kadınların, kocalarını disari bakmasina, aldatmasina neden olan haraketleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
sizce nelerdir? evli oyle kadinlar var ki kocasina hayati zindan ediyor, adamlar da teselliyi baska yerlerde ariyorlar, sizce nasil davranir bu kadinlar

ımm pek anlamam ama bence evde aradıgı huzuru bulamayınca,ilgisizlik olabilir beklentilerinin karşılanmaması,aslında çokk genişş bi konuu herşey olabilir.bence erkeklerin gözünün dışarda olması için sebebte gerekmiyo dört dörtlük giden bi evlilktede böle bir sorunun olması olasılıgı yüksek erkek milleti akıl yetmez onlara

evet onların işine akıl ermiyor.çünkü onları çoğu zaman akıl yönetmiyor bence.çoğu erkeğin gözü dışarda ve sorsanız hepsinin geçerli bahaneleri vardır.kadınların hataları olabilir mutlaka evlilikte.kusursuzluk Tanrı ya mahsus.fakat bir insan bir insanın yaşamını zehrediyorsa.ya vazgeçer ya da düzeltmeye uğraşır.ben gideyim bugün moralim bozuk gönlümü eğleyeyim.yarın karıma dönerim kaldığım yerden devam ederim.ne yardan geçiyorlar ne serden.ne ala memleket değil mi? biz neden yapmıyoruz bunu? bizim de bazen lanet olsun diyesimiz geliyor. ama sokakta orda burda karşılaştığımız erkekleri yiyecek gibi bakmıyoruz hiç.boncuk dağıtmıyoruz parmağımızda yüzük varsa.tek gecelik macera diye bişey yok sözlüğümüzde bile. bu adil değil.onlar böyle davranıyorsa ve bunun suç olduğunu düşünüyorsak, suçlu bu şekilde davranan kişinin ta kendisidir.

nefes aldırmaz, sürekli telefon eder hesap sorar kocasıyla ve en önemlisi kendisi ile ilgilenmez, pistir,,,vs... bu böyle uazayıp gider

kadın kendini anneliğe adadığında eşini ihmal edebiliyor, ve çocuklarla ilgilenmek asli görevi oluyor. Erkekse bu sorunu karısıyla paylaşıp çözüm bulmaya çalışmaktansa, gidip en kolayından başka kadın buluyor. Sonra bu kadınların suçu oluyor ve bana geliyorlarkafamçokkarıştı
tabi dırdırcı,dedektif kesilen,pisler hariç...

erkegin icinde varsa karisi dort dortlukte olsa yapar bence,nice kadinlar var pis,cirkin,bakimsiz,ilgisiz..vs kocalari etrafinda fir donuyor
bazende goruyorum ki kadin guzel,titiz,bakimli,ilgili,hamarat..vs kocalarindan aldattigi icin bosaniyor..yani bence niyeti varsa karisi iyi kotu farketmez onun gozu disardaysa karisi iceri toplayamaz

bencede erkeğin içinde varsa(genel olarak var) karısının olumsuz davranışları sadece bahane. çünkü her şey karşılıklı hep kadın mı erkeğe huzur vermiyor erkeğin yaptıklarına ne demeli ama kadınlar en ufak bi sorunda teselliyi dışarda aramıyor. tabi kadının da kendini bilmesi bilinçli bi eş olması çok önemli.kadın nerde nasıl davranacağını bilirse kocasını sever tam bir hanımefendi olursa aldatma riskini çok aza indirir ve sadece erkeğin içindeki o aldatma istediğini bastırması kalır. nefsini yenerse ne ala yenemezse kadın 4*4'lük olsa bile yapar

birisi erkegin ayagina kadar firsat geldiginde hicbir erkek hayir demez demisti

dengeyi sağlamak lazım
ne boğacak kadar üstüne düşeceksin ne de saldım çayıra mevlam kayıra hesabı ipleri koyuvericeksin
dırdırcı olmamak da lazım tabi:Roflol:

erkegin icinde varsa karisi dort dortlukte olsa yapar bence,nice kadinlar var pis,cirkin,bakimsiz,ilgisiz..vs kocalari etrafinda fir donuyor
bazende goruyorum ki kadin guzel,titiz,bakimli,ilgili,hamarat..vs kocalarindan aldattigi icin bosaniyor..yani bence niyeti varsa karisi iyi kotu farketmez onun gozu disardaysa karisi iceri toplayamaz

kesinlikle katılıyoruma.s.

kesinlikle katiliyorum sana,eger icinde varsa( ki hepsinin bir bahanesi olur kesinlikle)cogu erkek bunu yapar ve yaparkende karisini kotuler,bu onlarin savunma mekanizmasidir,yaptiklari kotuluge kilif uydurmaktan baska birsey degildir.

aldatacak erkek aldatıyor, huzur muzur işin kılıfı bence, hep bizmi erkekleri memnun etmek zorundayız birazda onlar düşünsün eşlerini nasıl memnun edeceklerini

Karakter meselesi, adam cirkin karisina sadik kalabiliyor bir baskasini karisi dünya güzelidir ama gözü disardadir.

arkadasım sana yuze yuz katılıyorum erkek eger nıyetlı ıse her sekılde yapar be s dakkasınıb ulur yıne yapar ole bayanın zırt pırt araması ıle olcak ıs degıl ,ama yapmayı dusunmeyn ınsanda fırsatını bulsada yapmaz sevıyosa zaten esını sorunları paylasırrrr,,ama eger erkek fırsat arıyosa esınde hata kusur aramaya baslar kı vıcdanı rahat etsın esım sunu yaptı bunu yaptı hakkettı gıbı bır dusunceye sahıp oluyolarrrrrrr,,,az la yetınemeyen coktan gözünü almayan sonunda hep üzülen erkeklere ohhhhhhhh olsun

bence bu erkekten erkege degisir guzelim, bazan kadin 4x4 luk olsa dahi gidip cokta rahatlikla aldatiyor, ama genelde erkegi kadindan uzaklastiran durumlar soyledir : eve geldiginde asik suratla karsilamak, onune taze sicak yemek koymamak, evin daginik olmasi, surekli durmadan dir-dir yapmasi, ve onemliside esine karsi cilveli olmamasi kendine bakmamasi, erkekler kadin parfumunden ziyade ten kokusuna onem verirler bence, ben her aksama dogru esimin gelmesine yakin dus alir saclarimi yikar mis gibi karsilarim :1hug:

bence bu erkekten erkege degisir guzelim, bazan kadin 4x4 luk olsa dahi gidip cokta rahatlikla aldatiyor, ama genelde erkegi kadindan uzaklastiran durumlar soyledir : eve geldiginde asik suratla karsilamak, onune taze sicak yemek koymamak, evin daginik olmasi, surekli durmadan dir-dir yapmasi, ve onemliside esine karsi cilveli olmamasi kendine bakmamasi, erkekler kadin parfumunden ziyade ten kokusuna onem verirler bence, ben her aksama dogru esimin gelmesine yakin dus alir saclarimi yikar mis gibi karsilarim :1hug:

sen bence cozmussun olayi

maviyim çok doğru söylüyosun şimdiki zamanda cilvede tek başına işe yaramıyor adam sabah kalkınca çamaşır,kahvaltı,tertip düzen hoşgörü ister bunlar olmasa neyapsın cilveyi tabağa koyupta karnınımı doyuracak.kızınız varsa küçükken hayata hazırlayın ilerde zoruna gitmesin

uyumlu bir cinsel hayat da çok önemli ama.. birbirini tatmin eden çiftlerin iletişimi, birbirlerine davranışı filan çok farklı oluyo zaten.. o zaman puzzle gibi oluyolar, birbirlerini tamamlıolar die düşünmekteyim..

hersey bahane ısterse dort dortluk olsun bı kadın aldatmak ıstıyorsa aldatıyor bu adamlar sonrada esım ılgısız bakımsız dırdırcı dıye yapıyorum dıyorlar madem oyle bosasınlar oyle ne halt yapacaksalar yapsınlar

Back
X