Kadınlık hormonu mu

Reed Flowers

İnne me'al'usri yüsren ✨️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
1.175
640
43
30
Kizlar bu hormon kadinlik hormonu mu düşük mi ovulasyon gununde vermistim

Eklentiler

• IMG-20240531-WA0001.webp
    13 KB · Görüntüleme: 57
östrojenin kadınlarda en çok bulunan türüdür. üreme çağındaki kadınlarda düsük çıkması yumurtalıklar yeterince çalışmıyor demek oluyor.

Zaten yumurta rezervimde 1.01 cikti
çok kötü değil kuzum 1 de. içini karartma. tüm sonucların beraber incelenmeli, ultrason falan da. doktorun en doğru yolu söyleyecektir sana. ama yumurtalıkla çok kolay uyarılabiliyor ilaçlarla. sıkma canını

Persembe günü başka bir doktora gidecegim tekrar bi muane olup kanlarimi falan gösterecegim ilk gittigim doktorum beni İnfertilite bölümüne yonlendirdi bende bi özel hastaneye gitmeye karar verdim önce inşallah çok kötü seylerle karşilaşmam

endişe etmeyin inşallah güzel olur her sey. büyük ihtimalle yumurtalıklar uyarılmaya çalışacak ama tabii tüm değerleri bütün olarak bakıp yol çizecek olan da doktor. ben de muayeneme doktorun infertilite yazdığını gördüğümde ödüm kopmuştu sıkmayın canınızı

Peki yumurtaliklar nasil uyarilmaya calisacak inan cok cahilim bu konularda

Peki yumurtaliklar nasil uyarilmaya calisacak inan cok cahilim bu konularda
benim yumurtalıklar çok çalışıyordu ilaç verildi hormonları dengelemek ve yumurtalıkların normal düzende çalışmasını sağlamak için. genelde ilaçla başlarlar sonuc alınmazsa iğne vs kullanılır. ama hepsinin mantığı aynı. ilaçlarla yumurtalığı uyarıp düzenli çalışmasını sağlamak.

Çok teşekkür ederim canim cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…