Kadınların yüzde kaçı ..... izliyor?

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Kızlar merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açıyorum. Kusura bakmayın lütfen. Burada hep eşim ..... izliyor diye şikayet eden bayanların dertlerini okuduk yorumladık. Bende bu yüzden ilgimi çeken bi haberi sizinle paylaşmak istedim. Kadınlar da ..... izliyormuş. Hem de baya fazlaca, ben şaşırdım açıkçası. Okuyan herkese teşekkürler yanlış yere açtıysam da kusura bakmayın lütfen. İyi akşamlar herkese. http://www.gazetecell.com/yasam/kadinlarin-yuzde-kaci-.....-izliyor-h77756.html

Bende izledim nolmuş yani ergenlik çagında açıp izlioduk kızlarla ama erkekler gbi aç kendini tatmin et falan değil sadece merak gördük merakımız gittimi gitti açıp açıp her akşam izlemiorum tabi :))))

Ahahahah öyle ben de izledim ya nedir ne değildir diye meraktan. Sonra psikolojim bozulmuştu uzunca bi süre kendime gelememiştim

..... nedir? Burada bir zat bu konu hakkında dert başlığı açıp cinsel video yazmıştı ona epey gülmüştüm de bu sansür daha güzel olmuş. Muhtemelen konunuz kapanacak da bu toplumsal yaraya parmak bastığınız için teşekkür etmek istedim size. Ben izlemiyorum, müstakbel eşimi izlerken yakalarsam da hayatımın sonuna ulaşmışım gibi davranmam muhtemelen. İnsan belgeseli altı üstü. Nesli tükenen sarı tüylü dişilerle ekleme bacaklı erillerin üreme çabası gibi düşünün. Hislerden arındırınca pek matah bir şey kalmıyor geriye. Ekleme bacaklıların nesli tükeniyor ona çok üzülüyorum ben.

Site kendi sansürlemiş ya ..... diye yazmadım ben

A ahhh ne ayıp kadınlar hiç porrrno izler mi:) Nasıl ki güzide memleketimizin her vatandaşı asla magazin ve dizi izlemez ve televizyonda bir tek haber ve belgesel programlarını takip ederse kadınlarımız da hiçççç ama hiç porrrno izlemez:)))

İzler canım da ne bileyim düzenli izlemek falan garip geldi

ahahahahahahahah ay allam iyi güldüm gece gece ahahahahalhasd. arkadaşlar konu sıkıntısı çeken açıp izleyebilir, gerçekten yaratıcı ve önemli meselelere parmak basıyorlar. i love konulu por no.

Esimde izlediğini itiraf etti beni anneme gönderince.zTen hamileligimj son günleri iliskye gremiyoruz muhtemelen tatmin olmak için izliyor ilk kiskandim gbi ama sonra takmadim.ben izleyemiyorum açıkçası birkaç kere açtım dayanamadim kapadım yabancılarin fazla abartılı.arkadaşlarla denedik izlemeyi Bikac kez ama bakamadim :)

anlamadım ki eşinle sevişirken de, ay ben bakamıyorum mu diyosun. yaptıkları şeyi biz de yapıyoruz şimdi şekerim, doğruya doğru. tamam belki biraz daha sert yapıyor olabilirler de, öyle bakılamayacak bir şey yok bence.

Ahahah ay çok güldüm

neden .... yazıyo anlamadım
por no yazamayacak mıyız ya burda da mı sansür var

izleme meselesine gelince biz de lisede kızlarla izlemiştik bi kere meraktan bi arkadaşın ailesi evde yokken gittk izledik
hatta baya da utanmıştık toplu izleyince ama komik oluyo kızkıza gülüyosun makara yapıyosun

sonra da izlemedim ama daha çok alışkanlık haline geldiğini düşünüyorum bu tür şeylerin
kadınlar da erkekler gibi sürekli izlerse alışkanlığa dönüşebilir
ama çok abartı bulmuştum ben

Son düzenleme:
Sansür yasası mı ne öyle bişey geldi ya ondan .... yazıyor sanırım..
Bende herkes ... yazıyor diye düşünmüştüm ilk önce.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…