Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne arıyormuş acaba eşiniz? Tarif ettiğinize göre gayet çekici bir hanımsınız. Özgüveninizi sarsmasın eşinizin söyledikleri. Evde daha çekici kıyafetler giyinebilirsiniz.Lakin beni çekici bulsun diye kırk takla atmayın derim. Yani onun için yapıyormuş gibi değil sevdiğiniz , kendinize yakıştırdığınız için giyinin. Eşinizin biraz egosu yüksek gibi. Kendinizi sevin,beğenin. Emin olun bu kendinizle barışık haliniz ona yansıyacaktır.32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
Hakkaten gırgır makara bi yana da resmen evlenilecek eğlenilecek hatun ayrımı yapmış adam ayıp yaHmm eğlenilecek kız evlenilecek kız yani.
Madem öyle onlardan biriyle evlenecekti kusura bakmasın.
Yakında sizi o beğendikleriyle aldatırsa da bunu bahane eder belli!
Kadınsı kadın olmayan ama kadın özellikleri taşıyana denir yalnız. Kadın zaten kadındır.
Nasıl kocalarınız var arkadaş nasıl bi cesaret insan karısından nasıl bu kadar çekinmez? Adam şu cümleleri kurmaya nasıl cesaret ediyor gerçekten anlamıyorum. Kadınsı seviyormuş. Şu konuşmayı dinleyip bir de çözüm yolu mu arıyorsunuz?
Peki erkeksi? Erkek olmayip erkek ozelliklero taşıyan mi? Merakimdan soruyorum. Ben sanırım huy suy olarak öyleyim. Burada konulari okuyorum kocalarindan bahsedenler var,o kocalarinin tavırları bana benziyor. Bir de sesim de kalın biraz. Hic cilveli değilim ya. Esim cilvelisin diyor. Dümdüz bir kadınım. Çözüm arıyorum..Kadınsı kadın olmayan ama kadın özellikleri taşıyana denir yalnız. Kadın zaten kadındır.
Yani evet öyle oluyor. Eşin cilevelisin diyorsa neyin çözümünü arıyorsun boşver.Peki erkeksi? Erkek olmayip erkek ozelliklero taşıyan mi? Merakimdan soruyorum. Ben sanırım huy suy olarak öyleyim. Burada konulari okuyorum kocalarindan bahsedenler var,o kocalarinin tavırları bana benziyor. Bir de sesim de kalın biraz. Hic cilveli değilim ya. Esim cilvelisin diyor. Dümdüz bir kadınım. Çözüm arıyorum..
Ay karısını karşılaştırmasını geçiyorum ona diyecek lafım bile yok, birlikte olduğu kadınlar için çekici buluyorum ama yanımda gezdirmeye layık değiller diyecek buz gibi soğurum o adamdan. Adam olan geçmişine de sahip çıkar, totosunda dolandığı kadınlara arkadan sallamaz. Karaktersiz.dimi ağzına kürekle vurulacak adama çözüm sorulmuş.