- 8 Aralık 2019
- 1.834
- 7.046
- 158
- 27
5 yıllık ilişkim bazı sebeplerden dolayı yeni bitti. Benim için çok sancılı olan bir süreçti, atlatmam çok zor oldu. Bu süreçte intörn olarak çalışmaya başladım hastanede. Oradaki bir asistanla yakınlaşmaya başladık. Bir daha üzülmekten cok korkuyorum kızlar ya
. Asistan benim de hoşuma gidiyor, anlaşabiliyoruz, onunlayken iyi vakit geçirebiliyorum. Aşık değilim ama hoşlanıyorum diyelim. Gel gelelim ki bazı soru işaretlerim var ve adım atmamı engelliyorlar. Yaş farkımız çok fazla ben 22 o 28 yaşında. Onun asistanliginin bitmesine bir buçuk sene var. Benim okul bittikten sonra zorunlu görevim ve tus sürecim artından tekrar ihtisas eğitimim var. Geleceğimle ilgili önemli bir dönemde bir insan yüzünden hata yapmak istemiyorum. Mesafe ilişkisi yaşamak zorunda olacağımız için uzun süre devam edeceğini sanmıyorum. Yaşından dolayı o evlenmek istiyor benim daha sınavım var. Bir insana bağlı kalıp sırf onunla aynı şehirde yaşayabilmek için istemedigim bir bölümde okumak zorunda kalmak istemiyorum. Başka birine karşı böyle bir şey hisseder miyim ondan da emin değilim. Insanın yaşı arttıkça duygularindan cok mantığıyla hareket etmeye başlıyormuş. Hoşlandığım biri karşıma çıkmaz diye de korkuyorum. Bir yanda da ulan merve âşıktın da ne oldu bak bıraktı seni diyorum. Bana bir akıl verin kızçeler ya