kadınsılık nedir?

32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
Daha ne arıyormuş acaba eşiniz? Tarif ettiğinize göre gayet çekici bir hanımsınız. Özgüveninizi sarsmasın eşinizin söyledikleri. Evde daha çekici kıyafetler giyinebilirsiniz.Lakin beni çekici bulsun diye kırk takla atmayın derim. Yani onun için yapıyormuş gibi değil sevdiğiniz , kendinize yakıştırdığınız için giyinin. Eşinizin biraz egosu yüksek gibi. Kendinizi sevin,beğenin. Emin olun bu kendinizle barışık haliniz ona yansıyacaktır.

Nasıl kocalarınız var arkadaş nasıl bi cesaret insan karısından nasıl bu kadar çekinmez? Adam şu cümleleri kurmaya nasıl cesaret ediyor gerçekten anlamıyorum. Kadınsı seviyormuş. Şu konuşmayı dinleyip bir de çözüm yolu mu arıyorsunuz?

dimi ağzına kürekle vurulacak adama çözüm sorulmuş.

Kadınsı kadın olmayan ama kadın özellikleri taşıyana denir yalnız. Kadın zaten kadındır.
Peki erkeksi? Erkek olmayip erkek ozelliklero taşıyan mi? Merakimdan soruyorum. Ben sanırım huy suy olarak öyleyim. Burada konulari okuyorum kocalarindan bahsedenler var,o kocalarinin tavırları bana benziyor. Bir de sesim de kalın biraz. Hic cilveli değilim ya. Esim cilvelisin diyor. Dümdüz bir kadınım. Çözüm arıyorum..

Belkide ne istedigini bil ve beni yönlendir, bencil ol demek istemistir?
Tecrübeli kadinlar öyledir diye düsünüyorum...

Peki erkeksi? Erkek olmayip erkek ozelliklero taşıyan mi? Merakimdan soruyorum. Ben sanırım huy suy olarak öyleyim. Burada konulari okuyorum kocalarindan bahsedenler var,o kocalarinin tavırları bana benziyor. Bir de sesim de kalın biraz. Hic cilveli değilim ya. Esim cilvelisin diyor. Dümdüz bir kadınım. Çözüm arıyorum..
Yani evet öyle oluyor. Eşin cilevelisin diyorsa neyin çözümünü arıyorsun boşver. :KK53:

Verdiği isim üstünden gidersek; yüzün masum ama bedenin vamp olsun demek istemiş eşin, o nasıl bir eş ki bunu söyleyebilmiş!!!
İnsan gerçekten hayret ediyor!!!!!!

İyi Monica Bellucci dememiş :)) işin çok zor olurdu o zaman,hadi yine şanslısın :)))

Fakeysen seni kürekle döverler burada birazdan söyleyeyim.burası ekşi değil!

Alışmadık popoda don durmaz.
Her insanın bir tavrı ve tarzı vardır.
Her insana herşey yakışmaz siz cilveli sexi olcam dersiniz eğreti komik durur daha fena.
Bana kocam böyle birşey söylese hiç iyi düşünmem ve kadınsı nasıl olunur anasının evine şarka gönderirim, gitsin bi görür o zaman.
Hakkınızda hayırlısı..

Alırken istediği birini alaydı o zaman ya,oturmuş bi tarzın vardır kalkıp dediği gibi nasıl olacaksın acaba. Ayrıca libidosunun yüksek olmamasının bahanesini sende bulmasın,kendisi yetersiz olabilir bence.

dimi ağzına kürekle vurulacak adama çözüm sorulmuş.
Ay karısını karşılaştırmasını geçiyorum ona diyecek lafım bile yok, birlikte olduğu kadınlar için çekici buluyorum ama yanımda gezdirmeye layık değiller diyecek buz gibi soğurum o adamdan. Adam olan geçmişine de sahip çıkar, totosunda dolandığı kadınlara arkadan sallamaz. Karaktersiz.

Hiç işveli falan olmaya çalışmam. Spor giyinirim genelde. Evde de şort tişört ya da tayt tişört giyerim. Adam dibimden ayrılmıyor 10 senedir. Ne zaman üstümü değiştirecek olsam yakalanırım. Tv falan bakarken nasıl farkediyor anlamıyorum. Kıyafetimi değiştirmeye gideyim bi bakarım arkamdan gelmiş. Adamın libidosu yüksek ben bişey yapmadan coşuyor.

Benım kocam bana kadınsı degılsın daha çok cınsellık ıcın kadınsı ol dese hatta bide o kadını bana örnek gösterse gider bi kürek alır azına vururum bı daha konuşamaz. Su an çok sinirlendim. Bu kadar pasif olmayın. Sor bakım o yeterınce erkeksi mıymıs seni cekebılıyormuymus yatağa. Yok öyle topu sana atmak

Back
X