Kadınların Muza Dokunması Yasak

Cografyaya biz degil sizler ayiriyorsunuz..
Konuyu hukumete baglama surekli
Benim uzulmemle alakasi yok kendi kalbim aklim fikrimle uzuluyorum
ama bilemezsin sen hersey siyaset sizin icin ...

Siyasetle bende çok yakından ilgilenmiyorum

Bu ülkede onbinler öldü, çocuklar,yaşlılar,kadınlar, Mehmetçikler öldü

Hiç uğruna vurulup düştü filizlerimiz, dinmeyecek yaşlarımız var onlar için ama nedense herkes unuttu. Gittiler ve bittiler...

Bugün Mısır'daki iç hesaplaşmalar bana camilerden kalkan ay yıldızlı naaşları unutturmuyor, onlar da müslüman evlatlarımızdı, Mısır'da ölenler insan ve müslüman bizde ölenler Mustafa Kemal'in askerleri zaten ölmek için doğdular değil mi...

Savaş güzel bir şey değil, gönül ister ki olmasın ancak ülkemizde öyle içler acısı haller var ki, kapı komşum 6 aylık bebeğiyle dul kaldığından beri artık uzaklara gitmiyor gözüm, gidemiyor.... Ve bunun siyasetle hiç bir ilgisi yok ....

Aşağıda kopyaladığım ve bugün tesadüfen öğrendiğim haber karşısında hala şoktayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son güncelleme: 9 Aralık 2011 06:24 Mynet haber bugün 7.613.088 defa, bu haber 28.048 defa okundu.

Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı.

Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladıve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı.

Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti. (Milliyet)

O pisliklere edilcek çok laf var ama neyse..
Madem öyle kadınlar hiçbişeye dokunmasın erkekler yemek yapıp bir de yedirsinler on numara olur :P

Bir yerde de domatesi yasaklamışlardı, enlemesine kesince haç işareti çıkıyor diye. Onu sanki başka biri yaratmış tövbe yaa... Yahudilere, ateistlere, putperestlere laf söyleyeceklerine kendilerine baksınlar. Onlar aslında islamın en büyük düşmanı, onlar kadar kimse zarar vermiyor islama.

bunu eşimde söylemişti eşim.mısırdaki gündemi konuşuyorduk.
patlıcan ve muz almaları yasakmış.
fikir zikir hesabı.ne denir ki.cahillik diz boyu.

Burda inanmıyorum diyen arkadaşlar dogrumu gercekmi netten araştırırlarsa ögrenirler zor bişey degil :34:

Çok da şaşırmadım, bizde de hamileyken sokağa çıkmak terbiyesizliktir diye minicik, örümcek ağı kaplamış beyniyle devlet kanalına çıkıp konuşmaya " layık görülen" evrimleşememiş insanlar var 😜

Nedense böyle olaylar olunca akillara geliyor ölenler sehitler normalde gundeminizde yok
Ancak boyle seylerde one suruluyor..
Kendi ulkemdekine elbetteki uzuluyorum bende ama suan ap acik bir darbe var
Hergun olen cocuklarin resimleri...hesaplasma ic hesaplasma diye uzulmeyelimmi yani olenlere olsunlermi yani...ben herkes icin uzulurum ayrim yapmam...
Siyasetle bende çok yakından ilgilenmiyorum

Bu ülkede onbinler öldü, çocuklar,yaşlılar,kadınlar, Mehmetçikler öldü

Hiç uğruna vurulup düştü filizlerimiz, dinmeyecek yaşlarımız var onlar için ama nedense herkes unuttu. Gittiler ve bittiler...

Bugün Mısır'daki iç hesaplaşmalar bana camilerden kalkan ay yıldızlı naaşları unutturmuyor, onlar da müslüman evlatlarımızdı, Mısır'da ölenler insan ve müslüman bizde ölenler Mustafa Kemal'in askerleri zaten ölmek için doğdular değil mi...

Savaş güzel bir şey değil, gönül ister ki olmasın ancak ülkemizde öyle içler acısı haller var ki, kapı komşum 6 aylık bebeğiyle dul kaldığından beri artık uzaklara gitmiyor gözüm, gidemiyor.... Ve bunun siyasetle hiç bir ilgisi yok ....

Siradakini soyleyeyim. Suriye'de Nasir el Omer adindaki bir seyh mahreme Cihat nikahi caiz diye fetva yayinlamis. Mahrem dedikleri de anne, kizkardes filan oluyor. Bu seyhlerin, dincilerin akli apisarasindan baska birseye calismaz mi diye hayretler icindeyim. Analarini bile seyetmeyi dusunuyorlar, yuuuhhh! Butun sapikliklar caiz, hergun bu konuda baska bir fetva, yeni bir kanun.. Igrenc!:120:

Back
X