kadınsı ol(ama)mak

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul

merhaba kızlar bugun eskısehırde termınalde ıcerı doğru yürürken,camda kendımı gordum ve gordugumde cok fazla erkeksı geldı yuruyusum duruşum ,merak etmekteydim çevremde cıtı pıtı hanımları nasıl bole davranıyor dıye ve bende sıze sormak ıstedm nasıl kadınsı olunur:26:

Kadınsılık içten gelir bence hani o eski Türk filmlerindeki gibi hocalarla falan öğrenilmez sanırım "Ben Dönyanın En Gözel Garısıyam" diyerek :27:

Bilmem ki içimden geliyor o his, kadın gibi hissediyorum yürüyüşüme bakışıma yansıyor tabi :ssz:

benımkının ısı gucu ıs başka bısey degıl cnm herkes bayandan kıskanır ben ısınden kıskanıyorum artk:9: hatta daha bugun tartıştık:9:

Bilirim o hissi valla bir dönem ben de öyleydim ama artık onu da saldı şimdi bayanlardan kıskanıyorum :9: İnan bana işinden kıskanmak daha kolay :9:

Bir sekreteri var yıldım kadından geldi mi hanfendi diye diye gözleri yerde yolucam onu ben de bakalım :ssz:

Neyse çok dağıttık bacım ama hakkaten doğru hayatındaki erkeğin de buna katkısı büyük sana bunu hissettirmesi, bir kadına kadın gibi davranılmalı ki öyle hissetsin, kabul etmek istemesem de işe yarıyor bazen bu yaratıklar (erkekler) :ssz:

kesınlıkle canım ona tamgaz devam edıyorum zaten, ama ıs kıloyla bıtmıyor sanırım

Elbette bitmiyor.. Mesela uzun ve bakımlı saç daha kadınsı gösteriyor bence..
Ben sürekli saçımı kestiriyorum eşim kızıyor kestirme diye.. :52:
Ve kıyafetler de çok önemli.. Kot tişört tarzından ziyade; şık bluz, gömlek, etek daha hoş oluyor bence :31:

Canım herkes feminen olmak zorunda değil ki kendini niye kasıyorsun :) Maskülen bir tarzda hoş olabiliyo sende kendini tanı ona göre davran ama kendini değiştirmeye çalışma doğuştan gelen bişey bu birazda çünkü

Bilirim o hissi valla bir dönem ben de öyleydim ama artık onu da saldı şimdi bayanlardan kıskanıyorum :9: İnan bana işinden kıskanmak daha kolay :9:

Bir sekreteri var yıldım kadından geldi mi hanfendi diye diye gözleri yerde yolucam onu ben de bakalım :ssz:

Neyse çok dağıttık bacım ama hakkaten doğru hayatındaki erkeğin de buna katkısı büyük sana bunu hissettirmesi, bir kadına kadın gibi davranılmalı ki öyle hissetsin, kabul etmek istemesem de işe yarıyor bazen bu yaratıklar (erkekler) :ssz:

kadınlardanda kıskanıyorum cnmda:9: su sıralar ısı ve telefonuyla paylaşamıyorum :9: evet sanırım karsımdakı erkekte kadın gıbı hıssetırmelı sanırım :26:tabı odunluk bende var olunca adam ne yapsın

kadınlardanda kıskanıyorum cnmda:9: su sıralar ısı ve telefonuyla paylaşamıyorum :9: evet sanırım karsımdakı erkekte kadın gıbı hıssetırmelı sanırım :26:tabı odunluk bende var olunca adam ne yapsın

Nasıl bir odunluk olduğunu düşünüyorsun canım sende?

cnm bu ınsann içinden gelen bışey.mesela ben çok kokoşumdur bakımlar topuklular fln zor gelmez bana zevkle yaparım.ama çevreme baktgmda gayet hoş spor sade kızlarda görup beğenıyorum.demem o ki çok kadınsı olmak çok hoş olmak anlamına gelmıyo.herkes kendı tarzını yaşadgı başkasna benzemeye çalşmadgı muddetçe guzel bence.bakım şart ama her turlu .cilt saç bakımı fln bunlara dkkt et derım cnm:1:

Back
X