Kadınların erkeklerde anlayamadıkları

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
413
Kadın ve erkek, her ne kadar ayrı yaşayamayacak olsa da birbirini yemeden duramadığı da yadsınamaz bir gerçek… Yapılan araştırmalar, kadınların erkekleri neden tuhaf bulduğunu ortaya çıkartıyor. İşte kadınların, erkeklerde anlam veremediklerine örnekler…

- Şiddet sahnelerini sevmelerine ve sırf bu yüzden tüm kavgaları pür dikkat izliyor olmalarına,

- Hız yapmayı bir erkeklik göstergesi saymalarına,

- Body yapan kaslı erkeklere imrenerek bakmalarına,

- Futbol deyince hayatı durdurma çabalarına,

- Kazanama hırsını bir yaşam tarzı haline getirmelerine,

- Sevgili ya da eş dahil herkesle dalga geçmelerine,

- Kendilerine aşırı güvenmelerine ve reddedilmeye tahammül edememelerine,

- Sebze yemeklerinden hoşlanmamalarına,

- Kırmızı iç çamaşırı giyen kadınları seksi bulmalarına,

- Anne ya da kızkardeşleri her ne kadar haksız olsa da eş ya da sevgililerine karşı annelerini savunma çabalarına,

- İçki içebilme kapasitelerini bir övünç kaynağı haline getirmelerine,

- Ağlamayı bir zayıflık göstergesi olarak algılamalarına,

- Hiçbir özel günü hafızada tutmamalarına,

- İstemedikleri şeyleri duymamazlıktan gelmelerine,

- Verdikleri sözleri tutmamak için sürekli kılıf uydurmalarına,

- Tüm kadınlara bakmalarına,

- Kendilerini teknoloji uzmanı zannedip, kadınların teknolojinin ‘t’sinden anlamadığı görüşünde olmalarına,

- Yaptıkları her espirinin komik olduğunu düşünmelerine.

hehehe çok doğru valla canım.. hiç anlamış değilim sevgilimin maç izlerken sanki kendisine para vereceklermiş gibi davranmasını kaydirigubbakcemile3 yani 90 dakka hayat duruyor onun için.. yani gözlerini ayıramıyor.. bi de şeyi anlamam ben maç esnasında eğer konsantrasyonları bozulursa tuttukları takımın gol yiyeceğini düşünüyolar..ben bişey soruyorum mesela.. cevap veriyor. o sıra tuttuğu takım gol yiyor yaa aşkım bak ne yaptın diyor.. sanki düşünce gücüyle kazanıyolar.. bi de bi hareketi tekrar tekrar izliyolar.. bunu da anlamam.. bu kadar zor mu bi defada algılamak ?

kaydirigubbakcemile3 ay burcu alemsin ama gercekten öyle hatta bi film vardı totem yapıolardı gol atsınlar fln die eğer totem bozulursa gol yiyolardı fln bide sanki maçı kazanırsa tuttukları takım kendilerine para verecekler o kadar hırslı izliolar kaydirigubbakcemile3

Aslında çok şeyleri var onların
Kayak yapıyoruz ilk defa eşimle beraber bana arkadan bağırıyor karı gör karı gör diye.
Bildiğimiz kar yani zaten etrafımız kar dolu istemesemde zaten görüyorum karı.
Kendini bir anda kayak hocası filan zannetti herhalde havalara filan girdi bir an.
Yaaa işte böyle anlayamıyorum 23 yıllık eşimi . :mymeka:
Zaten kimse birbirini anlamıyor boşa kürek çekiyoruz aslında sempatiksalakcinni

Sevgili ya da eş dahil herkesle dalga geçmelerine

Sebze yemeklerinden hoşlanmamalarına

Bunları hiç anlamıyorum bak işte :olmaz:

benim eşimde mesela biyere gdecez ben surdan gidecez diyorum inat edio sen bilmiosun diyo baska yola sapıo bi bakıoruz kaybolmusuz dogru yol benim dedigim yol ama her seferinde bu inadı devam eder

onlara görede bizim düşüncelerimiz saçma...ama en azından daha mantıklıyız bencesempatiksalakcinni

herkesın bır hobısı yada sevdıgı seyler vardır soz konusu erkeklerse dna ları okadar basıt kı ya belden asagısındalar yada mactır kavgadır vs durumdalar :D bende erkeklerın neden kendılerını bukadar begenmıs olduklarına anlam veremıyorum futbola gelınce bende mac ızlemeyı severım ama erkekler gıbı tum beynımı ruhumu endexlemıyorum ıste bunu hıc anlayamıyorum :D

erkeklerin birbirleri ile acayip derecede küfürlü konuşmasını,erkek erkeğe içmeye her hafta bı kere çıkmalarını,evlerınde nargile bulundurmalarını ve pes oynamalarını anlamıyorum.

biz erkeleri anlayamıyoruz,erkelerde bizi anlamıyor.
benim anlayamadığım birşey yap diyeceksem detaylı anlatmam lazım, ya da illa söylemem lazım.
mesela geçende balkona su dök dedim. balkonda çamur içinde. çamaşır asacağım.
gitmiş suyu sadece dökmüş. balkona bir çıktım çamurlar duruyor.
niye yıkamadın dedim, e sen sadece su dök dedin diyor. saçlarımı yoldurttu ban resmen yaaaa!
çamaşır makinası biter, banyoya girdiğinde hiçbir zaman kapatmaz.
niye kapatmadın derim görmedim der.
hep aynı bahaneler.
bu hallerini anlamıyorum.

ben de eski sevgilimin tutku derecesindeki futbol; basketbol sevdasını anlayamadım; anlayamam da... yok klavyeler kırmış ; yok sınava gitmemiş... beni bile kırdığı oldu... bu kadar mı önemli... yahu altı üstü top için koşturan 22 ya da 10 kişi...

reddedilme korkularını,
çok önemsedikleri bir konuyu bile önemsemiyor gibi davranmalarını,
ayrıntıları es geçmelerini,
nasıl bu kadar rahat olabildiklerini

anlaya-mıyo-ruummm! :gitme:

erkeklerin birbirleri ile acayip derecede küfürlü konuşmasını,erkek erkeğe içmeye her hafta bı kere çıkmalarını,evlerınde nargile bulundurmalarını ve pes oynamalarını anlamıyorum.

kız benim de evimde nargilem var hatta yanımda içiyorum şuan kaydirigubbakcemile3 bu sadece erkeklere özgü değil yani canımmmm

Aslında net olarak anlayamadığım bir fikri yok...
Sadece sinirlenince küfür etme sebebini ve içki içmeyi sevmesini anlayamıyorum...
:sm_confused:

Back
X