Kadnlara boy boy, renk renk Prezarvatifler

yok caanım başka bi isteğiniz yada arzunuz vaa mıydıı:uhm:
sardunyacım kullanmadığın bişeyi tavsiye etmezsin demi cnm benim

yok canım ben kullanmadım ve zaten tavsiye de etmiyorum sadece haber verdim:mymeka:

istesem bile kullanamam plastiğe karşı alerjim var:delphin:

delirecek gibi kaşındığım için ben almayayım alana da mani olmayayım:kahve:

:1shok:kadın kondomu-tatlicadiarzu-

condom.jpg

baloncu geldi hanımmmmm....bebelere balonnnnn bebelere balonnnnndelikafaduldensırnaşık şey

Kadın Kondomu

Kadın Kondomu nedir?
Kadın kondomları, poliüretan denen ince bir plastikten üretilir. Cinsel ilişki sırasında erkekten atılan meni içerisindeki spermlerin kadının vajinasına haznesine dökülmesini ve böylece yumurta hücresinin döllenmesini engeller. Bu şekilde cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara karşı da korur. Kadın kondomu, vajinanın içine yerleştirilerek kullanılır. Bir ucu açık, bir ucu kapalıdır. Her iki ucunda da, kondomu vajinanın içinde tutmaya yarayan esnek halkalar vardır.

female_comdom.jpg
Kadın Kondomunun olumlu yönleri nelerdir?

- Kadın kondomu kadını daha özgür kılar ve korunma yöntemi kullanımı üzerinde kontrol sahibi olma fırsatı verir.
- Kadın kondomunu edinmek veya yerleştirmek için bir uzmanla görüşmek gerekmez. Reçete lazım değildir.
- Cinsel yakınlaşmadan birkaç saat önce vajinaya yerleştirilebilir.
- Güvenlidir ve hem gebeliği hem de cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları engellemekte oldukça etkilidir.
- Herhangi bir kayganlaştırıcıyla birlikte kullanılabilir. Kendi kayganlaştırıcısı da vardır.
- Anne sütünü etkilemediği için emziren kadınlar da kullanabilir.
- Bilinen önemli yan etkisi yoktur.
- Latekse karşı hassasiyeti veya alerjisi olanlar tarafından da kullanılabilir.
- Poliüretan ısıyı iyi iletir. Bu da cinsel ilişkiyi daha eğlenceli hale getirebilir.

Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler Nelerdir?
- Eğer erkeğin penisi kondomun dışından vajinaya girerse, kondom işlevsiz kalır.
- Cinsel ilişki sırasında veya öncesinde dikkat dağıtıcı sesler çıkarabilir. Bu sesleri azaltmak için kayganlaştırıcı kullanılabilir.
- Doğru kullanım için biraz pratiğe gereksinim vardır.
- Erkek kondomu kadar çok yerde satılmaz ve bazen edinmek zor olabilir.
- Erkek kondomundan yaklaşık üç kat daha pahalıdır.

Kadın Kondomunu nereden edinebilirim?

Kadın kondomu, eczanelerde ve büyük alışveriş merkezlerinde bulunabilir. Kadın kondomu ve diğer diğer gebeliği önleyici yöntemler konusunda danışmanlık hizmeti almak için Sağlık Bakanlığı’na bağlı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezlerine ve eğer varsa bu merkezlerin içindeki Gençlik Danışma Birimlerine başvurabilirsiniz.

Kadın Kondomu Uygulama Basamakları

1. Kondomun son kullanım tarihini kontrol edin
2.
150px_female_condom.jpg
Kondom paketini zedelemeden, dikkatlice, kesici bir alet kullanmadan açın
3. Kondomu paketten çıkarın

4. Kondomun kapalı ucundaki iç halkayı baş ve işaret parmağı arasında sıkıştırın.
2.jpg

5.Kondomu vajina içine itin
3.jpg

6. İç halkanın olabildiğince derine yerleşmesini sağlayın
4.jpg

7.Dış halkanın vajina girişinde dış genital organları kaplayacak şekilde durmasını sağlayın
5.jpg

8.Cinsel ilişkiden sonra kondomun dış halkasınını kendi etrafında çevirerek içindeki spermlerin dökülmesini engelleyin ve çekerek çıkarın

Arkadaşlar yuhhhhhhhhh artık yaniiiyasakkelime
gerdek gecesi kork acıdan kıvran, her ay adet gör sancıdan kıvran, hamile kal 9 ay taşı doğururken acıdan kıvran senağlama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter bari korunmayıda onlar becersin herşey devletden beklenmezki yahu o zaman biz korunalım zamanı gelince onlar 9 ay taşıyıp doğursun adil değilmi sizce kötükedihüso

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

içim kaktııııııııııııııııııııııııııııı öğğğğ pardonnnn:S:S:S

her haltı her pisliği biz cekıoz.onlar taksın canım kondom mondom allahım yaaa:oklava:
onlar taksın çok istıolarsa:dilcikar:

bende igrenc buldum yaww onee:1shok:
ama sardunyam tşklerrr bilgilendirici bir konu olmusa.s.

herşeyi kadından bekleyen erkeklerin icat ettiğine %100 eminim...aman yorulmasınlar hazıra konsunlar herşeyde olduğu gibi :mymeka:..cokacimcoook

plastik bardağa benziyofisfisfis kadınlar onu takmak için uğraşıcaklarına spiral taktırırlar bi seferde hemde bikaç sene korunurlar daha iyi diye düşünüyorum.tabii ileride lazım olduğunda beni görmek lazım bideeee:1shok:

kadınlara daha neler yapacaklar bakalım erkeklerin tüm sorumluluklarını üzerlerine almaları için.....?

bunu kullanan kadınlar var ki bu kadar uğraşıp rengarenk seri yapmışlar...

bem kullanmam kullanan kadınada acırım :(.

Ay ben bunu biliyordum ama kalsın istemem :Dayrıca erkeğimin sıcaklığını hssetmedikten sonra ne anlamı var ilişkinin :D

Back
X