• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı git geller yaşamak

Hayır vermemelisin. Aşık olduğum adam defalarca barışalım dedi, ne istersen öyle olsun dedi. Ancak bu durum ileride değişecek. Eski fikirleri, söyledikleri tekrar ortaya çıkacak. Sakın aklının karışmasına izin verme, acaba değişir mi deme. İnsanlar değişmez, neyse odur. O kişiyle irtibata geçme, telefonunu engelle, görüşme, biraz dayan, soğuyacaksın zaten.

Kendi kişişel fikirlerinizi gasp eden biriyle evlilik feci olur. Bunun adı zorbalıktır. Herkes kendi düşüncesiyle yaşar dusunsenize yapmak istemediğiniz şeyleri zorla sürekli yaptırmak isteyen eşiniz var çok zor.
Banada bu korkunç geliyor biliyormusunuz sizlerin fikirlerini almak bana iyi geliyor çünkü dışardan biri sonuçta bunu daha iyi görüyor

Sadece şunu söyleyebilirim "insanlar değişmezler". Değiştim dese bile nereden bileceksiniz gerçekten değiştiğini. Başörtülü bir kadın istemiyorsa o tip bir kadına yönelmeli, tam tersi örtülü bir kadınla olmak istiyorsa da o tip kadına.
Erkeğin verdiği söze güvenmem.
Sizin yorumunuzu görmemem sevindim .evet bende güvenemiyorum sizlerin yorumlari benim için değerli buradaki üyelerin birçoğunun yorumlarina güveniyorum

Duygusal boşluktasınız ondandır. Bir de duygularınız tam bitmemiştir.
Sizi olduğunuz gibi kabul etseydi siz resti çekmeden tamam nasıl istersen öyle ol derdi.

Kaybettikten sonra tamam denilen şey sizi ikna etme çabasıdır. Evlilikten sonra baskıya tekrar başlar. Buna değer mi buna karar vermeniz lazım.
Duygusal boşluk çol doğru dediniz .Bende güvenemediğim için cesaret edemedim belki diyeceksiniz neden ozaman soruyorsun ama bazen git geller yaşiyorum buradaki üyelerden çok şey görüp geçirenler var benim için yorumlariniz kıymetli

Hayır vermemelisin. Aşık olduğum adam defalarca barışalım dedi, ne istersen öyle olsun dedi. Ancak bu durum ileride değişecek. Eski fikirleri, söyledikleri tekrar ortaya çıkacak. Sakın aklının karışmasına izin verme, acaba değişir mi deme. İnsanlar değişmez, neyse odur. O kişiyle irtibata geçme, telefonunu engelle, görüşme, biraz dayan, soğuyacaksın zaten.
Aslında soğuma geldi bile ayni işyerinde gelip zorla kendini gösteriyo bana defalarca uzak dur diyorum ama vazgeçmeyecekmis beni buda sinir ediyo o uzak dursa biraz belki git gelde yaşamiycam okadar yeniden kazanicam diyorki güvenini bazen inanasim geliyor

Sizin yorumunuzu görmemem sevindim .evet bende güvenemiyorum sizlerin yorumlari benim için değerli buradaki üyelerin birçoğunun yorumlarina güveniyorum
Çoğumuz az ya da çok uzak ya da yakın aynı şeyleri tecrübe ediyoruz. İnsanlar farklı hikayeler hep aynı.
Zayıf kadına gider şişmanla kemik torbası gibisin der
Kilolu kadına gider herkes manken gibi sen yağ tulumusun der
Tesüttürlüyü açar, örtülü olmayanı kapamaya çalışır
Çalışanı işten çıkarır, mesleği olmayanı çalışmaya zorlar
Çoğunluğu manyak bunların.
Sizi gerçekten seven birini bulduğunuzda bunların hiçbirinin konuşulmadığını göreceksiniz.
Sence tesettüre girsem mi diye sorsanız "sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan" diyecek
Ay çok kilo aldım deyince "sıkıntı etme ne güzel puf börek oldun" diyecek.
Böyle erkekler var umudunuzu kesmeyin. Bu hırtları da ödüllendirmeyin.

Aslında soğuma geldi bile ayni işyerinde gelip zorla kendini gösteriyo bana defalarca uzak dur diyorum ama vazgeçmeyecekmis beni buda sinir ediyo o uzak dursa biraz belki git gelde yaşamiycam okadar yeniden kazanicam diyorki güvenini bazen inanasim geliyor
Bak sana örneğini vereyim, bahsettiğim aşık olduğum adamla ayrıldık 1 ayı geçti galiba tarihten emin değilim. Ben ne dersem o olacaktı, değişmişti. Bugün tekrar mesaj attı ve pişman değilim söylediklerimden, yaptıklarımdan sen hatalısın dedi. Hemen engelledim. Dönüp dolaşıp aynı yere varıyorlar. Çok üzülürsün. Gardını indirme. Ben indirmedim, inanmadım rahatım. Ona inansam her şeyi baştan yaşayacaktım. Acım dinmişken tekrar dert sahibi olacaktım. Kendini düşün, öncelik sensin.

Kızlar merhaba ,ben sevgilimden ayrıldım sebepse aslında ayni düşünce yapılarinda olmamıza rağmen bir ilişkiye başlamak .Her neyse ilişkimiz ilerledikçe fikir ayrılıklarimiz dahada gün yüzüne çıktı en son son iki ay ben kapalı bir insanım ancak benimde açılabileceğimi düsünerek bana açıl dedi ben kapalıyla evlenmek istemiyorum bense fikrim artik kesinlikle kapalı olmamdi ve asla açılmak istemediğimi söyledim oda ozman benle evlenemeyeceğini sôyledi güya ayrilmistik ama beni arayıp açilcaksin biz evlenecez diye baski yapmaya başladi ve ben çok sevdiğim için her seferinde onunla konustum belki fikri değişir diye ancak bu durum bana aģir gelince depresyona girdim :( şuanda tedavi oluyorum saģliğim böyle olunca net bir şekilde artik ona olamayacağimizi söyledim ailemede bahsettim onlarda asla istemiyorlar .Şimdi bana sürekli yalvariyor ben değiştim ne olur nasil olmak istiyorsan öyle ol bana bir şans ver diye ama benim bütün güvenim gitti ve ailem asla istemiyor.şu aralar nedense git geller yaşiyorum sonuçta yaşanmisliklar var ve doğru karar verdimmi diye kendimi sorguluyorum :( sizce bir şans vermelimiyim bilmiyorum
Yaşanmamışlıklar mı var? Bu adamla nasıl bir yaşanmamışlık yaşacaksınız? Sadece sizin verebileceğiniz bir karara karşı çıkıp sizden ayrılmakla tehtid ediyor. Bence yol yakınken ayrılın, size saygı duyan ve sizi olduğu gibi kabul eden biriyle hayatınıza devam edin. Anladığım kadarıyla hayat görüşü ve kültür farkı var, ileride çok sorun olacaktır zaten. Bu adam zaten sizi sevse açılacaksın demez.

Duygusal boşluk çol doğru dediniz .Bende güvenemediğim için cesaret edemedim belki diyeceksiniz neden ozaman soruyorsun ama bazen git geller yaşiyorum buradaki üyelerden çok şey görüp geçirenler var benim için yorumlariniz kıymetli
Güvenemediğiniz biriyle evlilik yoluna çıkılmaz. Zaten aklınızda şüpheler olmuş. Bundan sonrası yokuş aşağı gider. Sürekli tetikte bir evlilik sürmek çok yıpratıcı olur. Bence sezgileriniz ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Sezgilerinize kulak verin. Size denk olacak biri umarım karşınıza tez vakitte çıkar..

Sen şimdi tekrar o kişiyle beraber olsan ona iyice bağlanıp evlenmeyi istediğinde tekrar açıl derse ne yapacaksın, o zaman senin için çok daha yıkıcı olur. Hiç yüz verme bitir bence.

Çoğumuz az ya da çok uzak ya da yakın aynı şeyleri tecrübe ediyoruz. İnsanlar farklı hikayeler hep aynı.
Zayıf kadına gider şişmanla kemik torbası gibisin der
Kilolu kadına gider herkes manken gibi sen yağ tulumusun der
Tesüttürlüyü açar, örtülü olmayanı kapamaya çalışır
Çalışanı işten çıkarır, mesleği olmayanı çalışmaya zorlar
Çoğunluğu manyak bunların.
Sizi gerçekten seven birini bulduğunuzda bunların hiçbirinin konuşulmadığını göreceksiniz.
Sence tesettüre girsem mi diye sorsanız "sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan" diyecek
Ay çok kilo aldım deyince "sıkıntı etme ne güzel puf börek oldun" diyecek.
Böyle erkekler var umudunuzu kesmeyin. Bu hırtları da ödüllendirmeyin.
Canım benim teşekkür ederim haklısiniz gerçekten

Bak sana örneğini vereyim, bahsettiğim aşık olduğum adamla ayrıldık 1 ayı geçti galiba tarihten emin değilim. Ben ne dersem o olacaktı, değişmişti. Bugün tekrar mesaj attı ve pişman değilim söylediklerimden, yaptıklarımdan sen hatalısın dedi. Hemen engelledim. Dönüp dolaşıp aynı yere varıyorlar. Çok üzülürsün. Gardını indirme. Ben indirmedim, inanmadım rahatım. Ona inansam her şeyi baştan yaşayacaktım. Acım dinmişken tekrar dert sahibi olacaktım. Kendini düşün, öncelik sensin.
Evet aklma buda geliyor kendi kendime diyorumki bak sağliğini düşün inşallah geçer bu günlerim

Sen şimdi tekrar o kişiyle beraber olsan ona iyice bağlanıp evlenmeyi istediğinde tekrar açıl derse ne yapacaksın, o zaman senin için çok daha yıkıcı olur. Hiç yüz verme bitir bence.
Tabiki ozaman daha yıkıcı olurki şimdi bile tedavk görüyorum bi iyi bi kötüyüm sağliğim aklima geliyo dur diyorum napiyosun

Yaşanmamışlıklar mı var? Bu adamla nasıl bir yaşanmamışlık yaşacaksınız? Sadece sizin verebileceğiniz bir karara karşı çıkıp sizden ayrılmakla tehtid ediyor. Bence yol yakınken ayrılın, size saygı duyan ve sizi olduğu gibi kabul eden biriyle hayatınıza devam edin. Anladığım kadarıyla hayat görüşü ve kültür farkı var, ileride çok sorun olacaktır zaten. Bu adam zaten sizi sevse açılacaksın demez.
Çok fazla farklılik var görüşlerimiz aşırı zıt ben oluruz demistim ama olmadi işte .ayrıldık ben sadece kendi içimde git gel yaşıyorum bide sürekli seni geri kazanıcam diyor bence bunu bile bilerek yapıyo beni tekrar ikna etmek için

Güvenemediğiniz biriyle evlilik yoluna çıkılmaz. Zaten aklınızda şüpheler olmuş. Bundan sonrası yokuş aşağı gider. Sürekli tetikte bir evlilik sürmek çok yıpratıcı olur. Bence sezgileriniz ne yapmanız gerektiğini söylüyor. Sezgilerinize kulak verin. Size denk olacak biri umarım karşınıza tez vakitte çıkar..
GÜvenimi kazanacakmış güya ama ne derse desin ikna olamıyorum sezgilerim bana hayır diyor ne yapiyosun sen ama duygularim baskın gelince zaman zaman bocaliyorum .inşallah canm

GÜvenimi kazanacakmış güya ama ne derse desin ikna olamıyorum sezgilerim bana hayır diyor ne yapiyosun sen ama duygularim baskın gelince zaman zaman bocaliyorum .inşallah canm
Evlenene kadar güveninizi kazanacak. Sonra ufaktan ufaktan manipülasyon başlayacak. Yok açıkken daha güzelsin yok zaten sende açılmak istiyordun vs.

Bir insan sizi her şeyinizle kabul etmeli. Sizi değiştirmeye çalışan biri sizi gerçekten sevmiyordur. Sizi kendi kalıbına uydurmak istiyordur. Güven bir ruh gibidir, terk ettiği bedene bir daha gelmez. Sezgilerinizi dinleyin.

Evlenene kadar güveninizi kazanacak. Sonra ufaktan ufaktan manipülasyon başlayacak. Yok açıkken daha güzelsin yok zaten sende açılmak istiyordun vs.

Bir insan sizi her şeyinizle kabul etmeli. Sizi değiştirmeye çalışan biri sizi gerçekten sevmiyordur. Sizi kendi kalıbına uydurmak istiyordur. Güven bir ruh gibidir, terk ettiği bedene bir daha gelmez. Sezgilerinizi dinleyin.
Hakikaten bir daha o güven duygusu gelmiyor bana çok teşekkür ederim yorumlariniz için

Back
X