Bende izledim nolmuş yani ergenlik çagında açıp izlioduk kızlarla ama erkekler gbi aç kendini tatmin et falan değil sadece merak gördük merakımız gittimi gitti açıp açıp her akşam izlemiorum tabi :))))
Ahahahah öyle ben de izledim ya nedir ne değildir diye meraktan. Sonra psikolojim bozulmuştu uzunca bi süre kendime gelememiştim
Ayy biz en igrençlerini açıoduk :) şimdi izlesem kusarım ama o zamanlar güle güle seyredioduk 16 17 yasımdayken fln işte :)
Ben de 16 falandım ya gizli çekim izlemiştik sonra kimseye güvenmez olmuştum psikolojim bozulmuştu uzun zaman
..... nedir? Burada bir zat bu konu hakkında dert başlığı açıp cinsel video yazmıştı ona epey gülmüştüm de bu sansür daha güzel olmuş. Muhtemelen konunuz kapanacak da bu toplumsal yaraya parmak bastığınız için teşekkür etmek istedim size. Ben izlemiyorum, müstakbel eşimi izlerken yakalarsam da hayatımın sonuna ulaşmışım gibi davranmam muhtemelen. İnsan belgeseli altı üstü. Nesli tükenen sarı tüylü dişilerle ekleme bacaklı erillerin üreme çabası gibi düşünün. Hislerden arındırınca pek matah bir şey kalmıyor geriye. Ekleme bacaklıların nesli tükeniyor ona çok üzülüyorum ben.
Gizli çekimleri küfür ede ede izliyoduk kızlara aşkım seni seviyorum demeler kız arkasını dönünce kameraya hareket çekmeler flan
A ahhh ne ayıp kadınlar hiç porrrno izler mi:) Nasıl ki güzide memleketimizin her vatandaşı asla magazin ve dizi izlemez ve televizyonda bir tek haber ve belgesel programlarını takip ederse kadınlarımız da hiçççç ama hiç porrrno izlemez:)))
..... nedir? Burada bir zat bu konu hakkında dert başlığı açıp cinsel video yazmıştı ona epey gülmüştüm de bu sansür daha güzel olmuş. Muhtemelen konunuz kapanacak da bu toplumsal yaraya parmak bastığınız için teşekkür etmek istedim size. Ben izlemiyorum, müstakbel eşimi izlerken yakalarsam da hayatımın sonuna ulaşmışım gibi davranmam muhtemelen. İnsan belgeseli altı üstü. Nesli tükenen sarı tüylü dişilerle ekleme bacaklı erillerin üreme çabası gibi düşünün. Hislerden arındırınca pek matah bir şey kalmıyor geriye. Ekleme bacaklıların nesli tükeniyor ona çok üzülüyorum ben.
Esimde izlediğini itiraf etti beni anneme gönderince.zTen hamileligimj son günleri iliskye gremiyoruz muhtemelen tatmin olmak için izliyor ilk kiskandim gbi ama sonra takmadim.ben izleyemiyorum açıkçası birkaç kere açtım dayanamadim kapadım yabancılarin fazla abartılı.arkadaşlarla denedik izlemeyi Bikac kez ama bakamadim :)
anlamadım ki eşinle sevişirken de, ay ben bakamıyorum mu diyosun. yaptıkları şeyi biz de yapıyoruz şimdi şekerim, doğruya doğru. tamam belki biraz daha sert yapıyor olabilirler de, öyle bakılamayacak bir şey yok bence.
bende fark ettim por no yazamıyoruz hayır kötü bişey demek mi argo degil sonucta nasıl vajina penis diyebiliosak por no da diyebilmeliyiz sansür değişik olmuş vardır bi bildikleri heraldeSite kendi sansürlemiş ya ..... diye yazmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?