Kafa dengi arkadasim olmamasi bi kenara hic bir arkadasim yok

Alimee81

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.497
1.001
103
Daha önce çok uzak bir memlekette yaşıyordum. Yurtdisinda yani. Sonra cocugumla memlekete yerleştim. İlk sene dert etmedim zamanla bulurum dedim ama sonra araya pandemi girdi evden çıkmaz olduk kurslarada gitmedim. Çalışmadığım içinde arkadaş edinecek bi ortamim yok. Yeni spora başladım. Oradan sağolsun iki kız kahve içmeye gidelim dedi ve gittik. O 2 kızda birbirini yeni tanıyor ve oyle cokta kafa dengi gibi durmuyorlardi. Ona ragmen baktim sözleştiler bir iki yere birlikte gidecekler. Iyi hoslar fakat bilmiyorum bendemi problem var bilmiyorum. İnanın belirli bi zaman sonra caktirmasamda sıkıldım. Sonra kendi kendime ben demekki arkadaşlığı büyütüyorum yani her arkadaşla kahve içmeye gittim diyen yada her arkadaşla pazara carsiya gittik diyen illaki "kankisi" olmuyor. Tabiiki samimiyet zamanla oluşur ama bazı insanlarla kafanın uyumayacağini anlarsın ya. Öyle bi ortamdi
Zaten sakın bi insanım. Herkesle kolayca uyusamıyorum. Ama arkadassizliktanda çok sıkıldım. Bugun ki durum bana bi karamsarlık yükledi kafa dengi arkadaş bulmam mümkün olmayacak gibi zaten kaç senedir yok. Sizde durumlar nasıl?

spora gittim. sosyallik için.
ne hikmetse benle tanışmak istiyorlar. kızlarla yaz akşamı görüşüp çekirdek çay yaptık eğlendik.
başka kızlarla kahveye gittik. spor hocası arkadaşımdı istigramda emojiler havada uçuyor .çok tatlısınlar güzelsinler. beni silmiş her yerden. ne yapayım bende sildim. 1,5 yıl önce başka arkadaş grubuyla pikniğe gittik baya iyi eğlendik çok güzel sohbetler falan sarıyor. bir daha buluşmadık =D bu sene güzel bir arkadaşlık oldu farklı bir grupla sofralar yemekler daha da görüşmedik. hepsi anlık . o zaman birbirimize ihtiyacımız varmış(yabancıya) anı değerlendirdik ve bittii. fazla takılma .bir günlük insanlarmışi demek ki. sağlam arkadaşlık konusu bende ağır ve yavaş ilerler. yukarda anlattıklarımın hepsi yüzeysel ama keyif aldıklarım.
spora devam et ve başka kızlarla kahve ayarla.

Sizi tanımıyorum ama KKda bile 120 mesajda 34 beğenmediniz var. Belki de bazı soylemleriniz siz farkında olmasaniz da insanları ranatsiz ediyordur
IMG_20220203_175107.jpg

Sizi tanımıyorum ama KKda bile 120 mesajda 34 beğenmediniz var. Belki de bazı soylemleriniz siz farkında olmasaniz da insanları ranatsiz ediyordurEki Görüntüle 3000431
Dediginiz bilgiye ben bile sahip değilim ama dogrudur fakat bu illaki benim yanlış olduğum anlamına gelmez. Ben bu siteye eskidende üyeydim. Üyelik bilgilerimi bulamayınca yeni üyelik açtım ve inanın o zamanlar böyle değildi. Şimdi çoğu yada belirli bi kesim sanki kimin sorusuna kötü, elektriksel cvp yazsam diye bakıyor gibi algıladım ben. Sadece bende değil bi çok başka üyelerin yazdıklarında bunu yapan çok kişi gördüm. Ben sakin bi insanım hep yaşıma göre daha olgundum. Ağır başlı olduğumu söylüyorlar. Acaba bumu kaynasmamdaki engel bilmiyorum

Bende tam tersi kimseyle görüşmek istemiyorum. Ve sürekli böyle arkadaş arayan tiplerle de anlaşamıyorum. Sen öyle misin bilmem ama sürekli hadi şunu yapalım bunu yapalımı sevmiyorum. Böyle kişiler bana çok beklentili geliyor.
Yok bende sürekli buluşmayı istemem ama ülke değişikliği yüzünden burada kac yıldır arkadaş bulamıyorum. Tabii çalışmayınca mümkün değil gibi. Bilmiyorum bende nasıl olacak

spora gittim. sosyallik için.
ne hikmetse benle tanışmak istiyorlar. kızlarla yaz akşamı görüşüp çekirdek çay yaptık eğlendik.
başka kızlarla kahveye gittik. spor hocası arkadaşımdı istigramda emojiler havada uçuyor .çok tatlısınlar güzelsinler. beni silmiş her yerden. ne yapayım bende sildim. 1,5 yıl önce başka arkadaş grubuyla pikniğe gittik baya iyi eğlendik çok güzel sohbetler falan sarıyor. bir daha buluşmadık =D bu sene güzel bir arkadaşlık oldu farklı bir grupla sofralar yemekler daha da görüşmedik. hepsi anlık . o zaman birbirimize ihtiyacımız varmış(yabancıya) anı değerlendirdik ve bittii. fazla takılma .bir günlük insanlarmışi demek ki. sağlam arkadaşlık konusu bende ağır ve yavaş ilerler. yukarda anlattıklarımın hepsi yüzeysel ama keyif aldıklarım.
spora devam et ve başka kızlarla kahve ayarla.
Haklisin. Umarım kalıcı dostluklar çalar kapımızı.

Sizi tanımıyorum ama KKda bile 120 mesajda 34 beğenmediniz var. Belki de bazı soylemleriniz siz farkında olmasaniz da insanları ranatsiz ediyordurEki Görüntüle 3000431
120 mesaj dediginiz nedir? Yani 34 kişi benim mesajımı/sorumu begenmemis sanirim degilmi? Yani bi Misafir kokusu sorumda özellikle oldu bu inanin dikkate alırım yoksa niye soru sorayım ama ben orada kötü niyetli değildim. Başkaları tiksinmezse bu onların bileceği iştir. Evine kabul etme deyip sorumu elestirenide ben anlamıyorum. Sonucta birine kokuyorsun gelme demek cok kirici. Ne yapayım koku sinmiş çıkmıyor çare aradım. Neyse açıkçası bu yüzden o sorumdaki bazı yorumları onemsemedim hatta o soruyu unutmustum bile girip okumayı bırakın. Ama bu kimsenin fikrini önemsemiyorum anlamına gelmesin ki oylede değil. Hepimiz insanız eksiklerimizi birbirimizin fikri tecrübesi ilede kapatmayı öğreniriz zaten. Teşekkürler

Bende de hiç arkadaşım yok. Burada bir çok insanın konusuna yazıyorum; 1 seneden fazladır işsizim. Kurslara gitmeyi düşünüyorum ancak param yok. Hadi uygun bir yer buldum ıvır zıvır isteyecekler dünya para. (belediyenin ücretsiz kursları anında doluyor bulmak mümkün değil) Sokağa çıkıp bir kafede oturmak bile arkadaş istiyor, yalnız sokağa çıkmak da en az 60-70 tl para. Kır dizini otur evde çay kahve mi yok diyorum. İnternetlerden bulacağım insanlara da güvenmiyorum. Manyak manyak insan var nasıl güvenip arkadaş olayım?
Mahallede bile yaşıtım yok. Delireceğim iyicene

ben sorunlu olduğunuzu düşünmüyorum keza ben de tercihim doğrultusunda arkadaşsızım. ne haddime yani. etiketlediğim üye arkadaş edinmeyenlerin sorunlu olacağını söylemişti başka bir konuda ondan :KK48:
Anladim ben aranızdaki bi espriye istinaden yazdığınızı sorun değil 🥰

Bende de hiç arkadaşım yok. Burada bir çok insanın konusuna yazıyorum; 1 seneden fazladır işsizim. Kurslara gitmeyi düşünüyorum ancak param yok. Hadi uygun bir yer buldum ıvır zıvır isteyecekler dünya para. (belediyenin ücretsiz kursları anında doluyor bulmak mümkün değil) Sokağa çıkıp bir kafede oturmak bile arkadaş istiyor, yalnız sokağa çıkmak da en az 60-70 tl para. Kır dizini otur evde çay kahve mi yok diyorum. İnternetlerden bulacağım insanlara da güvenmiyorum. Manyak manyak insan var nasıl güvenip arkadaş olayım?
Mahallede bile yaşıtım yok. Delireceğim iyicene
Aynen öyle. Belediyenin kursları dolu. Kafede yalnız otur otur nereye kadar 😏☺. Sanaldan insan tanisak bile aynı şehirde bulmak zor. Bulsan disarda buluşur edersin iyi tanıyana dek. İnsana insan gerek. Bende çok üzülüyorum bazen bu duruma

sosyoloğumuz Pinkflambe Pinkflambe koş kız bir sorunlu(!) birey daha :KK70::KK70:

Hanımefendi bu nasıl bir üslup arkadaşınız mıyım ben sizin? Sizin aksinize kendi görüşümün dışında konuya yorum yazan herkese laf yetiştirmeye meraklı değilim, hangi konuya yorum yazacağım da beni ilgilendirir. Siz kendi işinize bakın lütfen

Son düzenleme:
Daha önce çok uzak bir memlekette yaşıyordum. Yurtdisinda yani. Sonra cocugumla memlekete yerleştim. İlk sene dert etmedim zamanla bulurum dedim ama sonra araya pandemi girdi evden çıkmaz olduk kurslarada gitmedim. Çalışmadığım içinde arkadaş edinecek bi ortamim yok. Yeni spora başladım. Oradan sağolsun iki kız kahve içmeye gidelim dedi ve gittik. O 2 kızda birbirini yeni tanıyor ve oyle cokta kafa dengi gibi durmuyorlardi. Ona ragmen baktim sözleştiler bir iki yere birlikte gidecekler. Iyi hoslar fakat bilmiyorum bendemi problem var bilmiyorum. İnanın belirli bi zaman sonra caktirmasamda sıkıldım. Sonra kendi kendime ben demekki arkadaşlığı büyütüyorum yani her arkadaşla kahve içmeye gittim diyen yada her arkadaşla pazara carsiya gittik diyen illaki "kankisi" olmuyor. Tabiiki samimiyet zamanla oluşur ama bazı insanlarla kafanın uyumayacağini anlarsın ya. Öyle bi ortamdi
Zaten sakın bi insanım. Herkesle kolayca uyusamıyorum. Ama arkadassizliktanda çok sıkıldım. Bugun ki durum bana bi karamsarlık yükledi kafa dengi arkadaş bulmam mümkün olmayacak gibi zaten kaç senedir yok. Sizde durumlar nasıl?
Bence arkadaşım yok diye çok da şey yapmayın en güzeli insanın kendiyle olması

Hanımefendi bu nasıl bir üslup arkadaşınız mıyım ben sizin? Sizin aksinize kendi görüşümün dışında konuya yorum yazan herkese laf yetiştirmeye meraklı değilim, hangi konuya yorum yazacağım da beni ilgilendirir. Siz kendi işinize bakın lütfen
aman yarabbim bu kadar gergin olacağınızı tahmin edemeden takıldım, geçenki ortamı yumuşatmak için fakat kalan tüm enerjimi de emdiniz inanır mısınız, allah varsa kocanıza falan sabır versin :KK57: “hinfindi bu nisi islip yiii irkişiniz miyim bin sizin” klasik piremses sendromu:KK70:üstünde pijama elinde tuzlu çekirdek bana patronluk taslıyorsunuz komplekse bakın aman aman düşman gözüne.tamam siz inanılmaz üstün ve usturuplusunuz :KK70:bu kadar kasmayın çabuk çökersiniz mazallah:KK6:

Back
X