Açılmıyor Bendee!
Açıldı şimdiHadi ya :/
Cinsiyete dayalı ön yargılara karşı çok güçlü illüstrasyonlar! yaz google'a çıkar. Bende linki değiştireyim.
Beğendim ama daha etkileyici bir Türkçe kullanilabilirdi.. hicbir dil birebir cevrilemez ama o duygulari daha iyi yansitsaydi keske çeviren.
Güzel, beğendim
Açıldı sonra baktımBende sevdim. Son dönemde duygularımı bu kadar iyi yansıtan bir çalışma olmamıştı. Sanatçının ayrım yapmadan, dünya üzerinde tüm ayrımcılıklara dokundurması hoşuma gitti en çok.
Carrie linki değiştiremedim ya, bir tek bu var. :S Google'dan bulursun muhtemelen.
Açıldı şimdi
bazıları hoş ama bazılarına katılmıyorum
Bazilari ise biraz illuminati işi gibi geldi
Evet orasi öyle ama biliyorsun özgürlüğün başkasının özgürlüğünü ihlal ettiğin yerde biterAslında çalışmanın amacı, ortak bir dil oluşturmak değil bana göre. Sadece saygı ve hoşgörüyü sağlamak. Kimse aynı hayat görüşüne ve hayat tarzına sahip olmak zorunda değil ama başkalarına saygı duyuyorum, eleştirmek ve o kişiyi rahatsız etmek çok yanlış diye düşünerek anlayışlı olmak zorunda.
Evet orasi öyle ama biliyorsun özgürlüğün başkasının özgürlüğünü ihlal ettiğin yerde biter
O çeviriler ne Allah aşkına?
Elbette, haklısın.
Ama burada kastedilen de bu zaten. Her türlü inanç, düşünce biçimi, yaşam tarzı, fikir ve duygular kişilere özgüdür. Kimseye zarar vermeden insanlar kendi hayatlarını yaşamakta özgürdür. Ama bizim ülkemizdeki gibi ülkelerde fazlasıyla görülen (ve elbette dünyanın genelinde) ve bu çalışmanında konusu olan özel hayata müdahale ve yaşam tarzı dayatmaları insanların özgürlüğüne yapılan en büyük saldırıdır. Bu saldırılar insanların, özellikle de biz kadınların en büyük sorunu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?