Kadnlarn ifrit oldugu anlar.

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
kadinlarin ifrit oldugu anlar

İlişkilerde tarafların en çok rahatsız oldukları alışkanlıklar ortaya çıkarıldı. İşte kadınların gıcık olduğu huylar.

Ancak kadın - erkek ilişkileri söz konusuysa, o havlunun saatli bir bombadan farkı yoktur. ABD'de yapılan bir araştırmayla kadın - erkek ilişkilerinde tarafların en çok rahatsız oldukları eğilim ve alışkanlıkların dökümü çıkarıldı.

İlişkilerde taraflardan birinin küçük zaafları, karşı tarafta zamanla alerjik reaksiyonlara neden olabiliyor, zaafların sık tekrarlanması ise ilişkileri sona erdiriyor. Araştırma Kentucky Üniversitesi'nde, 160 kişinin incelenmesiyle yapıldı.
Kadınları rahatsız eden durumlar:
- Erkeğin geğirmesi, burun karıştırması ve gaz çıkarması.
- Islak havluların yere atılması.
- Gereksiz yere sarhoşluk.
- Biten tuvalet kâğıdının yerine yenisinin konulmaması.
- Konuşurken e - postalarını okuması.

en çok gıcık olduğum benle konuşurken başka bişeyle ilgilenmesi olurdu heralde:mymeka:

benim için önem arzeden şeyleri hafife aldığı an ve bana çocuk muamelesi yaptığı an mutlaka kavga çıkar!

bunlardan baska maddeler de var tabıı, yerlerın silinmemesı evın pıslık goturmesı ve adamın durmadan pısletmeye devam etmesı,
eve yemek getırmeemesı
telefonlara gec cevap vermesı ya da vermemesı,
dengesızlıgı
eve bakmaması
cocukla ılgılenemıcek olması ya da ılgılenmemesı..

eşimin benle telefonla konuşurken başkasına
çene yapmasına bende ifrit oluyorum:oklava::oklava:

Bide kısa kısa saçların sakalların lavabonun etrafına dökülmesi yokmuu.....ııığğ....:oklava:kafamçokkarıştı

O kadra çok konu unutulmus ki :

- telefonda konusurken, baska biriyle ilgilenmesi, himm dinliyom demesi

Artik çozumu buldum..suratina sark diye kapatiyorum. ariyor sonra açmiyorum. dur evlenince daha beterini yapicam ona. gorur o

dikkat ettimde hakikaten tuvalet kağıdı değişmişyor
4 yıllık evliyiz adam bi tuvalet kağıdı değişmedi ya

evli olanların durumu daha fena..
benim şimdilik eski yapışkan bi kız arkadsı var kızın hala beni bildigi halde erkek arkadşmı salak salak zamanlarda aramasına sinir oluyorum..
yolda cok hızlı yürür benide elimden tutar aynı sekilde onla aynı hizada yürüyim diye çekiştirir ona cok kızarm cünkü resmen koşturuyor beni yanında..
evimde sigara içmesini sevmem..
bide cok huysuz olur olmadık seye kızar - kızılması gereken seye kızmaz şaşırırm.. dengesiz azcık..

-- tv kumandasının kendisinde olması
-- kapı çaldığında kapıya bakmaması
-- tv nin karşısında uyuklaması

Back
X