neden normal süt kullanmıyorsunuz ben normal kutu sütü kullanıyorum
ilk başta bende pınarın sütlerini kullanmayı düşündüm ama sanki mamadan pekte farklı değil tadlarıda değişik 6. aydan itibaren yazdığına göre mama gibi onlarında içeriğiyle oynanıyor diye düşünüyorum
arkadaşım senin gibbi zararlı deyipp hala içen annelerin zavallı çocukları bari sütten mahrum kalmasın diye bu cevabı vermiş var sen düşün mama verenlerın durumunu.
arkadaşım senin gibbi zararlı deyipp hala içen annelerin zavallı çocukları bari sütten mahrum kalmasın diye bu cevabı vermiş var sen düşün mama verenlerın durumunu.
bu başlığı açan arkadaş nedense sinirli ve ters üsluplu..başkalarının eğitim seviyesinden önce bence kendinizinkini bir gözden geçirin..okuduğunuzu bile anlayamamışsınız...ben bu kadar yorumun arasında bir tek kişinin bile "mama anne sütünden üstündür "diye yazdığını görmedim mesela...hiçbir doktoru fenomen haline getirmeye çalışmak doğru değildir...iyi doktorluk birazda hastanın doktoru nasıl algıladığına bağlıdır...lütfen kullandığımız üsluba dikkat edelim..sütü olmayan anneleri ki bende buna dahilim rencide edici yazımlardan kaçınalım..gerçi ben böyle şeylerden rencide olmam çünkü hayatım süt/mama üzerine araştırma yapmakla geçiyor..ve bildiğimde bana yetiyor..allah tüm bebeklere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?