirsa duzeliyor ancak pek bir etkimiz yok konusmak disinda
Yoksa akilsiz gene akilsiz konunun sonuna esim ozur diledi yalvardi cok mutluyuz yaziyor bitiyor onca sey
Oyuzden herkes hakettigini yasar
Kendi isime bakiyorum yani

İstemiyormuş ama eşi istiyor diye hamile kalmış. Çok samimiydik eskiden, evlenince eşi yüzünden gorusmuyoruz artik çoğumuzla iletişimi kesti safım
gerçekten safmış korunsun kocasından gizli, boşuna ağlayıpduracağına
kocasının amacı bi sürü çocukla eve tıkıp kimseyle görüştürmemk herlade

eşi istiyor diye hamile kalmış, umarım kendisi istiyor diye de eşi yardım eder o 3çocuğu büyütürken.

nedir bu erkek çocuk sevdasi bilmem ki

Birde eşinin ailesiyle sorunları vardı hep ezdiriyor kendini, halam tuttu getirdi yeter diye sonra yine döndü eşine of off

Kızlar kuzenimin iki kızı var biri 1 yasında diğeri 2 buçuk, eşi istiyorum diye bi daha hamile kalmış bir buçuk aylık hamileymiş. Çok ağlamış filan. Üçüncü çocuk olunca iş hayatı da bitecekmiş artık. Çok üzüldüm kuzenime. Eşi büyük ihtimal erkek çocuk derdinde. Keşke sessiz durmasa kuzenim hem ona hem çocuklarına yazık değil mi ya. Bu geri kafalılık ne zaman bitecek?
Hem bebek istemeyip hem hamile kalıp ağlayanına da ilk defa rastlıyorum.Kocası silah mı dayamış.İstemiyorsa kocasına belli etmeden korunmanın yöntemleri de var.

Aklıyla dert sahibi olmuş kimseye üzülmem..
Ağlama dışında ses çıkarmayı bilirse emin olsun daha mutlu olur.

Şu hamile kalınca ağlayan kadınlara öyle deli oluyorum ki,içimden saymadığım kalmıyor! (tecavüz gibi zorunlu haller hariç):KK67:

3. Bebeği istemeseydi kocasından habersiz spiral taktırabilir ya da tüplerini bağlatabilirdi kocası da artık hamile kalamayacağına ikna olurdu :KK43:

ay böyle zihniyetler bir şey diyemiyorum artık
şu devir olmuş sanki erkek çocuk olmadan kendini baba olmamış zanneden bir zihniyet
kocasının hiç ses çıkarmayıp sonra zırıl zırıl ağlayan bir kadın
artık bunlara laf anlatmak durduğun yerde boşa kürek çekmeye benziyor

'' Eşi ERRRRKEKKKKKKK çocuk derdinde '' Waaaooww yine bir erkek çocuk sevdalığı .. Hiç bitmez bu masal ..

Allah yardımcısı olsun. Umarım eşi yardımcı olur. Ama çok farklı bir anlayış yani. Çocuklar birbiri üstüne. Çok çocuk keyiflidir güzeldir ama uzmanlar bile diyor, 2 seneden az yaş farkı çocukların bebekliklerine, en başta emecekleri süte haksızlık olur diye. Erkek çocuk arayışıysa çok yazık yani.

neden tek kabahatli esi oluyor ? bi kadin isterse rahatca korunabilir, madem korunmamis razi olmus aglaya sizlanmaya da hakki yok bence.

zarara kendi rizasi ile girene merhamet edilmez !

Bu konu kadar kendi kabul ettiyse çeksin denilen bir konu daha görmedim.

Bu tarz beyanları aldatma/affetme konularında da görmek isteriz.

Erkek çocuk veya değil, 3.çocuk veya değil, diğer çocukları küçük veya değil, bir kadını çocuk sahibi olmaya zorlamak insanlık suçudur.