kadınsılık nedir?

Kadınsı olan birini yanında dolaştırmazmış haşmetlumuz ama yatakta kadınsı birini istiyormuş.

Bir tane daha eş alsın kadınsı olanlardan, o yatakta devreye girer sokağa çıkmaz, seni yanında dolaştırır.:oha:

Şair burada diyor ki: Sokakta hanımefendi, yatakta fahişe isterim.

hahah yorumlar çok şirin bazılarına sesli güldüm :) ya benim eşim tuhaf yani anlatsam nasıl anlatsam annesi yabancı baba türk. sonra baba evi terk ediyor anne kardeşini alıp basıp memleketine dönüyor bu türkiyede tek başına kalıyor çünkü okulu var. aile görmemiş. anca gezmiş tozmuş. kolejde yetişmiş bilkentte okumuş filan, altında son model araba. kızlar peşinde kuyruk. böyle bi öğrencilik hayatı olmuş. biz sevgiliyken de sex hayatımız çok iç açıcı değildi açıkcası. doymuştu yani bazı şeylere. ben birlikte olmak isterdim o bana sex benim için ilk öncelikli değil daha önemli şeyler var derdi. sarılır uyurduk filan.

Balık baştan kokarmış. Adamın kuşu ötmüyor işte topu size atıyor.

Yahu biri de çıkıp şunu şunu yap bacım dememiş ki. Neden yargılıyorsunuz. Çözüm önerisi sunmaya çalışsak daha iyi olur bence. Herkes neden öyle istiyor kendisi erkeksi olsun yakında aldatır vs vs demiş.

Bence kadınsı olmak içten gelen bişey. Bazıları uğraşsa da yapamaz üzerine yakışmaz bazıları da her zaman kadınsı olmayı sever. Bu yaşla alakalı değil bana göre. Benden yaşça küçükler bazen benden çok çok daha kadınsı olabiliyor.

O yüzden daha kadınsı kıyafetler giyebilirsin vücut ölçülerin çok güzel bence iyi yönlerini ortaya çıkarıp kötü yönlerini sevebilirsiniz. Özgüvenin yerinde olsun ve erkekler şımarık tavırlı kızları cilveli buluyorlar onu gördüm.
Dekolteli bir kıyafet mini etek siyah stiletto karşısında hiç bir erkek hayır diyemez emin ol :KK200:
Sonra güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsin ve yatak odasında mum güzel bir fon...
Ve bence en önemlisi onu iste ve istediğini ona belli et. Bence kadınsılık bunu da içinde barındırıyor. Hareketlerinle konuşmanla onu istediğini ona hissettir. Küçük küçük dokun mesela.

2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
kocamla sex hayatımız kötünün iyisi gibi. hafta da 1 bazen 2 anca birlikte oluyoruz. neden az birlikte olduğumuzu sorduğumda bana şey dedi "bekarlık hayatında hep kadınsı olan kişilerle birlikte olduğunu, ama nomal hayatta asla yanında gezdirebileceği sevgili olamayacağı insanlar olduğunu ama kadınsı olan kişileri çekici olduğunu söyledi. beni ise sevimli ve çocuksu bulduğunu ve bu yönümü çok sevdiğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi." kısacası bana evde, yatakta kadınsı olmayı öğren dedi. nasıl olcam dedim onu da bana sorma dedi. sorup öğrenmem gerekiyormuş. evet kadınsı nasıl olunur?

örnek olarakta scarlett johansson'ı kadınsı bulduğunu söyledi
haftada 1 2 az degil bu bir iki kendisi düzenli sex hayatına giridiğ için libidosu azalmıs bunuda sana baglamıs acaba kendisi seksi sempazemiki bçyle konusuyo

Yorumları okudukça çok üzüldüm gerçekten. Bencil olmayın lütfen. Siz eşinizden bişeyler beklediğiniz gibi eşiniz de sizden bişeyler bekliyor. Üslubu bana çok kötü gelmedi örnek vermesi yanlış ama hakaret edebilirdi o zaman yanlış bulurdum.
Hem bu konuşmayı yapması eşini sevdiğini ve ondan soğumak istemediğini gösterir. Eşinin kendisine başka kadın düşüncesi vermesini istemediğini gösterir.

Eşinizin ağzı sürekli soğan koksaydı ya da eşinizin saç şeklinden hoşlanmasaydınız ya da kilolarından bu durumda en doğrusu eşinizden bu konuyu açmaktır mesela. Bencil olmayın lütfen.

Al eline bir gırgır, altına çek leopar donunu ,geç önüne yerleri gırgırla ,arada saçını savur falan ,gözlerini kıs, yerim lan seni ayı de :)

muhtemelen ilk konun ve konu cinsellik ..fakeysen terliği ağzına yiyeceksin birazdan .
Allahim ne güldüm ya gözümde canlandı da heleki o yerim seni ayı :)) )))

Benim anladığım esin biraz şuh=dişil bir kadın ol demek istiyor. Mesela Türkiyenin en şuh kadını bir zamanlar Müjde Ar mış.onun gibi mi ol demek istiyor evde acaba.

Bende bunu bir kız arkadaşımdan öğrenmiştim kadinsilik disillik ne bilmiyordum valla :KK66:
Zira bende yaşından küçük gösteren genelde erkek kişilerin masum sevimli diye nitelendirdiği bir yapıya sahibim.
Fizik bende de var sizin gibi ama dişillik çok başka bir şeymiş.

Screenshot_20180820-020823.webp

Göder gelsin erkeksi de ozaman :) kocanızın lakabı erkeksi kalacak burada sanırım. Birlikte kendinizi keşfede bilirsiniz şaka bir yana. O sevdiği şeyleri sen sevdiğin şeyleri zamanla deneyimleyerek ateşli birer çift olabilirsiniz .

Benimde takıldığım mesele, neden kadınsı kadınlarla birlikte olupta yanında gezdiremiyormuş hayret bişey.

Yorumların tamamını okudum ve şu yorumlara hak veriyorum 'kadınsılık sonradan olacak birşey değil Şuh bakışlar derin dokunuşlar yatakta fırtınalar estiren kadın bu bazen doğuştan gelen içgüdüsel bir olay. Ama seni sen olduğu için sevmeli. Çok da zorlarsan eğreti duracak inan bana.

Yorumların tamamını okudum ve şu yorumlara hak veriyorum 'kadınsılık sonradan olacak birşey değil Şuh bakışlar derin dokunuşlar yatakta fırtınalar estiren kadın bu bazen doğuştan gelen içgüdüsel bir olay. Ama seni sen olduğu için sevmeli. Çok da zorlarsan eğreti duracak inan bana.

yok farkındayım. yani aslında herkesin yanlış anladığı bi şey var bana kadınsı ol illa demedi. böyle bi beklentisi de yok. sadece ben onun hoşlandığı gibi davranmak istediğim için merak ettim nasıl olunur diye.

yok farkındayım. yani aslında herkesin yanlış anladığı bi şey var bana kadınsı ol illa demedi. böyle bi beklentisi de yok. sadece ben onun hoşlandığı gibi davranmak istediğim için merak ettim nasıl olunur diye.
Ol dedi yazmışsınız bi karar verin ona göre fikir alın bunları söyleyecek haddi nerden buluyo önce onu düşünün bence çok avam bi sohbet olmuş tabi ki istekler farklı olabilir ama bunu bu şekilde söylemesi hatalı bunun yerine atıyorum hayatım sana dekolteli bi elbise alsak şunu mu sürsen bunu mu taksan gibi kendi yönlendirse tamam ama ben senden önce böyleydim off ne günlerdi demeye getirmiş aleni bi şekilde size olan tavrı çirkin

Eşlerin böyle uçuk konuları bir şeyleri çözmek için konuşması güzel bir şey bence iki tarafında ihtiyaçları ve mutluluğu söz konusu çünkü.. ama geçirdiği bekarlık dönemini ornekleyerek konuşması hoş olmamış sanki. Siz tahammül edebilirsenjz o ayrı tabi..
Eşiniz cinsel hayatınızın daha güzel bir hal alması için Cilveli isveli isteyen taraf olup bunu belli etmenizi istiyor gibi anladım ben. . Cinsel hayatın aktifligi için adım bekliyor sizden.. Günlük hayatta da bunu belli edecek şekilde davranmanizi..

Bence yanlış yerden gidiyorsunuz. Scarlet johansnn mesela demiş eşiniz.ben de begenırım cok o kadını. Scarlet johans tavırlarını mı gormjs eşinz? Hayır. Demek ki sarısınları begenıyor .dolgun hatları begenıyor yanı bence sizinle sorunu görselliğiniz ve bunh sizi kırmamak için söyleyemeyebikir. Yerınızde olsam sacımı bıyatırdım.spor yapardım .kas yani ağırlık çalışarak dolgun hatlar için. Bunun dısında bence yatarken babydoll falan giyin.ev haliniz de tayt tshirt değil de. Mesela kot mini şort diz üstü öorap kısa tshirt.gibi gibi şeyler olabılır.hem gundelik gibi hem de seksi. Benımkıler tespit ve tavsıye tabi siz bilirsiniz.

Bence yanlış yerden gidiyorsunuz. Scarlet johansnn mesela demiş eşiniz.ben de begenırım cok o kadını. Scarlet johans tavırlarını mı gormjs eşinz? Hayır. Demek ki sarısınları begenıyor .dolgun hatları begenıyor yanı bence sizinle sorunu görselliğiniz ve bunh sizi kırmamak için söyleyemeyebikir. Yerınızde olsam sacımı bıyatırdım.spor yapardım .kas yani ağırlık çalışarak dolgun hatlar için. Bunun dısında bence yatarken babydoll falan giyin.ev haliniz de tayt tshirt değil de. Mesela kot mini şort diz üstü öorap kısa tshirt.gibi gibi şeyler olabılır.hem gundelik gibi hem de seksi. Benımkıler tespit ve tavsıye tabi siz bilirsiniz.

günaydın :) esasında sarışın hiç sevmez. örneği şu şekilde verdi. duruşu bakışları tavırları Scarlet johanson un kadınsı olarak. ben o duruşu bakışı filan yapamıyorum. bu arada giyim tarzını denicem.

2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
kocamla sex hayatımız kötünün iyisi gibi. hafta da 1 bazen 2 anca birlikte oluyoruz. neden az birlikte olduğumuzu sorduğumda bana şey dedi "bekarlık hayatında hep kadınsı olan kişilerle birlikte olduğunu, ama nomal hayatta asla yanında gezdirebileceği sevgili olamayacağı insanlar olduğunu ama kadınsı olan kişileri çekici olduğunu söyledi. beni ise sevimli ve çocuksu bulduğunu ve bu yönümü çok sevdiğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi." kısacası bana evde, yatakta kadınsı olmayı öğren dedi. nasıl olcam dedim onu da bana sorma dedi. sorup öğrenmem gerekiyormuş. evet kadınsı nasıl olunur?

örnek olarakta scarlett johansson'ı kadınsı bulduğunu söyledi

Kadınsı olunmaz, kadınsı doğulur. Seksin sınırlarını zorlamanızı, yatakta “orospu” olmanızı istiyor ama bebeksi bir kızla evlenerek hata etmiş. Erkeklerin en belirgin akılsızlığı. Ay bezdim.

32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
Ya sorun o değil. Bazı kadınlar doğuştan seksi ve çekici olur. Çirkin ya da kilolu bile olsa arzu duyulur. Bu konuya yapılacak bir şey yok yani.

Back
X