- 12 Nisan 2022
- 42
- 23
- 18
- Konu Sahibi aylakmadam90
Merhaba arkadaşlar daha önce Burun ameliyatı sonrası burun delikleri bu linkte bir konu açmıştım. Revizyon sonrası sol burun deliğimde ve burun ucumda sorun olduğunu yazmıştım. Hatta fotoğrafta attım. 6.ay kontrolüne kadar bekledim ve kontrole gittim doktor Bey'in ilgisiz tavrı ve umut kırıcı söylemlerinden dolayı doktor adını vermek istedim eğer aklınızda bu isim varsa bir daha düşünün. Bana ameliyat öncesi asistanının ve kendisinin söylediği şeylerin tersi oldu. Altı aya kadar düzelir denilen şeyler düzelmedi. Burnumun sol deliğinde deri fazlalığı olduğunu bunun asla düzeltilemeyeceğini söyledi. Bende başka bilinen bir doktora gittim o da bana düzeltilebileceğini söyledi. Açıkçası Kadir Özdamar'a ameliyat olduğum için çok pişmanım.Kendisi son kontrolde de resmen beni başından attı üstün körü muayene etti. Bir daha da kontrole gitmem ve tekrar ameliyat olmam gerekirse de çok iyi bir doktor buldum. En azından beni dinleyen ve anlayan bir doktor. Eğer ameliyat olacaksanız sonuna kadar sizi sabırla dinleyen ve vicdani olan bir doktor seçin.