• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınların yolda dondurma yemesi

Niye saçma ki.
Ne yani erkekler yese külahta
sorun teşkil etmeyecekte kadınlar yiyince tahrik mi oluyormuş?
Ben külahta yerim en çok.Sokakta da yerim.
İstersem muz bile yerim:icecream::icecream:
Yoksa muz da başka bİrşey mi çağrıştırıp tahrik ediyorsempatiksalakcinni
Sanırım yalayarak yemelerinden bahsediyorsunuz
CADIARZU

niye sacma demissin sanırım konunun basında benim yazdıgım cumleye karsılık yakıstıramıyorum sebebide bu sonra erkeklerin buna bakıs acısından rahatsız oldugum icin tercih etmiyorum..erkeklere sorun bence neden muz veya dondurma sizi tahrik ediyor diye ne diyim yane..hani dondurmayı bu yuzden yemeyen kadınların davranısı cok abes degilki yani..ozaman bende burda yolda dondurma yemenin sacmalıklarından bahsedebilirim

kızlar gözümü iyice korkuttunuz dışarıdaki tüm erkekleri tecavüzcü gibi düşündürdünüz tırsdım karşıdan gelen bir erkek olursa diğer kaldırıma gececem yada yolumu değiştirecem erkekler bu kadar mı akıllarına fikirlerine sahip değiller bir dondurmadan akılları uçsun

kızlar gözümü iyice korkuttunuz dışarıdaki tüm erkekleri tecavüzcü gibi düşündürdünüz tırsdım karşıdan gelen bir erkek olursa diğer kaldırıma gececem yada yolumu değiştirecem erkekler bu kadar mı akıllarına fikirlerine sahip değiller bir dondurmadan akılları uçsun

ben geciyom karsı kaldırımasempatiksalakcinni ya aslında hepsi boyle degildir tabi suan en kotu ornekleri anlatıyoz

iyide bu adamlarda bir anne evladı değil mi biz annelerin bunda hiç mi etkisi yok ata erkil bir yapı olduğu için bir kızla tanıştığında sırtını sıvazlayıp kızlarımıza önüne bakmasını tembihlemiyormuyuz erkeklerimizin biraz egosunu kırsak bunu yapmaya cesaret edemezler.Hadi geleceğin erkek evlat anneleri bu düzen böyle gitmez kızlarımızın dışarıda rahat dondurma yemesi için ipleri elimize alalım:lepi::enbuyukkk:

ss81 katılıyorum. dışardaki bütün kızları oğluna çıtlatmalık çekirdek gibi gösteren ailelerin suçu bütün bunlar. hepimiz oğullarının malıyız, ne hakla aksini iddia edebiliyoz ki aaa:kızgın:

ya ben yemem. ama yanımdan dondurma yiyen bi kadın geçse ve bi erkek ona laf atsa, o erkeğin kafasına çantayı indirecek ilk kişi ben olurum. ciddiyim.. çünkü çok iyi biliyorum ki o kadın o adamı tahrik etme niyetiyle yemiyor o dondurmayı. aslında erkek de bunun farkında ama ahlaksızlık ağır basıyor kimisinde. kendime gelince, zaten dondurmaya çok düşkün bi insan değilim, oturur evimde yerim yani ne bileyim.

ha bi de şu var. erkeği tahrik etmek için hiçbişi yapmanıza gerek yok. ahlaksızlık yapmaya niyeti olan, vajinası olan bir canlı olduğunuzu anladıkları vakit zaten yapacağını yapıyor. ben daha 2 ay önce, üsküdar gibi sözde muhafazakar bir ilçenin göbeğinde, uzun pardesüm, uzun eteğim ve sarkıtarak bağladığım eşarbıma rağmen laf yemiş bir insanım. neden? çünkü öğle vakti yemek molasında ucuz bir lokantaya gittim ve öğlenleri oraya çoğunlukla erkekler geliyordu. başka kadınlar da vardı lokantada, self servis. yemek seçerken birisi yanaştı abuk subuk laflar söyledi takmadım, sonra gittim sessizce yerime oturdum. adam geçerken yanımdan yine saydı. hayır öyle vücut hatları güzel olan falan da bi kadın değilim vallaha. yok ama oradaki tek genç bendim işte. yoksa yaz günü suratımdan başka hiçbi yerim belli olmamasına rağmen laf yememi açıklayamıyorum hala. ve bunu yapan adam dedem yaşındaydı! ben bekledim ilk önce gitmesini baya, sonra baktım o çıkmıyo hemen dışarı çıktım, bi baktım herif acele yerinden kalkıyo ayakta hesap ödüyo! en yakın bi başka fastfood yeri vardı oranın üst katına çıktım yarım saat bekledim :S neden? karthorozun tekinden laf yememek için! iğrenç bi gündü ya. böyle durumlarda tüm özgüvenimi kaybediyorum, hele ki ilerisini yaşayan bayanları düşünemiyorum ben.

bunu yaşadıktan bi süre sonra da işten ayrıldım. babama bile anlatmadım size anlatıyom kıymetinizi bilin :tomato:

velhasıl kelam, tacize tecavüze uğramanın kıyafetle, yediğin içtiğinle alakası yok diye düşünüyorum. ama yenmese iyi olur, ben yemiyorum dondurma dışarda. lanet olsun ya. hiçbişi yapmasak da yaşıyoruz böle şeyler ama, bi ihtimal bunu bahane edip ahlaksızlık yaparlar diye dondurma yemesek de olur diye düşünüyorum. yoksa erkek egemenliğine katıldığımdan değil, maksat kendimizi korumak.

:1shok: şok geçirdim okurken laf attığı yetmemiş takip ediyo bi de ................
Ne anladı acaba böyle bir harekette bulunup, gerçekten öğrenmek istedim. Daha ne yapabilirki bi insan daha ne kadar dikkat edebilir erkeklerden laf yememek için. Böyle erkeklerin olduğu yerde kadın olmak suç sanki Çok üzgünüm çoook

Dondurma olayına gelince akşamları özellikle dondurma yemeye çıkarız bazen ben de külahta alıp yiyerek dolaşırım.Henüz kötü bi durumla karşılaşmadım, karşılaşsaydım yemezdim sanırım sırf sinirlerim bozulmasın diye.Gündüzleri de çok yerdik üniversitedeyken filan ama ayakta değil külahta alıp biyere oturup öyle yiyoduk.:icecream::icecream::icecream:

Dondurma yersin tahrik olurlar
Sakiz cignersin basit sanarlar
Kadina kadina bir cafede yada eglecnce mekaninda birani icersin f....derler

Nedir bu ya?

Hayir almanyadaki erkekler erkek degilmi diye düsünmeye basladim simdi.

Onlar neden bu tür sacma sapan seylerden tahrik olmuyor?

Neymis dondurma yedin, adami tahrik ettin, ehh suc senin!

Ya gidin Allah askiniza.....cidden tepem atiyor bazen bu türk erkeklerinin sürekli kendi igrenc fantazilerinin hesabini yine kadinlara ödetmelerine......kendi nefsleri zayifsa bunun ceremesini niye kadinlar ceksin yahu?:umursamaz:

Carsinin göbeginede giderim, kizlarimla bir güzel dondurmamida yerim hemde külahta :icecream:ne olmus? Sakizda cignerim....en baloncuklusundan, ( kizim seviyor patlat anne patlat diyorkaydirigubbakcemile2) ne yapiyim?boshayallersmile

Bu erkekleri bu duruma getiren yine hep biz kadinlariz, sunu yapma ayip bunu yapma ayip!

Yiyin icin kizlar, dondurmanizida yiyin, sakizinizida cigneyin, tahrik olan varsa soguk dus alsin....hadi ordan:kızgın:

cok sukur ki hepsi degil...

iyide bu adamlarda bir anne evladı değil mi biz annelerin bunda hiç mi etkisi yok ata erkil bir yapı olduğu için bir kızla tanıştığında sırtını sıvazlayıp kızlarımıza önüne bakmasını tembihlemiyormuyuz erkeklerimizin biraz egosunu kırsak bunu yapmaya cesaret edemezler.Hadi geleceğin erkek evlat anneleri bu düzen böyle gitmez

aynen öyle...o adamları yetiştiren kadının ve çevrenin zihniyetinden kaynaklanıyor bu...herkes adam gibi terbiye,edep verse erkek çocuğuna böyle p.çler dolanmaz ortalıkta!

daha ufacık çocuklara bile "bak oğlum ne güzel kız,öp"diyen zihniyetlerin ürünü işte bunlar.....kötükedihüso

çok klasik ama EĞİTİM ŞART!!!

ben kendim yemeyeceğimi söyledim...
isteyen dondurma yesin isteyen muz...
isterse en kalabalık sokakta, beni hiç alakadar etmez...

tahrik olma konusuna gelincede;
tamam bazı erkekler var hiç dikkat çekecek birşey yapmadan
veya dikkat çekici bir kıyafetin olmadan sarkıyorlar...
bunlar zaten adam değil...
ama bazende bayan kıyafetiyle çok çok dikkat çekiyor...
adam bakmasında ne yapsın...

şimdi diyeceksinizki bakmasınlar diye örtüyemi bürünelim...
valla ben doğruyu söyledim...
bakılmamasını laf atılmamasını isteyen insan zaten dışarda ona göre giyinir...
giyinmeyen içinde sorun yoktur...
o zaten herşeyi kabullenmiştir boşuna erkeleri suçlamasın...

evet bunada katılıyorum biryerde....orasını burasını açıp,kıçında 1 karış etekle gezen,memeler lömbür lömbür sokakta dekolte giyenlere bakarlar tabi napcak..ben bile bakıyorum..ha ben ne kadar sakil ve iğrenç diye bakıyorum ,onlar tahrik olarak bakıyor,laf atıyor,peşine düşüyor vs....zaten öyle giyinenlerde rahatsız olan tipler değiller
aksine hoşnut oluyorlar bu durumdan,amaç zaten tahrik etme,teşhircilik...:1closedeyes:
böyle tiplerin çıkıpta "aaa manyakk,sapıkk" demesi ya da k.ç kadar etek giyip otururken çekiştirmesinide komik buluyorum...giyme kardeşim öyle o zaman...rahatsız oluyorsan giymezsin....

dee...tam aksine düzgün giyinen,başı bağlı kapalılıktan bahsetmiyorum normal bi giyim yani...böyle oluncada yapıyorlar...bunların kanı bozuk kanıı....hepsinin mercimek kadar beyni var o da pantolonun içinde...ş....sizler....2 kere giriştim böyle tiplere....:mymeka:

hayır birde nasıl bi cesarettir anlamıyorum...yüz verende yok,aksine domuz gibi yürürüm yolda sokakta,ona rağmen cesaret edebiliyor bazıları ....adamı katil ederler...öldürsen suçlumusun şimdi??

dondurma yeme olayıda valla bence çirkin....yakışmıor,basit duruyor....tabiki onların tahrik olması bizi bağlamaz ama böyle bişey varsa buna çanak tutmakta normal olmasa gerek.....

yiyen yer beni ırgalamaz ama ben yemem.....

eskiden yoktu bötle bir sıkıntı. tecavü<ler arrtıkça tacizler vs. bizler kendi kendimizi kısıtlar olduk.

ben eskiden yerdim. ama artık rahatsız oluyorum. sanki artık etrafta hiç külahta yiyen bayan kalmadı gibi..

alıp evimizde yiyecez artık. :icecream:

bu ülkedeki "erkek bakıyorsa kadın suçludur" mantığına da deli oluyorum.
ne demek ya!
avrupada niye olmuyor böyle şeyler?
oradakiler erkek değil mi?
adamlar için her şey rahat tabii dondurma yiyen birini görünce elleri bi taraflarına gitmiyor.
bu ülkedeki sapıkları da birer kadın yetiştiriyor.
dışarıda dondurma yiyen kadını suçlayacağina herkes önce oğlunu nasıl yetiştiriyor ona bir baksın.
bir arkadaş yazmış kapalı bir bayan.
adamın biri laf atıp takip etmiş.
napalım şimdi dışarı da çıkmayalım o zaman.

bu ülkedeki "erkek bakıyorsa kadın suçludur" mantığına da deli oluyorum.
ne demek ya!
avrupada niye olmuyor böyle şeyler?
oradakiler erkek değil mi?
adamlar için her şey rahat tabii dondurma yiyen birini görünce elleri bi taraflarına gitmiyor.
bu ülkedeki sapıkları da birer kadın yetiştiriyor.
dışarıda dondurma yiyen kadını suçlayacağina herkes önce oğlunu nasıl yetiştiriyor ona bir baksın.
bir arkadaş yazmış kapalı bir bayan.
adamın biri laf atıp takip etmiş.
napalım şimdi dışarı da çıkmayalım o zaman.

burası avrupa değil işte,sorun orda....olamazda sittin sene zaten...

oraların erkeklerinin bakış açısıyla bizim ülkenin erkeklerinin "bakış" açıları çooook farklı...onlar doymuş,onlar eğitimli (okumaktan bahsetmiyorum)...onların kişiliği oturmuş,açlık yok onlarda....bizde burda yaşadığımıza göre buranın durumuna göre hareket etmek zorunda kalıyoruz....

bizdede her erkek öyle değil tabi ama %80 i böyle....

gençler,yeni nesil iyi yetiştirsin çocuklarını,özellikle erkek anneleri....

kendi terbiyemizi,örfümüzü,adetimizide unutturmadan adam gibi adamlar yetiştirsin-yetiştirelim...

doymuşlukla açlıkla alakası yok bence. adamların olayı sadece laf. neden derseniz iktidarsızlıkta dünya derecelerindeyiz haberler bas bas bağırıyor. bu adamlarda testesteron bu kadar yüksekse neden iktidarsızlık var dimi. eski bi laf vardır dilinde olanın belinde olmaz diye sempatiksalakcinni

bana kalırsa olay sadece kültürle alakalı. yoksa hakkaten o kadını arzuladıklarını falan düşünmüyorum ben. maksat pislik olsun. olmayan erkekliklerini öle kanıtlıyolar. çünkü adamlara doğduklarından itibaren en büyük sıfat olarak "erkeklik" yapıştırılıyor. türklükten, müslümanlıktan, insanlıktan önce geliyor bu erkeklik özelliği. yine aynı toplum erkekliğin ancak kadını mal gibi görerek gösterildiğini öğretiyor o çocuğa. e bu çocuk büyüyünce elindeki tek sıfat olan erkekliği gösterme yarışına giriyor ve durum bu.

ama kişiliği oturmamış kısmına tüm benliğimle katılıyorum. bunların hepsi kişilik bozukluğundan kaynaklı evet.

dondurmayi illa kulahtan dilinizi iki metre cikarip yalaya yalaya yemek zorunda degilsiniz naniknanik

agzinizi azicik acarsiniz kulahinizdaki dondurmadan az az yersiniz ya da isirirsiniz yani...

birileri tahrik oluyor diye kulah zevkimden vazgecemem valla kulah yemeyi cok seviyorum hihoyyyt
o erkeklerin terbiyesizligi, kafalari bir tek oraya calisiyorsa biz ne yapalim?
onlar dondurma yalayinca da bizim aklimiza baska bir sey gelsin o zaman, biz kadinlar da tahrik olalim! biz oluyor muyuz?
sinir oluyorum su erkeklere ve onlarin boyle abuk sabuk dusuncelerine destek veren hemcinslerime :1ninca:

burası avrupa değil işte,sorun orda....olamazda sittin sene zaten...

oraların erkeklerinin bakış açısıyla bizim ülkenin erkeklerinin "bakış" açıları çooook farklı...onlar doymuş,onlar eğitimli (okumaktan bahsetmiyorum)...onların kişiliği oturmuş,açlık yok onlarda....bizde burda yaşadığımıza göre buranın durumuna göre hareket etmek zorunda kalıyoruz....

bizdede her erkek öyle değil tabi ama %80 i böyle....

gençler,yeni nesil iyi yetiştirsin çocuklarını,özellikle erkek anneleri....

kendi terbiyemizi,örfümüzü,adetimizide unutturmadan adam gibi adamlar yetiştirsin-yetiştirelim...

o zaman ne yapacağız .
ALIŞTIRACAĞIZ
alışacaklar.
dondurma yemeyelim,yok onu bunu giymeyelim diye devam edersek ALIŞMAZLAR.
ben Antalyada yaşıyorum. buradaki halk alışmış . turistlerden dolayı....
ne giyersen giy ,ne yersen ye, şehrin göbeğinsde,bir kişi dönüp bakmıyor. çünkü göz alışmış artık.
biz kısıtlarsak ,ALIŞAMAZLAR.
iyi Alıştırmalar herkese

o zaman ne yapacağız .
ALIŞTIRACAĞIZ
alışacaklar.
dondurma yemeyelim,yok onu bunu giymeyelim diye devam edersek ALIŞMAZLAR.
ben Antalyada yaşıyorum. buradaki halk alışmış . turistlerden dolayı....
ne giyersen giy ,ne yersen ye, şehrin göbeğinsde,bir kişi dönüp bakmıyor. çünkü göz alışmış artık.
biz kısıtlarsak ,ALIŞAMAZLAR.
iyi Alıştırmalar herkese

böyle bişey olmayacak çünkü zaten kadınlarda aynı mantalitede...
eylem önemli değil herşey düşüncede... kadınında erkeğinde düşüncesinde varsa bu yok dondurma yok, elini kaldırma, yok gülümseme, hepsi aynı bu düşünceye göre
eskiden kızlara perdeyi çekip camdan bakma ayıp derlermiş şimdide dondurma yeme deniyor, iki düşünce arasında hiç bi fark yok bence, sadece zamanlar farklı
:hulya:

evet chess oda var. okuyorum mesajları. hala yemeyin ,hoş değil,onu giymeyin ,bunu giymeyin,hoş değil, diyen kadınlar oldukça ,bizler boşuna dert yanarız erkek milletinden.
onlar kadar , hatta daha fazla suçluyuz bizler.

biz kendimiza yasak koyup ,kısıtladıktan sonra erkeklerin kadınları kısıtlamasına neden tepki veriyoruz ki.
biz istiyoruz bu yasakları..

Back
X