• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Yok canım ya bence alıp okuma zaten seriyle alakası yok sonunda ufak bi bağlantı var. Çok sıktı bi tane daha kitabı çıkarsa almayı düşünmüyorum :34:

canım ben bir yumak mutluluğu okuyorum şimdi ama sıkıldım karakterler çok acaba ne oldu diye düşünüyorum ama devamı çok zor geliyo,akıcı olmasına akıcı ama bi karakterden öbürününe öbüründen öbürüne.....bööööö geldi

Merhaba okuyacak kitap arıyordum düştüm buraya :)

akıcı güzel ama klişelerden uzak bir roman
veya kısa kısa öykülerin bulundugu veya tarih
veya eğlenceli pratik bilim kitapalrı (özelliğkle ntv yayınalrının çok güzel kitapları var bu alanda )
ilgimi çeker tavsiyeniz varsa çok memnun olurum

bi iki de tavsiyem olabilir :)
popüler tarihe alakanız var mı bilmiyorum ama ali çimen'in tarih sersini okumanızı tavsiye ederim
bizde full serisi var eşim de çok sevdi bu seriyi ben en çok Tarihi değiştiren kadınlar kitabını sevdim

orhan pamuk ile ilgili ben de aynı düşüncede olduğum için hiç okumamıştım. sonra bir kitabını okuyunca o kadar beğendim ki bütün kitaplarını okudum...

çok iyi bir yazar gerçekten..

orhan pamugun masumiyet müzesini okumustum hikaye güzel anlatış biçimi betimelmeelri güzel
yani sanki o caddede yürüyor o kızın anlattıgı sarı etegini ( sarıydı dimi ) görüyor gibiyim
sokaktan gelen sesleri duyuyor gibiyim iyiyim ama bi şey var ne bilmiyorum beni soğutuyo çözemedım :)

bir de bazen bazı yazarlar bazen farklı gelıyo benım bi ayşe kulin önyargım vardı onu bir arkadaşımın hediye ettiği
kitapla aştım ve çok begenereek okudum....bu da belkı aşılması gereken bişeydır :)

canım ben bir yumak mutluluğu okuyorum şimdi ama sıkıldım karakterler çok acaba ne oldu diye düşünüyorum ama devamı çok zor geliyo,akıcı olmasına akıcı ama bi karakterden öbürününe öbüründen öbürüne.....bööööö geldi

Sıkıyo kesinlikle. Bahçemde Yeşeren Umutların sonunda Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş diye bi bölüm var sıkıntıdan orayı bile okumadım . Şimdi yeni kitaba başladım Ted Dekker- Oyun (macera romanı) şimdilik güzel heyecanla ilerliyorum :)

İki polisiye-cinayet romanı okudumda geldim:))
Harlan Coben- OyunBozan (Ben anladım bu adamın dilini çok sevdim demekki zira 2.okuduğum ama çokça beğenilen bikini romanından çokda güzeldi..
James Patterson-Bikini ( Okuması çok kolay basit bir dili var )

gulshenidil: 4

Merhaba arkadaşlar,bu aralar ben de fazla kitap okuyamadım,ama sürekli alıyorum...:9:
En son okuduğum kitap SAYILAR Rachel Ward...çerez niyetine diyelim..

SAMANYOLU 3

slm kızlar

formda bir arkadaş söz paylaşmış çok hoşuma gitti sizlede paylaşim istedim

Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce."Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."

- Mehmet Akif Ersoy -

ben şah&sultan kitabına devam ediyorum

Lyre;2 (tüü bana )

slm kızlar

Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce."Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."

- Mehmet Akif Ersoy -

Lyre;2 (tüü bana )

güzel bir söz gerçekten canım.

Kızlar,

bugün D&R da Sinan Akyüz İncir Kuşları 5 TL. ....
Ben hemen veriyorum siparişini :)
Harlan coben ORMAN çok övülmüş ama ne yazık ki bulamadım :(
Eşimin istediği Hizbullah Vahşeti ve Uçurtma Avcısı'yla birlikte bugün 3 kitap siparişi veriyorum :16::16:

******Mart ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar :65: :46: :65: :46:

2.miz eski_bir_masal :81::nazar: :129:

3.müz kulitta :81: :nazar: :128:​

smiley-emoticone-passe-temps-loisirs-livre-lecture-club.gif

1 Mart - 31 Mart 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal .........7.......
  2. pogopogo .......5........
  3. kulitta .......4......
  4. gulshenidil .........4.......
  5. cemre25 .......3..........
  6. samanyolu .......3.......
  7. Lyre .......2.........
  8. pembelii .........2.......
  9. EsmerKralice .........2.......
  10. bal10 .........1.......
  11. masal26 ......1.......
  12. DatluCadu .........1.......
  13. Slania .......1.........
  14. tweetypinar ..............
  15. H_İ_S ..............
  16. LadyEvil .............
  17. cyd86 ................
  18. PrensesPeri ..............
  19. tugcecan ................
  20. suprensesi ...............
  21. neenone ..............
  22. kays34 ..............
  23. soft85 ................
  24. prenses_84 ................
  25. AskInihan ...............
  26. pinaran ...............
  27. DisTurBia ................
  28. oyaebrar ..............
  29. hande85 ................
  30. december90 ................
  31. fermi ................
  32. aydasu ................
  33. piolin ................
  34. nilayu ................
  35. ameli ................
  36. hasretim34 ................
  37. PIRILLL ...............
  38. elclone ................
  39. Duygu.C ................
  40. ilkalp ................
  41. ozzy06 ...............
  42. AsiNaz ................
  43. sebebsizim ................
  44. Senkolik ................
  45. umutsuzasik ................
  46. sedefnaz ................
  47. frm ................
  48. herseyduzelirmi ................
  49. assumption ................
  50. dilbaz ................
  51. nurdangonca ................
  52. ddemir10 ................
  53. sessizhayat ................

Selam arkadaşlar:3:
Ne zamandır uğrayamıyordum şükür artık okuyabiliyorum kitap..
Bi kitap var elimde şu an onla başladım tekrardan hadi bakalım maratona devam:34:

Cemil Tokpınar - Sabah namazına nasıl kalkılır.....:6:

hoşgeldin canım tekrar :16::16:

slm kızlar

- Mehmet Akif Ersoy -

Lyre;2 (tüü bana )

gerçekten çok hoş bir soz teşekkürler :29: sen kendine 2 ken tüü diyorsan ben ne yapayım :17: elimde 2 yarım kitabım var.ikiside bitemedi.ama ayı bitirmeden birini bari bitirmeliyim.her ay 1 kitap okuma sözüm var kendime :23:

Kızlar,

bugün D&R da Sinan Akyüz İncir Kuşları 5 TL. ....
Ben hemen veriyorum siparişini :)
Harlan coben ORMAN çok övülmüş ama ne yazık ki bulamadım :(
Eşimin istediği Hizbullah Vahşeti ve Uçurtma Avcısı'yla birlikte bugün 3 kitap siparişi veriyorum :16::16:

kitapçıma ormanı zorla buldurdum :9::9: en kısa sürede okumak istiyorum :34:

slm kızlar

- Mehmet Akif Ersoy -

Lyre;2 (tüü bana )

şah ve sultanı ben de okudum.genel olarak iyi ama ilk başlarında sıkıldıgım yerler oldu, son bölümleri çok güzel bence :17:

Son düzenleme:
Günaydınnn,
evet dün yeni kitap siparişlerimi verdimm,

Sinan Akyüz - İncir Kuşları
Hikmet Çetinkaya - Hizbullah Vahşeti
Uçurtma Avcısı
Moskof Cariye Hürrem .............

Elimdeki Nazan Bekiroğlu - La ' yı bir türlü bitiremedim. Son 100 sayfa falan var. Nedense çok sarmadı beni belkide çok ara vererek okumak zorunda kaldığım içindir bilemiyorum. Garip bir anlatımı var, şiir gibi. Konusu çok güzel olmasına rağmen umduğum tadı alamadım açıkcası.

oğuz atay'ın korkuyu beklerken isimli kitabını akşam bitirdim. yorumlarım kurşun kalem okuma gurubunda . kitap ları okuyup derinlemesine eleştirmek isteyen arkadaşları bu gruba bekliyorum.
nisan ayına toplam iki kitap bitimiş oldum: jodi picolut -kız kardeşim için ve oğuz atay korkuyu beklerken:34:

Günaydınnn,
evet dün yeni kitap siparişlerimi verdimm,

Sinan Akyüz - İncir Kuşları
Hikmet Çetinkaya - Hizbullah Vahşeti
Uçurtma Avcısı
Moskof Cariye Hürrem .............

Elimdeki Nazan Bekiroğlu - La ' yı bir türlü bitiremedim. Son 100 sayfa falan var. Nedense çok sarmadı beni belkide çok ara vererek okumak zorunda kaldığım içindir bilemiyorum. Garip bir anlatımı var, şiir gibi. Konusu çok güzel olmasına rağmen umduğum tadı alamadım açıkcası.

Ben de aksine dilini çok beğenmiştim şiir gibi anlatmış ama dediğin gibi ara vererek okuması çok zor olan bir kitap ..

Bu aralar derslerin ve forumdaki işlerin yoğunluğundan pek uğrayamadım buraya
Ama bu kitap okumadığım anlamına gelmiyor tabii
Bu ay okuduğum kitaplar;
J.J.Rousseau - İnsanlar Arasındaki Eşitsizliğin Kaynağı
Sigmund Freud - Ket Vurma Belirti ve Korku
Agatha Christie - On Küçük Zenci (Agatha'nın en iyi kitabı olduğu söyleniyordu bu zamana kadar okumamam şaşırtıcıydı)
Agatha Christie - N veya M

LadyEvil - 4

Elimde bir kitap vaaar:32::8: Çok mutluyum nihayet okuyabiliyorum yeniden.
Gerçi çok yoğunum ara ara okumak zorunda kalıyorum ama en azından her ay bir kitap okuyayım diyorum ben de.
Küçük mucizeler Dükkanı'na başladım. Akıcı, sıcak bir kitap gibi.
Herkese keyifli okumalar:34::16:

Merhaba herkese :3:
Bu ayın son kitabını okudum bitirdim bugün :)
U. Poznanski'nin Erebos adlı kitabıydı. Çok heyecanlı ve sonunu merak ettiğim için bir an önce bitirmek istediğim bir kitaptı, gerçekten beğendim. Dahice hazırlanmış bir bilgisayar oyununun insanları nasıl ele geçirdiğini anlatıyor. Sonunda şaşırtıyor. Kısacası güzeldi. Sıradaki kitabımın ne olacağına karar veremedim daha, bir sürü kitap yığıldı okunmak için sıralarını bekliyorlar :1: Herkese keyifli okumalar :16:

pembelii: 3

Back
X