Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Kuyrukları tahrik etmis olabilir. Yoksa 'adam gibi adamlar' niye tecavüz etsinler?!

onlarda gözlerini kapatacaklar harama bakmayacak,dilleri tutulacak konuşmayacaklar.
Dinden anlaşılan yalnızca kadının giyimi ve tahrik olmaları mı.
Bu zatlar 9 yaşında kız çocuğundan etkilenen şehvetlenen kişiler.
Canlı ,cansız,kız ,erkek,hayvan onlar için fark etmez yeterki bir "delik" olsun.
Dinimizin başka hiç bir özelliği konuşulmaz.Haram yemekten bahsedilmez,kul hakkından hiç bahsedilmez.Bu zat bana hakaret ederek benim gibi insanların namusuna laf söyleyerek ,fahişe kıyafetli diyerek kul hakkı yemiyor mu.Yok bunlar sayılmaz değil mi ?

Aslinda cok ciddi bir konu bu. Oyle bir kadin mini etegi giydi beni tahrik etti olayi degil. Bir erkegin akli zaten yarim calisiyorsa mini etekten cesaret (o nasil cesaret ise!) bulupta o yarim akliyla tecavuzunu de eder, beni tahrik ettigi icin yaptim da der. Sonra, bir kravat takayim da indirim alayim da der. Hadi bir de mini etek indirimi verelim bir de promosyon, bir de aferin oglum diye gonderelim.

Neler neler okuduk , ne kopekler, ne ordekler, ne esekler, ne bebekler .... Erkeklerin ahlaksizligina kilif bulmaya calismayalim ve bu yapilanlari normallestirmeyelim. Toplum olarak bir yere surukleniyoruz ama iyi bir yere suruklenmedigimiz kesin.

Sende ben gibi uğramaynlardansın sanırım aman boşver yazacak çok şey varda anlayacak mantık yok boşa yormayalım kendimizi.
Bende bişey diyeyim KADININ en büyük düşmanı yine kadın ben bunu bilir bunu söylerim Allah herkese akıl fikir versin.

maalesef bu forumda bizzat kadınların tecavüzün hak edilebilir bir şey olduğunu yazması kadar kötü bir şey yok
bunu görenler bu tarz düşünenlerin yetiştirdiği çocuklar
sen ama bazı kadınlar hak ediyoru dedikten sonra oğluna bin kere söyle tecavüz kötü diye inandırıcı mı acaba

Evet böyle yazanları gördüm dedim ya dün gecede okumadım okumayacağımda.
Kız evlatta bizim erkek de bizim kızım nasıl tecavüze uğramasın istiyorsam oğlum da etmesin yapmasın.
Ha var benim aslan oğlum yapar yapar diye pohpohlarsan o zaman otur bir düşün derim.
Ama ben cidden üzülüyorum böyle düşünenlere ve yazık diyorum.

@bebem-1221 yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. Hiç yakıştıramadım hiç beklemezdim senden böyle bişeyi.

Herkes kendinden sorumludur, adam gibi adamın! benim giyim kuşamımdan etkilenip günaha girmesi benim problemim değil. Onun kendine hakim olmasını ben sağlayamam. İsteyen istediği şekilde tahrik olabilir, şehvet duyabilir bana isteğim dışında dokunmadığı müddetçe. O kendi sorumluluğu, kendi günahıdır. Hesabını da kendi verecek, ben değil...

Hortlatalım.

Bu yazdıkların ''bir dindar asla chp ye oy vermez'' demek gibi. Sherlock Holmes olmak için kasmayalım lütfen.

Ona bakarsan Afrika kabilelerinde erkek çocuklar süslenip püsleniyor, o zaman erkeklerin de mi fıtratında var ? Begenilmek herkesin içinde var, hem doguştan gelen bir şey, hem de toplumsal bir mesele. Ama açık ve net, kız çocukları etraflarını örnek alırlar, TV de gördükelrini, annelerini... vs. Aynen Afrika'daki erkek çocukları gibi. O yüzden bi kadın böyle konuşamaz falan filan... boş bunlar.

Ama hadi sen neyse, eşitlik, feminizm gibi saçmalıklarla alakan yok sanırım. Peki bu nedir;

Ya okypete, sen feminist degil misin, eşitlikçi deigl misin? Senin bu yadıgını femniistler görse seni taşlarlar. Feministlere göre, eşitlikçilere göre ne erkek ne kadın, begenilme duygusu, onaylanma duygusu taşımaz. Onlara göre bu gibi şeyler erkek egemen toplumun dayatması ve rol model olmasından ötürüdür... Topuklu giyme istegi anneden görülüp de yapılan bir şeydir onlara göre. Biyolojik özellikleri reddeder feministler. hiiiç.... Bu ne biçim bir feminist olmaktır ya? Sonra da feministler feminizmi bilmezler deyince ben suçlu oluyorum

Ayrıca sana kıl degilim. Ha bazıları bana kıldır, o ayrı... O da çok umrumda degil zaten.

Olmadı parkon. Hiç olmadı hem de. Senin yaptıgının binlerce yıldır yapılandan hiçbir farkı yok aslında. Bunca zamandır zaten anneler çocuklarını hep böyle yetiştirdiler. ''saygılı ol...vs'' Kimse demedi git de ''döv, öldür... vs'' diye. Onlardan farklı bir şey yapmış degilsin yani. Dolayısıyla da oglun varsa tecavüzcü olmayacagını asla garanti edemezsin.

Asıl meseleyi bilmiyorsunuz maalesef.

Al aklı başında bir yorum işte.

Dünyanın her yerinde katili var, tecavüzcüsü var, psikopatı var.... Karşıdan kaşıya geçerken yeşil yanıyorsa bile sagına soluna bakar insan çünkü herkes kendi canından en önce kendisi sorumludur. Belli mi olur biri süratle gelir ezer, digeri sarhoştur ezer, digeri morondur ezer, digeri psikopattır ezer.... O saatten sonra ''bana sagıma soluma bakmayı ögretme, sürücüleri egitin'' desen ne yazar? Böyle saçma bir şey olabilir mi ya? İnsanların sorumluluk duygusunu mahvediyorlar resmen. Sonra da biz normalleştiriyor oluyoruz. Bu tipler ya sorumlulukları aşırı derecede almaya kalkar ya da aşırı derecede paranoya aşılar. Garipler cidden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…