G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
sizce nelerdir? evli oyle kadinlar var ki kocasina hayati zindan ediyor, adamlar da teselliyi baska yerlerde ariyorlar, sizce nasil davranir bu kadinlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nefes aldırmaz, sürekli telefon eder hesap sorar kocasıyla ve en önemlisi kendisi ile ilgilenmez, pistir,,,vs... bu böyle uazayıp gider
erkegin icinde varsa karisi dort dortlukte olsa yapar bence,nice kadinlar var pis,cirkin,bakimsiz,ilgisiz..vs kocalari etrafinda fir donuyor
bazende goruyorum ki kadin guzel,titiz,bakimli,ilgili,hamarat..vs kocalarindan aldattigi icin bosaniyor..yani bence niyeti varsa karisi iyi kotu farketmez onun gozu disardaysa karisi iceri toplayamaz
erkegin icinde varsa karisi dort dortlukte olsa yapar bence,nice kadinlar var pis,cirkin,bakimsiz,ilgisiz..vs kocalari etrafinda fir donuyor
bazende goruyorum ki kadin guzel,titiz,bakimli,ilgili,hamarat..vs kocalarindan aldattigi icin bosaniyor..yani bence niyeti varsa karisi iyi kotu farketmez onun gozu disardaysa karisi iceri toplayamaz
bence bu erkekten erkege degisir guzelim, bazan kadin 4x4 luk olsa dahi gidip cokta rahatlikla aldatiyor, ama genelde erkegi kadindan uzaklastiran durumlar soyledir : eve geldiginde asik suratla karsilamak, onune taze sicak yemek koymamak, evin daginik olmasi, surekli durmadan dir-dir yapmasi, ve onemliside esine karsi cilveli olmamasi kendine bakmamasi, erkekler kadin parfumunden ziyade ten kokusuna onem verirler bence, ben her aksama dogru esimin gelmesine yakin dus alir saclarimi yikar mis gibi karsilarim :1hug: