• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı git geller yaşamak

Çok fazla farklılik var görüşlerimiz aşırı zıt ben oluruz demistim ama olmadi işte .ayrıldık ben sadece kendi içimde git gel yaşıyorum bide sürekli seni geri kazanıcam diyor bence bunu bile bilerek yapıyo beni tekrar ikna etmek için
O sende yaralar bırakıp özgüvenini kırdıysa sen yap, direkt yok say. Görmemezlikten gel, engelle bence. Git gel yaşama sebebin senin özgüveni yıkmış olması, sana kendi hayat görüşünü sorgulatmış olması, hayat kurmak için onun mutlu olması gerektiğini sana empoze etmiş ama bunu da ikimiz için ayağına yapıyor. Sana erkek mi yok, bundan sana hayır mayır gelmez. Balık cidden baştan kokar, bununla hayat kurarsan çok değil birkaç sene içinde burada boşanmak için yazılar yazacaksın.

O sende yaralar bırakıp özgüvenini kırdıysa sen yap, direkt yok say. Görmemezlikten gel, engelle bence. Git gel yaşama sebebin senin özgüveni yıkmış olması, sana kendi hayat görüşünü sorgulatmış olması, hayat kurmak için onun mutlu olması gerektiğini sana empoze etmiş ama bunu da ikimiz için ayağına yapıyor. Sana erkek mi yok, bundan sana hayır mayır gelmez. Balık cidden baştan kokar, bununla hayat kurarsan çok değil birkaç sene içinde burada boşanmak için yazılar yazacaksın.
Aslında inanin görmezden geliyorum ayni işyerindeyiz malsef o üst katta aslında uzak dursa hiç görmiycem ama dibimr giriyo bahane bulup .çok haklisiniz bende ilerde bu boşanmama olmamasi için kendme engel oluyorum .

Aslında inanin görmezden geliyorum ayni işyerindeyiz malsef o üst katta aslında uzak dursa hiç görmiycem ama dibimr giriyo bahane bulup .çok haklisiniz bende ilerde bu boşanmama olmamasi için kendme engel oluyorum .
Geliyorsa sert bir şekilde gitmesini söyle. Ben olsam bir şey dediği ân hiç duymuyormuşum gibi yaparım.

Siz nasıl bu oğlanların üstünüzde bu kadar baskı kurmasına izin verebiliyorsunuz, kapalı olduğunuz halde ilişkiye başlayıp açıl diye baskı yapan birine
kuracağınız tek cümle hasssss s.ktir ordan olmalı mesela, sizin oğlan tam olarak bu cümleyi hakettiği için söylüyorum, yoksa bin bir türlü kallavi yolu var ayar vermenin.
Kısacası Allah yüzünüze bakmış sizi kurtarmış halen yaşanmışlık diyorsunuz :) kusura bakmazsanız bana biraz belanızı arıyorsunuz gibi geldi :)

Yani olmayacak şeylerden biri bence bu kadar farklı görüşlerde insanların evlenmesi. Evlenseniz dahi mutlu olamayacaksınız. İşler ilerlemeden bitmesi daha iyi. Evlilikte bu kadar temel farklılıklar olmamalı bence

İnsanlar değişmez sadece bekledikleri vakit gelene kadar değişmiş gibi yaparlar.

Bu kişi evlenene kadar değiştim rolü oynar evlendikten sonra özüne geri döner.

Bir ortama gideceği zaman başınızın örtülü olduğunu vurgulayıp sizin açık olmanız halinde yanında götürebileceğini söyler, tatillerde siz haşema giymek istersiniz o bunu istemediğinden tatile bile götürmek istemez amaç size kendinizi kötü hissettirip gardınızı kırmak çünkü.

En başından hayat görüşü birbirine uyan insanlar birlikte olmalı, ben bunu değiştiririm diye düşünerek başlamasın kimse hiçbir şeye.

Kimseyi değiştirmekle uğraşmayın. Gidin değişik olanını bulun.

Siz nasıl bu oğlanların üstünüzde bu kadar baskı kurmasına izin verebiliyorsunuz, kapalı olduğunuz halde ilişkiye başlayıp açıl diye baskı yapan birine
kuracağınız tek cümle hasssss s.ktir ordan olmalı mesela, sizin oğlan tam olarak bu cümleyi hakettiği için söylüyorum, yoksa bin bir türlü kallavi yolu var ayar vermenin.
Kısacası Allah yüzünüze bakmış sizi kurtarmış halen yaşanmışlık diyorsunuz :) kusura bakmazsanız bana biraz belanızı arıyorsunuz gibi geldi :)
Haklısınız zaten konu açma sebebimde bu bazı şeyleri sanırım net hala göremiyorum karar vermememe rağmen teşekkür ederim

İnsanlar değişmez sadece bekledikleri vakit gelene kadar değişmiş gibi yaparlar.

Bu kişi evlenene kadar değiştim rolü oynar evlendikten sonra özüne geri döner.

Bir ortama gideceği zaman başınızın örtülü olduğunu vurgulayıp sizin açık olmanız halinde yanında götürebileceğini söyler, tatillerde siz haşema giymek istersiniz o bunu istemediğinden tatile bile götürmek istemez amaç size kendinizi kötü hissettirip gardınızı kırmak çünkü.

En başından hayat görüşü birbirine uyan insanlar birlikte olmalı, ben bunu değiştiririm diye düşünerek başlamasın kimse hiçbir şeye.

Kimseyi değiştirmekle uğraşmayın. Gidin değişik olanını bulun.
Kimse degişmez bende buna inanamadim o yüzden bitirdim sadece dediğim gibi ara ara git gellerim oldu o nedenle konu açtim

Yani olmayacak şeylerden biri bence bu kadar farklı görüşlerde insanların evlenmesi. Evlenseniz dahi mutlu olamayacaksınız. İşler ilerlemeden bitmesi daha iyi. Evlilikte bu kadar temel farklılıklar olmamalı bence
Değil mi evlensek bile mutluluk getirmez bu bize

Kızlar merhaba ,ben sevgilimden ayrıldım sebepse aslında ayni düşünce yapılarinda olmamıza rağmen bir ilişkiye başlamak .Her neyse ilişkimiz ilerledikçe fikir ayrılıklarimiz dahada gün yüzüne çıktı en son son iki ay ben kapalı bir insanım ancak benimde açılabileceğimi düsünerek bana açıl dedi ben kapalıyla evlenmek istemiyorum bense fikrim artik kesinlikle kapalı olmamdi ve asla açılmak istemediğimi söyledim oda ozman benle evlenemeyeceğini sôyledi güya ayrilmistik ama beni arayıp açilcaksin biz evlenecez diye baski yapmaya başladi ve ben çok sevdiğim için her seferinde onunla konustum belki fikri değişir diye ancak bu durum bana aģir gelince depresyona girdim :( şuanda tedavi oluyorum saģliğim böyle olunca net bir şekilde artik ona olamayacağimizi söyledim ailemede bahsettim onlarda asla istemiyorlar .Şimdi bana sürekli yalvariyor ben değiştim ne olur nasil olmak istiyorsan öyle ol bana bir şans ver diye ama benim bütün güvenim gitti ve ailem asla istemiyor.şu aralar nedense git geller yaşiyorum sonuçta yaşanmisliklar var ve doğru karar verdimmi diye kendimi sorguluyorum :( sizce bir şans vermelimiyim bilmiyorum
Şans verme onun kendine ait bir fikri yok.seni daha da üzmesin bu kez başka bir şeyle karşına gelebilir.tutarsiz geldi

Kati bir sınır ciz ne demek dibine giriyor izin verme saygısız

Hakikaten bir daha o güven duygusu gelmiyor bana çok teşekkür ederim yorumlariniz için
Güven bir kere kaybedildi mi yerine konmaz. Belki çok düşük ihtimal karşı taraftan inanılmaz bir efor gelirse güven yerine konabilir. Sizin eski sevgiliniz de onu yapmamış zaten. Güvenmediğin bir ilişkide kalmak işkence olur bence gerek yok.

Güven bir kere kaybedildi mi yerine konmaz. Belki çok düşük ihtimal karşı taraftan inanılmaz bir efor gelirse güven yerine konabilir. Sizin eski sevgiliniz de onu yapmamış zaten. Güvenmediğin bir ilişkide kalmak işkence olur bence gerek yok.
Güya kazanacakmiş güvenimi ben şuan uzak dur diyorum diye bi süre zaman verecekmiş bana ama inanin git gellerim olsa dahi içimden tekrar olabileceģimizi düsünmüyorum

Back
X