- Konu Sahibi PrensesPeri
- #3.801
bahçemde yeşeren umutları beğendinmi canım
Yok canım ya bence alıp okuma zaten seriyle alakası yok sonunda ufak bi bağlantı var. Çok sıktı bi tane daha kitabı çıkarsa almayı düşünmüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahçemde yeşeren umutları beğendinmi canım
Yok canım ya bence alıp okuma zaten seriyle alakası yok sonunda ufak bi bağlantı var. Çok sıktı bi tane daha kitabı çıkarsa almayı düşünmüyorum![]()
orhan pamuk ile ilgili ben de aynı düşüncede olduğum için hiç okumamıştım. sonra bir kitabını okuyunca o kadar beğendim ki bütün kitaplarını okudum...
çok iyi bir yazar gerçekten..
canım ben bir yumak mutluluğu okuyorum şimdi ama sıkıldım karakterler çok acaba ne oldu diye düşünüyorum ama devamı çok zor geliyo,akıcı olmasına akıcı ama bi karakterden öbürününe öbüründen öbürüne.....bööööö geldi
slm kızlar
formda bir arkadaş söz paylaşmış çok hoşuma gitti sizlede paylaşim istedim
Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce."Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."
- Mehmet Akif Ersoy -
ben şah&sultan kitabına devam ediyorum
Lyre;2 (tüü bana )
Selam arkadaşlar
Ne zamandır uğrayamıyordum şükür artık okuyabiliyorum kitap..
Bi kitap var elimde şu an onla başladım tekrardan hadi bakalım maratona devam
Cemil Tokpınar - Sabah namazına nasıl kalkılır.....![]()
slm kızlar
Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce."Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."
- Mehmet Akif Ersoy -
Lyre;2 (tüü bana )
Kızlar,
bugün D&R da Sinan Akyüz İncir Kuşları 5 TL. ....
Ben hemen veriyorum siparişini :)
Harlan coben ORMAN çok övülmüş ama ne yazık ki bulamadım
Eşimin istediği Hizbullah Vahşeti ve Uçurtma Avcısı'yla birlikte bugün 3 kitap siparişi veriyorum![]()
slm kızlar
- Mehmet Akif Ersoy -
Lyre;2 (tüü bana )
Günaydınnn,
evet dün yeni kitap siparişlerimi verdimm,
Sinan Akyüz - İncir Kuşları
Hikmet Çetinkaya - Hizbullah Vahşeti
Uçurtma Avcısı
Moskof Cariye Hürrem .............
Elimdeki Nazan Bekiroğlu - La ' yı bir türlü bitiremedim. Son 100 sayfa falan var. Nedense çok sarmadı beni belkide çok ara vererek okumak zorunda kaldığım içindir bilemiyorum. Garip bir anlatımı var, şiir gibi. Konusu çok güzel olmasına rağmen umduğum tadı alamadım açıkcası.