Kadınların laf atma merakı.

Fotoğraftaki sen misin? Öyleyse gayet güzel bir kadınsın. Makyajında abartılı filan değil etkileyici duruyor yakışmış sana. Kesin kıskançlıktan söylenen laflar bunlar boşver. Ergenlik insana gereksiz bir özgüven veriyor böyle. Kendilerini moda uzmanı, güzellik jürisi filan sanıyorlar. Bende tüneldeydim geçen kapının orda duruyorum, karşı kapıdada 5-6 kişilik liseli erkek grubu var. Hani aramızda 4-5 adımlık mesafe var ve başka kimse yok. Gözlerini dikmişler üzerime ciddi ciddi, güzel olup olmadığımı tartışıyolar. Yüzü güzel ama bacakları kalın. Güzel bence, yok abi değil ya fln. Sanırsın beyefendiler jüri üyesi bende podyuma çıkmış karar versinler diye bekliyorum. Sokucak bir lafta bulamadım o an, içimde kaldı.

Son düzenleme:
bugün tramvayda böyle bı olay oldu
15 - 17 yaşlarında 3 kız karşımda oturuyor, yanımdada yaşlı bı bayan
kadınla nasıl dalga geçıyorlar anlatamam
kadının ayağında terlık vardı, ışte yok böyle sokağa mı çıkılır
kendını evde sanıyor galıba
yok kaşlarına bakın orman gıbı
saçlarında beyaz var boyatmıyor röflelı gıbı güzel sanıyor sankı
yok ceketı 3 beden büyükmüş

kadında yemın ederım sabırlı çıktı hıç sesını çıkarmadı öyle olunca daha fazla üstüne gıttıler
yok ışte duymamazlıktan gelıyor felan
dayanamadım bağırdım kızlara terbıyesızler kadına çok acıdım
ben tepkı gösterınce tırsdılar ındıler hemen ılk durakta
yazık kadın nasıl ağladı tşk ettı :50:

ne yazık kı kendını bılmeyen, cahıl, terbıyesız ınsan çooook :ssz:

kadında yemın ederım sabırlı çıktı hıç sesını çıkarmadı öyle olunca daha fazla üstüne gıttıler

dalga gecmek heleki karsıdaki insanın duyacagı tarzda konusmak boyle seyleri cok gunah ya yasları kucukmus ama yinede bu tarz seylerin farkına varabilcek kadarda buyukler

Son düzenleme:

gerizekalılar
aferin kız sana taktir ettim
ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim aptsallar
böyle insanları küçük düşürmeye çalışan kendini bilmezlerden nefret ediyorum:47:

Eminim kendileri de birşeye benzemiyordur. Gerçekten nasıl bir özgüven patlaması var o yaştaki bazı gerizekalılarda anlamıyorum. Zaten o yaşta daha vücut tam oturmamış oluyor, ergenlikten dolayı sivilceler vs. ama eteklerini iki kıvırıp, o yaşta saçı başı boyatıp yüzü makyaja bulayınca güzel olduk sanıyolar kendini bilmeyen tipler. Eminim yani böyle olduklarına nasıl ki gerçek zenginler ağırbaşlı davranıp sonradan görme hareketlerde bulunmazsa, gerçekten güzel olan insanlar da böyle şımarık davranışlarda bulunmaz insanları aşağılamazlar dış görünüşlerinden dolayı

Eminim kendileri de birşeye benzemiyordur. Gerçekten nasıl bir özgüven patlaması var o yaştaki bazı gerizekalılarda anlamıyorum. Zaten o yaşta daha vücut tam oturmamış oluyor, ergenlikten dolayı sivilceler vs. ama eteklerini iki kıvırıp, o yaşta saçı başı boyatıp yüzü makyaja bulayınca güzel olduk sanıyolar kendini bilmeyen tipler. Eminim yani böyle olduklarına nasıl ki gerçek zenginler ağırbaşlı davranıp sonradan görme hareketlerde bulunmazsa, gerçekten güzel olan insanlar da böyle şımarık davranışlarda bulunmaz insanları aşağılamazlar dış görünüşlerinden dolayı

gerizekalılar
aferin kız sana taktir ettim
ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim aptsallar
böyle insanları küçük düşürmeye çalışan kendini bilmezlerden nefret ediyorum:47:

dalga gecmek heleki karsıdaki insanın duyacagı tarzda konusmak boyle seyleri cok gunah ya yasları kucukmus ama yinede bu tarz seylerin farkına varabilcek kadarda buyukler

ya arkadaşlar bıde demezler mı kadına bak makyaj bıle yapmamış doğal güzellığe ınananlardan felan dıye
kendılerı full badana yapmış yüze...
nasıl laf atıyorlar ılk başlarda anlayamadım ben olayı sonra baktım bunlar düpedüz kadına laf atıyor
oda sakın sessız bır şekılde kıtabını okuyordu ama bellı kadının gözlerı doldu ama tuttu kendını
daha da yüklendıler yok ağlıcak şımdı, duymamazlıktan gelıyor felan dıye

bıde ben kavga çıksın ıstemedım gözlerının ıçıne bakıyorum ters ters anlasınlar dıye anlamadılar bende açtım ağzıma bağrındım herkes baktı onlara
sonra onlara laf atan oldu terbııyesızler felan mıllet anca tepkı verebıldı :ssz:

evet, uzun zamandır içimde biriktirdiğim bir sorundu bu:) bir derdim var bölümünü bugün ilk defa gördüm estetik bölümünden aşağı inmediğim için:)

nerede yaşarsam yaşayayım ister doğunun ücra bir ili olsun, isterse ege'nin incisi olsun durum aynı ve ciddi anlamda, gerçekten çok rahatsız oluyorum.meramım kadınların, daha çok ergen genç kızların diyelim laf atma, yüksek ses ile laf söyleme akıllarınca fikir beyan etme ve ya rencide etmek isteme problemi ile karşı karşıyayım. aynaya bakıyorum hayır, gerçekten dalga geçilecek laf söylenecek bir tip miyim diye? öyle olduğumu düşünmüyorum.

arkadaşlarımla, ailemle olsun,ya da erkek arkadaşım ile yürürken şu lafları çok sık duyuyorum.

-ihihi.
-aa olmamış.
-uff çok kötü ya berbat hahah.
-o kadar makyajı bende yapsam...

aklıma gelmeyen birçok şey daha.kıyafetimde çok ölçülüdür. yaşam koşullarına uymaya çalışırım:) ortam neyi gerektiriyorsa öyle davranırım genelde insanların yüzüne bakmam, karşıya bakarım.ama anlamıyorum, nedir bu laf sokma, laf atma merakı?

eminim birçoğumuzun başına geliyor.bu tipler heryerde çünkü.boşver diyorum hadi diyorum.sonra eve gelince inceliyorum kendimi acaba bir şey var mı diye?

ohhh rahatladım:)):1:

nefret edıyorum bole ınsan zıyanlarından bunların ıcının pıslıklerı dısına yansımıs su dunyada mutevazılık alcak gonulluluk kadar guzel bırsey daha varmı ya topraktan geldık topraga gıdıcez bızden buyuk ALLAH var valla benım ıcın karsımdakı ınsan ısterse dunya guzelı olsun ıcının guzel olmadıgını hıssedersem o guzellık 5 para etmez ama ısterse dunyanın en cırkın ınsanı olsun ıcının guzellıgını gorursem dunyanın en guzel ınsanıdır benım gozumde:16:bende orda olsam kesın o kızları yolardım cunku bole seylere gelemem asırı sınırlenırım

bence tüm olay yetiştirme tarzında
bir çocugu güzel yetiştirseniz ister 13 yasında olsun ister 25 yasında olsun yoldan geçen birine böyle sözler sarfetmiceğini gayet iyi biliir
örnek ben : kim ne giymişse giymiş hiç yorum yapmam yoluma giderim okulam giderim
nedenmi? çünkü çok iyi bir aile terbiyesi almışım :49:

Aile çok önemli ama popüler kültürden etkileniyorlar en çok. Sayfadaki bütün yorumları okudum atılan laflar bana hep şu sıralar çok popüler olan bir moda programını hatırlattı. Yaşları yüzünden kendilerini dünyanın merkezi zannediyorlar. Her konuda otorite olduklarını düşünüyorlar. Türkiye'de otorite olarak kabul edilen insanlar çirkefliklerini acımasızlıklarını konuşturunca onlarda onu kapıyor hemen. Eskiden saçma gelirdi televizyonda sansür uygulaması, insanın beyni yok mu televizyondaki adam sigara içiyor diye içsin onun her yaptığını yapsın vs. diye ama artık anlıyorum ki Türkiyede beyinsiz bir çoğunluk var.

benimde böyle bişe başıma gelmişti bi kere ALLAHdan iyi bişeydi :) nişanlımla yolda yürüyoruz karşıdanda iki kız geliyo yanımızdan geçerken bize bakıp ' ÇOK YAKIŞIYOLAR DİMİ ' Demişlerdi :54: çok mutlu olmuştum :16::16:

bazen de sozle degıl de bakıslarla ne demek ıstedıgını anlıyosun bazılarının
mısal basıları dırek yuzune bakıyo hıc utanma yok dık dık bakıyo bu ayrımı yapabılıyosun normal bakmak var bır de dık dık bakmak var
bazende taaa ayak ucundan baslayıp yusune gosune kadar ıkıdk da suzenler de var
bana ole laf atan olmadı bayanlardan ya da ben dymadım ben son ses muzık dınledıgım ıcın okulagıderken bı halt ısıtmıyorum :52::52::52:
ama bole bakısları anlayabılıyorum ya begendıgınden ya da begenmedıgınden suzuluyorum heralde dıyorum
bı cok kısı yasıyo bunu mecbur alısmanız lazım

ınsanın bırde karsı cınsının bole sozler solemesı dah aıncıtıcı oluyo hanı bı bayan bunları soluyosa erkekler kım bılır ne deler yanı

bencede kıskanıyorlardır
o kadar makyajı ben yapsam dıyorlarsa yapsınlar bakalım :D

evet kesinlikle popüler kültür.insanın değerleri vardır, dürüstlük, samimiyet, içtenlik vs. artık yargılama ölçütü güzellik olmuş.insan beğenmediği birinin içini ruhunu merak bile etmiyor .bunları değiştirmek için elimden bir şey gelmez ama yaptıkları terbiyesizlikleri merak edip okurlar belki.

bazı kişiler vardır cnm çok güzel bir kadın görünce kendilerini ucube hiseder :1:
onlar ögle hissettiği için seni görünce pskolojileri boluyordur
ablukaya düşüyorlardır,güzele güzel denir mantıgıı onlarda yoktur,neden çünkü
kompleks varda ondan...
walla şahsen beğendiğim birini görünce yanına gidip söylüyorum gocunacak br durum yok ki dimi ama:nazar:maşallah da derim ayrıca:16:

Back
X