kadınmıyım cadımı

nedense okuyunca gülemedim ben:44:
ama okadarda sert yorumlamıayacağım sanırım samimi arkadaşındı öyle tahmin ediyorum yinede böyle şeyler yapma derim bebişten ziyade arkadaşının yüreğine inebilir:26:

sakin olun kizlar...
böyle konularda bende cok hassasim bilenler bilir...
burdaki konu sahibi bebegi biraktigi arkadasina güvenmese birakmazdi bence bebegini...
burda anlatmak istedigi aklima ne eserse yapiyorum bugunde aklima boyle esti boyle yaptim diye anlatti galiba...
umarim aklina baska seyler esmez bu kadariyla kalir :40:

bende böyle düşünüyorum katılıyorum sana, demekki güvendiği biriydi zira diğer bir konuya yazdığı msj da tüm dünyam çocuklarım yazmış.

sakin olun kizlar...
böyle konularda bende cok hassasim bilenler bilir...
burdaki konu sahibi bebegi biraktigi arkadasina güvenmese birakmazdi bence bebegini...
burda anlatmak istedigi aklima ne eserse yapiyorum bugunde aklima boyle esti boyle yaptim diye anlatti galiba...
umarim aklina baska seyler esmez bu kadariyla kalir :40:

Şekerim yarın öbür gün aklına esse cami avlusuna da bırakır o zaman. Bu kadar basit değil ya. Birde çok büyük bir şey yapmış gibi anlatıyor gülmekten ölücem filan Allah aşkına ne bu.

sen önce okuduğunu anlamaya çalış , sonra da muhakeme yeteneği kazanmaya gayret göster.

ufacık bir bebeği arkadaşına bırakıp da bundan zevk alacak kadar vicdansız, sadist ruhlu bir insanın yaptıklarından zevk alıp gülmek için insanlık unsurlarının hiçbirinden nasibini almamış olmak lazım.

ama sürekli nicki ile paralel doğrultuda yorumlar yazan birinin böyle bir yorum yapması gayet doğal.

Arkadaşım benim adım kadınlara toplumda söylenen "saçı uzun aklı kısa" ifadesinin eleştirisidir.
Fakat muhakeme yeteği olan sen ve senin gibiler bunu anlamıyor.
Kendinize Türkçe isim bile seçmemişsiniz, konuşuyorsunuz.
Klavye kahramanlığına devam edin, rahatlarsınız bi ihtimal.:3:

eminim ki konuyu açan kişi çocuğunu sizden fazla seviyordur,kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmez bence.

bende böyle düşünüyorum katılıyorum sana, demekki güvendiği biriydi zira diğer bir konuya yazdığı msj da tüm dünyam çocuklarım yazmış.
yani bende bastan beri güvenmese birakmazdi diye düsünüyorum...:21:
Şekerim yarın öbür gün aklına esse cami avlusuna da bırakır o zaman. Bu kadar basit değil ya. Birde çok büyük bir şey yapmış gibi anlatıyor gülmekten ölücem filan Allah aşkına ne bu.

o yuzden dedim ya bu kadariyla kalir INSALLAH diye ama biz bilemeyiz ki neden bu kadar guldugunu bize anlattigi kadarina yorum yapiyoruz belkide arkadasinin halini dusununce guldu yani ee bebekte aglar sonucta bebek yani yattigi yerde sklmistir falan yani bir saat felan ayri kalmistir annesinden bazi arkadaslar oyle yorumlar yapiyorki sanki yillardir gitmemis bebegini almaya gibi:27:

arkadaşı güvenilir olabilir ama şahsen ben o aylarda anneanne ve babaannesine bile bırakamıyordum.bunun güvenle bir alakası yok ki.karnı acıksa annesini emmek istese arkadaşı ne yapabilir?bir bebeğe annesinden daha iyi başkası bakamaz herhalde...

eminim ki konuyu açan kişi çocuğunu sizden fazla seviyordur,kimsenin anneliğini sorgulamak kimseye düşmez bence.

evet o kadar çok seviyor ki,arkadaşı bebeğin ağladığını söylediği halde kahkahalarla gülüp burada konu açıyor:50:

evet o kadar çok seviyor ki,arkadaşı bebeğin ağladığını söylediği halde kahkahalarla gülüp burada konu açıyor:50:

ama egem ona güldügü ne maglum arkadasininn haline gülüyordur...
bebekte kucukse daha annesi yaninda oluncada aglar yani :26:

Ayy canım en azından meme verir filan yani. Şimdi burada çocuk sahibi olmak için uğraşan arkadaşlar var onlara göre sorumsuzluk bu yaptığı e bana göre de öyle. Ne olursa olsun bırakıp öyle habersiz gidemem ben ya, bende bebeğe güldüğünü düşünmüyorum arkadaşına gülüyordur elbet ama anne yüreği bir yandan da kaldırmaz diye düşünüyorum. Ne bilim yaa herkes gerildi baksana. :50:

Arkadaşım benim adım kadınlara toplumda söylenen "saçı uzun aklı kısa" ifadesinin eleştirisidir.
Fakat muhakeme yeteği olan sen ve senin gibiler bunu anlamıyor.
Kendinize Türkçe isim bile seçmemişsiniz, konuşuyorsunuz.
Klavye kahramanlığına devam edin, rahatlarsınız bi ihtimal.:3:

kadınları hakir gören ve aşağılayan bir deyimi direk nickin yapmışsın, eleştiri bunun neresinde.

ama bu konuya gülebilecek kadar bazı mefhumlardan yoksun olduğun için böyle nicki neden seçtiğini anlayabiliyorum.

sen yolda takılıp düşen insanlara gülen tiplerden daha da aşağıdasın.

ayrıca benim nickim özel isim Türkçe bir karşılığı yok.

klavye kahramanlığı demişken sen sanki klavyeden yazmıyorsun, direk yüzümüze konuşuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayy canım en azından meme verir filan yani. Şimdi burada çocuk sahibi olmak için uğraşan arkadaşlar var onlara göre sorumsuzluk bu yaptığı e bana göre de öyle. Ne olursa olsun bırakıp öyle habersiz gidemem ben ya, bende bebeğe güldüğünü düşünmüyorum arkadaşına gülüyordur elbet ama anne yüreği bir yandan da kaldırmaz diye düşünüyorum. Ne bilim yaa herkes gerildi baksana. :50:

canim bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim...
bu konulardada cok hassasim...
önceki konulardaki gibi fevri davranmak istemiyorum...
güvendigi biri olmasa birakmazdi dedigim gibi...
yaptigi dogrumu tabiki degil ama bu kadar hakaret edecek birseyde yok diye dusunuyorum :40:

ruh sağlığınız yerinde değil sanırım :53:

böyle bir şaka anlayışı ve bi de buna burada konu açmak pesss valla :53:

çocuğumun benim yanımda ağlamasıyla,başkasının yanında ağlaması arasında çok fark var.benim yanımda ağladığında ben onu nasıl susturacağımı bilişrim ama başkası bilemez.yazık değil mi hem bebeğe,hemde arkadaşına.insanları yok yere germenin nesi normal.nesi gülünecek bir durum.düşünün arkadaşınız size oturmaya gelmiş.siz mutfakta uğraşırken bakıyorsunuz arkadaşınız yok ve ortada ciyak ciyak bağıran bir bebek.haliniz ne olur:50:

yaptigi dogrumu tabiki degil ama bu kadar hakaret edecek birseyde yok diye dusunuyorum :40:
canım o zaman geyik topiğinde konu açabilirdi arkadaş..bir derdim varda açmayabilirdi..herkez tebrik etmiycekti harhalde bunu kendiside biliyordur sanırım..

çocuğumun benim yanımda ağlamasıyla,başkasının yanında ağlaması arasında çok fark var.benim yanımda ağladığında ben onu nasıl susturacağımı bilişrim ama başkası bilemez.yazık değil mi hem bebeğe,hemde arkadaşına.insanları yok yere germenin nesi normal.nesi gülünecek bir durum.düşünün arkadaşınız size oturmaya gelmiş.siz mutfakta uğraşırken bakıyorsunuz arkadaşınız yok ve ortada ciyak ciyak bağıran bir bebek.haliniz ne olur:50:

ben yaptigini tasvip etmiyorum ki,gülüneceek bir yani oldugunuda düsünmüyorum...
ama konu sahibi biliyordur ki arkadasini birakmis yani ayni durumda olmak tabiki istemezdim yani :50:

kadınları hakir gören ve aşağılayan bir deyimi direk nickin yapmışsın, eleştiri bunun neresinde.

ama bu konuya gülebilecek kadar bazı mefhumlardan yoksun olduğun için niye böyle nicki neden seçtiğini anlayabiliyorum.

sen yolda takılıp düşen insanlara gülen tiplerden daha da aşağıdasın.

ayrıca benim nickim özel isim Türkçe bir karşılığı yok.

klavye kahramanlığı demişken sen sanki klavyeden yazmıyorsun, direk yüzümüze konuşuyorsun.

Etrafınızdakilerle çok kavga ediyorsunuz sanırım.
Tamam ben aşağıdayım, siz yüce insansınız oldu? :)

Tamam hakaret yanlışta, bu hanımında yanlış davrandığını bilmesi lazım şekerim. Yazısında " kafama eser yaparım yapmazsam olmaz " tarzı şeyler yazmış, Allah kafasına başka birşey estirmesin ne diyim artık, çocuğu korusun Rabbim :44: (Bu arada karşıt görüşte olduğumuz halde ne güzel anlaşıyoruz KK da çok rastlanılır bir durum değil :1:)

Back
X