• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların laf atma merakı.

hiç böyle bir durumla karşılaşmadım dikkatli bakanlar olmuştur ama yüksek sesle laf atar ginbi konuşanlar olmadı sanırım hatırlamıyorum:44:bunu yapanlar cahil toy görgüsüz insanlardır kafana takma boşver.kimsenin saçı başı giyimi kuşamı bir başkasını ilgilendirmez:19:

Bana da çok laf atan hemcinsim var.Genelde olumlu oluyor,ama bazı çirkefler var ki çok fesat.Ben de güzelce lafımla dövüyorum onları. :)) Daha üniversitedeydim,karşıdan bir kızla ,erkek geliyordu .Kız laf attı bana,erkek de çok kıskançsın ,kız manken herhalde ,dedi.Erkekler daha insaflı. :)) Daha içten sanırım. :P

canım boyle komplekslı ınsarlar acıkcası benım ozguvenımı tavan yapıyorlar .
sıradan bır tıp olsan ne dıye laf atacaklar .
mon mon bakan erkeklere apacı dıye adlandırırız yaa,
kızların da apacılerı var:1:
bır kere benım de basıma bır awm nın wc de gelmişti boyle bır olay .
makyajımı tazelıyordum .arkamda ıkı arkadastan bırı tam ben cıkmak uzereyken
arkamdan bagıra bagıra saclarım ıcın ''kaynak kaynak '' dıyordu .
ustelık bunu duyurmak ıcın cıddı efor saglamış. donup baktıgım da suratı mos mor ve şişti. .
neyın kompleksın de neyın trıbıne gırmıs bılemem ama kıskandıgı barız bellıydı .
ben de kaynak olmayan saclarımı yuzune sallaya sallaya yurudum .
havamı atarım boyle ,adamı da morartırım:51:

benim kaynaktı ama toplamıştım:) birde yanlarında erkek varken daha bir cesaretli oluyorlar.hani erkekler baksa problem değil ama,kadınların bakıp laf söylemesi gerçekten çok rahatsız edici.

liseli iki kız tramvayda genç bir erkeğe gidip fotoğrafınızı çekebilir miyiz dediler yüzünüz çok fotojenik gibi bişeyler söylediler:53:erkek bişey demeden şak fotoğraf çektiler ve arka tarafa doğru yürüyüp ay şurası şöyle şurası böyle diye bağıra bağıra yorum yaptılar şok olmuştum:53::53:

birkere oldu bakk lise çagında kıslar ve ergen ereke çoçukları yolda yürüken arkdmadan yastık gibi kocamn kalçaa yaa kışın yorgan yatak olur felan demşilerdi uzun zamnn öncee:)

AvaTardaki resim size aitse cok normail. Hos, güzel, bakimli bi kadinsiniz. Ister istemez o densiz ergenler kiskancliklarindan yapiyodur bunu. Ego tatmini gibi bisey oluyo onlarda😃heleki siz cevap vermeyince dahada artiyo bu ego dedigimiz sey😃bi havalar bi tripler. Aldirmayin derim. Gerci hos öyle durumlarda benim icimden gelen sey gidip hic irsey söylemeden agizlarina bi saplak patlatmak ama neyse 😃😃😃😃

aaadgrfvretge5rey5ter5t6et5r4e4t5r4e3543we453w5acaba çok aşırı makyajmı yapıyorsunuz yoksa nediye boşyere insanlar bukadar bağıra çağıra laf atsınlar valla ilk defa böyle birşey sizden duydum:44::44:

benim sıkça karşılaştığım şeyde hanımlar karşılaştırılma :1: üniv. hayatım boyunca hep şunlaru duydum bazen sinir olurdum bazen güler geçerdim ayyy yorgun güzel ama şu ondan daha güzel :1: yorguna yakışmış ama şuna ondan daha çok yakışır falan filan :1: artık alıştım gülüp geçiyorum napalım hanımlar çamurla çamur mu olalım :1:

kadın kadının kurdudur olayı sokakta alışveriş merkezinde bakarlar hep hemde baştan aşağıya artık bazılarının lez olduğundan şüpheleniyorum okadar yani kusur arıyorlar resmen ne tuhaf insnalar var .

AvaTardaki resim size aitse cok normail. Hos, güzel, bakimli bi kadinsiniz. Ister istemez o densiz ergenler kiskancliklarindan yapiyodur bunu. Ego tatmini gibi bisey oluyo onlardaheleki siz cevap vermeyince dahada artiyo bu ego dedigimiz seybi havalar bi tripler. Aldirmayin derim. Gerci hos öyle durumlarda benim icimden gelen sey gidip hic irsey söylemeden agizlarina bi saplak patlatmak ama neyse 

teşekkür ederim:) gerçekten moral bozucu.ama rahatladım yalnız olmadığımı anladım.aldırmamaya çalışıyorum ama bi süre sonra insan kendinde problem arıyor.malatya'da daha fazla idi ama şükür izmir'de o kadar değil.

aaadgrfvretge5rey5ter5t6et5r4e4t5r4e3543we453w5acaba çok aşırı makyajmı yapıyorsunuz yoksa nediye boşyere insanlar bukadar bağıra çağıra laf atsınlar valla ilk defa böyle birşey sizden duydum:44::44:

konuyu tamamen okursanız anlarsınız:) hepimizin başına geliyor demek ki.bugün dışarıya çıktım iki kız sanırım üni.liler bana lezbiyen tipi var dediler şimdi bende lezbiyen tipi mi var acaba:D

aynı şey banada cok oluyo ne yazıkki... bazıları güzel yorumlar yapıyo bazıları kötü ama ikiside hosuma gitmiyo rahatsızlık duyuyorum :( yolda kadınlar falan yüzüme bakıyolar yanımdakiler kadın sana aşık oldu galiba diye dalga geçiyolar benımle.. geçende yolda yürüyodum iki üç kız geçiyodu yanımdan kıza bak taş gibi maşşallah dedi şaşırdım bi an yüzümden ateş çıktı :D bi dönemde bi kaç kız vardı kafayı bana takmışlardı yanımdan geçiyo ay şu kızı öldürücem cok gıcık oluyorum elinde sıcak su vardı bi kere şimdi yüzüne dökücem yanıcak görücek diyodu bense sadece gülüyodum :D kıskandıklarndan yapıyolar bencede başka bi acıklaması olamaz güzelsin alımlısın gül geç havalı havalı bak öyle diyenlere daha cok gıcık oluyolar bizzat denedim :)

aynı şey banada cok oluyo ne yazıkki... bazıları güzel yorumlar yapıyo bazıları kötü ama ikiside hosuma gitmiyo rahatsızlık duyuyorum :( yolda kadınlar falan yüzüme bakıyolar yanımdakiler kadın sana aşık oldu galiba diye dalga geçiyolar benımle.. geçende yolda yürüyodum iki üç kız geçiyodu yanımdan kıza bak taş gibi maşşallah dedi şaşırdım bi an yüzümden ateş çıktı :D bi dönemde bi kaç kız vardı kafayı bana takmışlardı yanımdan geçiyo ay şu kızı öldürücem cok gıcık oluyorum elinde sıcak su vardı bi kere şimdi yüzüne dökücem yanıcak görücek diyodu bense sadece gülüyodum :D kıskandıklarndan yapıyolar bencede başka bi acıklaması olamaz güzelsin alımlısın gül geç havalı havalı bak öyle diyenlere daha cok gıcık oluyolar bizzat denedim :)

iyiki bişey yapmamışlar allah var güzel bayansın yani.ama dediğini deniycem bende bakalım gülünce sinir olucaklar mı:)

Back
X