ya ben yemem. ama yanımdan dondurma yiyen bi kadın geçse ve bi erkek ona laf atsa, o erkeğin kafasına çantayı indirecek ilk kişi ben olurum. ciddiyim.. çünkü çok iyi biliyorum ki o kadın o adamı tahrik etme niyetiyle yemiyor o dondurmayı. aslında erkek de bunun farkında ama ahlaksızlık ağır basıyor kimisinde. kendime gelince, zaten dondurmaya çok düşkün bi insan değilim, oturur evimde yerim yani ne bileyim.
ha bi de şu var. erkeği tahrik etmek için hiçbişi yapmanıza gerek yok. ahlaksızlık yapmaya niyeti olan, vajinası olan bir canlı olduğunuzu anladıkları vakit zaten yapacağını yapıyor. ben daha 2 ay önce, üsküdar gibi sözde muhafazakar bir ilçenin göbeğinde, uzun pardesüm, uzun eteğim ve sarkıtarak bağladığım eşarbıma rağmen laf yemiş bir insanım. neden? çünkü öğle vakti yemek molasında ucuz bir lokantaya gittim ve öğlenleri oraya çoğunlukla erkekler geliyordu. başka kadınlar da vardı lokantada, self servis. yemek seçerken birisi yanaştı abuk subuk laflar söyledi takmadım, sonra gittim sessizce yerime oturdum. adam geçerken yanımdan yine saydı. hayır öyle vücut hatları güzel olan falan da bi kadın değilim vallaha. yok ama oradaki tek genç bendim işte. yoksa yaz günü suratımdan başka hiçbi yerim belli olmamasına rağmen laf yememi açıklayamıyorum hala. ve bunu yapan adam dedem yaşındaydı! ben bekledim ilk önce gitmesini baya, sonra baktım o çıkmıyo hemen dışarı çıktım, bi baktım herif acele yerinden kalkıyo ayakta hesap ödüyo! en yakın bi başka fastfood yeri vardı oranın üst katına çıktım yarım saat bekledim :S neden? karthorozun tekinden laf yememek için! iğrenç bi gündü ya. böyle durumlarda tüm özgüvenimi kaybediyorum, hele ki ilerisini yaşayan bayanları düşünemiyorum ben.
bunu yaşadıktan bi süre sonra da işten ayrıldım. babama bile anlatmadım size anlatıyom kıymetinizi bilin :tomato:
velhasıl kelam, tacize tecavüze uğramanın kıyafetle, yediğin içtiğinle alakası yok diye düşünüyorum. ama yenmese iyi olur, ben yemiyorum dondurma dışarda. lanet olsun ya. hiçbişi yapmasak da yaşıyoruz böle şeyler ama, bi ihtimal bunu bahane edip ahlaksızlık yaparlar diye dondurma yemesek de olur diye düşünüyorum. yoksa erkek egemenliğine katıldığımdan değil, maksat kendimizi korumak.