Kafa karisikligi

zanimoo27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
76
12
38
36
kizlar adetim 3 gün geçti ve düzenli adet olurum ilk defa böyle oldu. Bu akşam test yapicam ama bu gecikme hamilelik belirtisi mi yumurtlama belirtisi mi hala bunu değerlendirmem mi Laz'ım . O kadar cok yazı okudum ki kafam karıştı benim tamamen bildiklerim bile bana saçma geliyor tuhaf bi durumdayım

Yanı bende öyle biliyorum ama onlardan cok saçma yazı okumuşum ki döllenme mi gerçekleşiyor o zaman .bakalim eşim testi getirsin yapicam hemen. Sabah yada akşam olması farketmez degil mi

Yanı bende öyle biliyorum ama onlardan cok saçma yazı okumuşum ki döllenme mi gerçekleşiyor o zaman .bakalim eşim testi getirsin yapicam hemen. Sabah yada akşam olması farketmez degil mi
Sabahı beklemek zorunda değilsiniz 2-3 saatlik idrar yeterli test için.

Peki özel de kan testi yaptırınca sonuç ne kadar sürede çıkıyor yarın sabah direk kan testi yaptırsam eşim test alamamış maalesef

Eşimle ilişkiye girdik korunmalı bir şekilde ilişkiden sonra adet oldum bugün geçmesi gerekiyo adetimin ama kahverengi akintim var ilk defa başıma geliyo bazı siteler hamilelik belirtisi diyo bazıları ise rahimde ki ölü hücreler atiliyo yazmış hangisi doğru neye inanicam kafam çok karıştı

Korunmuşsunuz üzerine adet olmuşsunuz.neyi merak ettiğinizi anlamadım.adet sonrası uzayan lekelenme herkeste dönem dönem olan bişey.

Olabilir robot değiliz kurulu gibi başlayıp biticegi gün kesin olamaz ki stres yorgunluk vs hersey etkilemiş olabilir hamilelikle bi ilgisi yok telaş edilicek bi durumda değil

Eşimle ilişkiye girdik korunmalı bir şekilde ilişkiden sonra adet oldum bugün geçmesi gerekiyo adetimin ama kahverengi akintim var ilk defa başıma geliyo bazı siteler hamilelik belirtisi diyo bazıları ise rahimde ki ölü hücreler atiliyo yazmış hangisi doğru neye inanicam kafam çok karıştı
adet oldum yazmışsın canım regl bitikten sonra kahverengi akıntı olması normal ama hiç regli olmadıysan hep kahverengi akıntı varsa şüpheli

Kİzlar şimdi test yaptım sonuç resimdeki gibi :) :)

Eklentiler

• IMG_7201.webp
    IMG_7201.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 36
Herhangi bir sağlık ocağına gidip verebilir miyim yoksa bağlı bulunduğum yere mi gitmeliyim cok teşekkür ederim cok şaşkınım ve ağlamakliyim eşime nasıl söylesem herkese nasıl söylesem diye düşünüyorum

Back
X