kadınların, kocalarını disari bakmasina, aldatmasina neden olan haraketleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadın erkeği dışarı itmez erkeğin bi tarafı hep dışardadır fırsat bekler en ufak bi açıktaaa kaçar....
ve kadına kendini suclu hissettirir !...
yoksa hangi kadın kocasında şikayetci değil o zaman kadınlardamı yapmalı

erkeğin,kadını aldattığında
kadının sineye çekeceğini bilmesi en büyük etkenlerden.
hiç bir erkek çekip gittiğinde arkasına bakmacak kadını kolay kolay bırakamaz.
bir diğer sebebte bence kadının kendi kişiliğini,hayatını bırakıp kendini çocuklarına ve eşine vakfetmesi.

hiç bir erkek çekip gittiğinde arkasına bakmayacak kadını kolay kolay bırakamaz.
bir diğer sebebte bence kadının kendi kişiliğini,hayatını bırakıp kendini çocuklarına ve eşine vakfetmesi.

Kesinlikle katılıyorum kızlar size. Zaten bence erkek bir fırsatını kolluyor ve fırsatını bulduğundada pırrrr. Bide hep neden kadınlar fedakarlık gösteriyoki. Aman koca elden gitmesin ama bizi hep bakımlı ve güzel görsün, neden herşeyi biz yapıyoruz onlar bizim için napıyolarki. Göbeklerini kaşıya kaşıyo oturup karşılarında güzel ve bakımlı kadın görmek istiyolar. Evde temizlik yapılmış, yemek hazırlanmış kadın yorulmuş umurlarında değil. Temizlikte yapmak yemekte yapma. Yeterki onların gönlünü yap yeter. Pis bir ırk kızım bu erkek milleti. Ben bunu bilir bunu söylerim. Uçkurlarıyla bozmuş bunlar

başlığı okuyunca direk şöyle söyledim
ay ay ay ayy
bu tür kadınlar çok az be güzelim
erkek aldatıyor
gözünün üstünde kaş var deyip :kahve:

kadın erkeği dışarı itmez erkeğin bi tarafı hep dışardadır fırsat bekler en ufak bi açıktaaa kaçar....
ve kadına kendini suclu hissettirir !...
yoksa hangi kadın kocasında şikayetci değil o zaman kadınlardamı yapmalı

harika bir tespit bravoooooooooooooo:hooray:

erkek eve geldiğinde huzur mutluluk ve bakımlı bir kadın bulmalı eğer dışarda heyecan arama gibi bir isteği yoksa karısını seviyor ve mutluysa aldatacağı ihtimalini vermiyorum kadın gökkuşağı gibi olmalı rengarenk bence evlenince bence herzamankinden daha bakımlı olmalı

bence erkeğin içinde varsa ille bi bahane bulup zaten yapar kimseyi dinlemez ama şu da önemli erkeği bu duruma getirende genelde kadınlar erkeği fazla sıkmamak lazım fazlada serbest bırakmamak lazım diye düşünüyorum arayı herzaman bulucak kadındır bana göre ya sizce???

bence dengede tutmak lazim.erkekler sikiya gelemezler,cok tartismaya ve uzerlerine gidilmesine gelemezler....o zaman isyan ederler ve dolayisiyla onlarin "kadin dirdiri "diye tabir ettikleri sey yuzunden disariya yönleriler..hersey dozunda guzeldir,kiskanclik da sevgi de hersey de...

tabiki erkegi fazla sikmayacaksin serbeste birakmayacaksin icinde varsa ne yaparsan yap o bildigini yapar birazda sucu kendimizde aramaliyiz erkegimizi yeterince memnun ediyormuyuz? beni üzen olay bir erkek karisini aldatiyorsa kiminle aldatiyor tabiki baska bir bayanla biz bayanlarinda icinde olanlar var.

bu ne ya ben anlayamadım fazla sıkma yok üzerine düşme çocuk mu yetiştiriyoruz burda... yetişkin bir erkekten bahsediyoruz... eğer memnun değilse boşasın gitsin rahat rahat ne istiyorsa yapsın zorla mı tutuyoruz...kusura bakmayın ama sizin yine anaçlığınız kabarmış erkek milletinin suçunu hafifletmek için üzerinize yük almaya çalışıyorsunuz...yani kısaca ben ne kocalar bilirim lanet karılarının ağzının içine bakan ve ne kocalar bilirim melek gibi karılarını aldatan...

.erkek milleti aldatmak istesin yeterki doğru yanlış bir sürü sebep bulur.yani bunun bir ölçüsü yok.zaten çok uzun zaman önce kafa yormayı bıraktım bu konuyla ilgili.nasıl rahatım nasıl mutluyum anlatamam.darısı tüm kadınların başına:teytey:

bir erkek eğer aldatmıyorsa karşısına öyle bir fırsat çıkmamış demektir ben bunu bilir bunu söylerim

.erkek milleti aldatmak istesin yeterki doğru yanlış bir sürü sebep bulur.yani bunun bir ölçüsü yok.zaten çok uzun zaman önce kafa yormayı bıraktım bu konuyla ilgili.nasıl rahatım nasıl mutluyum anlatamam.darısı tüm kadınların başına:teytey:
canım evet katılıyorum erkek aldatmayı kafaya koymuşsa ya da kaymaya başladıysa ilgisi başka yerlere ağzınla kuş tut yaranamazsın o yüzden acaba benim neyim eksikti ya da ben nerde hata yaptım diye dert etmemk lazım kendine ama olmuyo işte büyük bi yıkım..:1closedeyes:

hiç bir erkek çekip gittiğinde arkasına bakmayacak kadını kolay kolay bırakamaz.

bu son söylediğin sebep değişmez bi toplum gerçeği canım..ataerkil bir toplumda yaşadığımğz için kadın hep verici hep edilgen..çoğu zaman kocası için şehir hatta ülke bile değiştiriyo kocasının ailesiyle yaşamak zorunda kalıyo böyle olunca da kişiliğinden tavizler vermeye başlıyo yıllarca oluşturduğu 'ben' kavramı çöküyo kendini tanıyamaz hale geliyo zevklerinden seçimlerinden sosyal hayatından mahrum kalıyo bu kadında bi bunalım yaratıyo ve erkek kadını artık sıkıcı bunaltıcı bulmaya başlıyo..tabi tek neden bu değil ama bu da göz ardı edilmeyecek büyüklükte bir neden bence..güzel bi tespit

bence kocayi memnun edemeyince erkegin gozude disarda oluyor.kadin sakin olmali.dirdir etmemeli.kocasi yuzune baktigi zaman onda huzur bulmali.ayrica temizlikte cok onemli.kadin her zaman bir cicek gibi guzel ve temiz olmali.bunlari yapmayinca.aksi ile tokat yemeye mecbur oluyor kadinlar

Back
X