Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben hiç susamam. Dilim şişer :) Catlar ölürüm :)
çok güzel bir konuya değişmişsin.
kesinlikle katılıyorum abla.
birde burda erkeklere biraz daha fazla önem veriliyor toplum olarak,bi tık daha önde erkekler
alıcan hepsini kaynar suda yıkıcan![]()
burda önemliler ablaYok ya hiç de öyle önemli falan değiller ancak insan kadar değerleri var ama çocukluktan sen yetiştir pohpohla şımart egoyu çıtayı yükselt sonra böyle çapkınlığın, davarlığın arkasına saklanan özgüveni hüff desen uçacak içte pısırık dışarı maganda erkekler bürüsün etrafı.![]()
burda önemliler ablayaşadıgım yerde
kaç kere şahit oldum,erkektirrr benim oglumm ohhh kaç can yakıcan kaç kızı hı hıı senii senii
erkektir yapar elinin kiri
yap oglum yüzümü kara çıkarma
kızzzz yürürken başını öne eğğ biri bakarsa kırarım bi tarafını
(benim ailem böyle değil yanlış anlaşılmasın çok şükür değiller canlarım benim)
gelde anlatİşte o yakılan can kendi kızı olsa çok mu iyi ya:/
Niye erkek bakmasın diye kız başını öne eğsin ki erkekler kafasını çevirsin madem bakmak bu kadar yanlış :/
Ha bide bu olay var. Özelikle türk kadinlarin, birbirilerini kötüleme huyu. O erkekle geziyor, o ev isi yapamiyor, o böyle giyiniyor, o feminist diye laf etmeleri. Yani ben daha namusluyum, ben daha hamaratim göstergisi.
En nefret etdigim olayda bu. Erkeklerin gözüne girmek icin, baska kadinlari kötülemek! Bir olacaklarina, birbirilerinin acigini ortaya cikarmak istiyorlar.
ben biraz fazlami sinirleniyorum aceba ya ;-)))
Bi yerde kadinin uzerine kuma getirilir, dayak yer, cocuk yasta babasi yasinda herifin koynuna sokulur, al sana histeri nobetleri..
Bir yerde kadin calisir kazanir, kariyer yapar, ama ayni zamanda evi tertemiz olmalidir, cocugu en iyi cocuk olmalidir, kocasinin kiyafetleri donuna kadar utulu olmalidir, al sana histeri nobetleri...
Bi yerde kadin okul bitirir ama kocasinin kiskancliklari yuzunden calisamaz, iki parca kiyafet icin izin ister hale gelir, al sana histeri...
Kadin siddete maruz kalir, aldatilir, taciz, tecavuz kol gezer, al sana histeri...
Kadin eziyetlere maruz kalir, gelinlikle cikan kefenle doner diyen bir babaya sahip oldugunu icin susar, al sana histeri...
Kadin kahkaha atar, o.spu olur, flort eder yollu olur, kadin bakar, gideri var olur, istedigini giyer araniyor olur...
Kadin bu sefer susar, flort etmez, kahkaha atmaz, yavsayana mesafe koyar, kezban olur, al sana histeri...
Kadinlar modern dunyanin isiklari altinda erkeklerin hayvani icguduleri ile yasamak zorunda kalir...
Kadin demekten korkan insanlarla yasar kadin, cunku kadin demek sevismis demektir, cok ayiptir.
Hamile iken bile fantazilere konu olur kadin, cunku sevismistir, cok ayiptir.
Tek istedigim kadinlar kadinin da insan oldugunun farkinda olan adamlarla yasam sursunler, kadina saygi duyan, insana saygi duyan...
Ve bu yasami onlara empoze eden diger anlamsiz kalabaliga da dur diyebilsinler...
Bu konuyu actigin icin cok tesekkur ederim, azicik da olsa icimizi dokmus olduk