kadınmıyım cadımı

yarında cami avlusuna bırakın daha çok gülersiniz..

bebek bu ya rabbimin size emaneti.

yok yok bence siz bizimle kafa buluyorsunuz

Bence siz dikkat çekmeye çalışan bi üyesiniz

Belkide anne bile değilsiniz normalde

Çocuk yaşta evliliğin sonuçları diye bir öngörüde bulunmak istiyorum. "Yok ben şu yaşta evlendim, çocuk değildim" denilirse de yaş ve başla ilgili güzide bir atasözümü içimden geçiririm.

Sanırım yalnızlıktan kendinize eğlence arıyorsunuz ama bebek sizi hissedemediğinde ne kadar ağlayıp hırpalanacak biraz da onu düşünürseniz eğlenceyi bebek yerine başka şeyle ararsınız :31:

Bunun cadılıkla uzak yakın alakası yok vicdanla alakası var. Kendinize eğlenecek başka şeyler bulun masum yavrunuzu alet etmeyin saçma sapan olaylarınıza..

nasıl bir anneyse çocuğu bırakıp birde konu açmış:50:

Biz çocuk olsun diye tüp bebek tedavilerinede uğrasıyoruz. Sen bebeğin psikolojisini düşünmeden bırakıyorsun arkadasına habersiz. Bence bir dr. a görün derim. Yazık o bebeğe..

heryerde olduğu gibi kk da da saçma gereksiz insanlar buluna biliyor
maalesef. normalde yorum yazan biri değilim ama yapı itibari ile aptallığa tahamülü olmayan biri olmamdan dolayı dayanamadım...

arkadaşıınızın yerinde olsam götürür karakola teslim ederdim bebeyinizi annesi bırakıp kaçtı diyei,sizin şakaya böyle bi karşılık müstehak bence,ama bebeğe yazık

Kızlar ciddiye aıp yorum yazmayın bence.
Bence gerçek değil.
Olabilir mi acaba?

arkadaşıınızın yerinde olsam götürür karakola teslim ederdim bebeyinizi annesi bırakıp kaçtı diyei,sizin şakaya böyle bi karşılık müstehak bence,ama bebeğe yazık

evet arkadaşı bunu yapmalı ki bir daha konu sahibi bu tür şeylere kalkışamasın.karakol da çocuğa el koyar uğraşsın dursun:50:

çok saçma :20:çocukla şaka olur mu? arkadaşının yerinde olsam,irtibatı keserdim..
şaka gibi değil de, psikolojik sorun gibi görünüyor..

Hanımlar sakin..
Hangi anne çocuğunu arkadaşını bırakıp da, buraya gelip konu açar..

Kesinlikle kişilik bozukluğu. Rahatsızsınız lütfen tedavinizi olun. Size çok komik gelse bile öyle değil. Bir uzmana görünmeniz lazım.

Son düzenleme:
Hanımlar sakin..
Hangi anne çocuğunu arkadaşını bırakıp da, buraya gelip konu açar..

ay şekerim,şaşırmam artık kk da ne duyarsam diyorum, ama hep te şaşırıyorum..:35:
olmaz dediğimiz çok şeye burada şahit değilmiyiz.?.bi de gelmiş burada tescilliyor saçmalığını..
cadımıyım diye? cadı değil dengesiz?

dengesiz insanlar anne oluyor..yarabbim..allahım bakabilene, isteyene ver şu yavruları..

Son düzenleme:
Back
X