kadınsı ol(ama)mak

Giyim+özgüven ayrıca bakışlar çok önemli. He bu arada bende kendime bu konuda kızıyorum odun gibi yürüdüğümü biliyorum ama başka türlü yürüyemediğimden. Çok hızlı yürürüm bu nedenle kaba duruyor. İngiliz asilzadeleri gibi düşün. Yavaş narin edalı yürümek lazım :9: Bir de şöyle bir şey var. Kilolu insanlarız ve benim fark ettiğim şu. Yürürken zayıf insanlara göre daha fazla efor sarfediyoruz bu da özellikleri kolların daha spor yaparmış gibi hareket etmesine neden oluyor. Suratımızdaki ifade bile zorlanmaktan dolayı mutsuz görünüyor.

aynen spor yapıyormuş gıbı , ya hıc kıbar durmuyor vücut:9:cok doğru bı tespıt olmuş cnm valla:52:bende yavaş yuruyemıyorumkı alışmışım ole gıdıyor, ısve cılveede yok zaten kadınlığın hıc bı kısmından nasıp almamışım, ama burcuma bakarsan cok ateslı seksı bısı olmam lazım ama nerdeeeee:26::9:

hani bir eski bi Türk filmi vardı, zarif bir kadın olmayı öğretiyorlardı Türkan Şoray oynuyordu sanırım

beeen dünyanııın en güzeeel kadınıyaaaaaaam diye dolaş bakalım işe yarar belki :1:

şaka bir yana insanın içinden geliyor galiba canım

ewet o filmi hatırladım koltuğa oturup matmazel bacağını acıyordu o açılacak sen kapayacaksın o açılacak sen kapayacaksın diyordu çok güzel komik bi filmdi ama adını hatırlamıyoum :9:

hani bir eski bi Türk filmi vardı, zarif bir kadın olmayı öğretiyorlardı Türkan Şoray oynuyordu sanırım

beeen dünyanııın en güzeeel kadınıyaaaaaaam diye dolaş bakalım işe yarar belki :1:

şaka bir yana insanın içinden geliyor galiba canım

aslında yerlı fılmlerde bu tarz ornek cok fazla canım,ıcte olan cıkamayabılıyor ,ıcte var olan kadınlığı bır sekılde çıkartmak ama nasıl bı yöntemle bılmıyorum :26:bende dünyanın en güzel kadınyım dıye dolasrsam beyın sartlanır odunluk yok olur,

ewet o filmi hatırladım koltuğa oturup matmazel bacağını acıyordu o açılacak sen kapayacaksın o açılacak sen kapayacaksın diyordu çok güzel komik bi filmdi ama adını hatırlamıyoum :9:

:9: aaaa evet daha gecen tvde ızlemıstım balıkçı bı kız , bırden sahnelerde kadır ınanırla oynuyorlardı ama bende hatırlayamadım ısmını sımdı

Back
X