Kızlar merhaba ,ben sevgilimden ayrıldım sebepse aslında ayni düşünce yapılarinda olmamıza rağmen bir ilişkiye başlamak .Her neyse ilişkimiz ilerledikçe fikir ayrılıklarimiz dahada gün yüzüne çıktı en son son iki ay ben kapalı bir insanım ancak benimde açılabileceğimi düsünerek bana açıl dedi ben kapalıyla evlenmek istemiyorum bense fikrim artik kesinlikle kapalı olmamdi ve asla açılmak istemediğimi söyledim oda ozman benle evlenemeyeceğini sôyledi güya ayrilmistik ama beni arayıp açilcaksin biz evlenecez diye baski yapmaya başladi ve ben çok sevdiğim için her seferinde onunla konustum belki fikri değişir diye ancak bu durum bana aģir gelince depresyona girdim

şuanda tedavi oluyorum saģliğim böyle olunca net bir şekilde artik ona olamayacağimizi söyledim ailemede bahsettim onlarda asla istemiyorlar .Şimdi bana sürekli yalvariyor ben değiştim ne olur nasil olmak istiyorsan öyle ol bana bir şans ver diye ama benim bütün güvenim gitti ve ailem asla istemiyor.şu aralar nedense git geller yaşiyorum sonuçta yaşanmisliklar var ve doğru karar verdimmi diye kendimi sorguluyorum

sizce bir şans vermelimiyim bilmiyorum