- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.608
- 598
Evet kadın olmak nasıl olur bilemiyorum?
Fıtratın getirdigi hani o biraz işve, cilve, gülmeler hiç yok bende...
Okurken, çalışırken hep kendimi korumak için soğuk nevale ye dönüştürdüm kendimi... Şimdi duzeltemiyorum.
Eskiden hatta lisedeyken bile daha kadınsı hissediyordum kendimi. Belki ergenlikten hormonlar tavan yapmıştı onu bilemiyorum da :)
Şimdi sürekli bana cool, havalı diyen insanlarla dolu etrafimda...
Nisanlimla bile oturduğumuzda erkek gibi oluyorsun bazen benim yanımda bari bırak kendini der. Ki hakkaten çevirdiğimiz muhabbet bile bazen öyle oluyor. Ama onun yanında da çok rahatimdir.
Evet cilveli kadın olmak doğuştan oluyor geliştirilmiyor ama bir cilve abidesi olmak değil istediğim.
Ben kendimi daha kadınsı hissetmek istiyorum.
Odunumsu olmaktan kurtulmak istiyorum :)
Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Fıtratın getirdigi hani o biraz işve, cilve, gülmeler hiç yok bende...
Okurken, çalışırken hep kendimi korumak için soğuk nevale ye dönüştürdüm kendimi... Şimdi duzeltemiyorum.
Eskiden hatta lisedeyken bile daha kadınsı hissediyordum kendimi. Belki ergenlikten hormonlar tavan yapmıştı onu bilemiyorum da :)
Şimdi sürekli bana cool, havalı diyen insanlarla dolu etrafimda...
Nisanlimla bile oturduğumuzda erkek gibi oluyorsun bazen benim yanımda bari bırak kendini der. Ki hakkaten çevirdiğimiz muhabbet bile bazen öyle oluyor. Ama onun yanında da çok rahatimdir.
Evet cilveli kadın olmak doğuştan oluyor geliştirilmiyor ama bir cilve abidesi olmak değil istediğim.
Ben kendimi daha kadınsı hissetmek istiyorum.
Odunumsu olmaktan kurtulmak istiyorum :)
Tavsiyelerinizi bekliyorum...