• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı

whitesneaker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
782
1.185
113
31
Herkese selam

Mevcut işimden istifa edeceğimi üstlerime bildirdim. Sorunum ekip arkadaşlarımın bana saçma sapan davranışları, üst yönetime karşı ben onları korumaya çalışırken beni satmaya çalışmaları, bi müddet önce ekstra işler verilmesi ve artık bu konuda tıkanmam oldu. İnanın sürekli başım ağrıyor. İfşa olmamak İçin başka detay veremeyeceğim.

Şimdi ben iş bulmadan evlilik sebebiyle ayrılıp tazminatımı kullanırken (1 maaş) iş arayayım böyle gitmez diyordum. Fakat genel müdür yardımcısı bugün çağırıp bir konuşma yaptı. Şuan rasyonel bir karar vermediğimi çabalamam gerektiğini bazı şeyleri beklemem ve görmem gerektiğini söyledi. Ben de kendisinin de bana yapmış olduğu gücüme giden şeyleri ve birimindeki problemleri aktardım. Gidersen saygı duyarım kalırsan da ben bundan memnuniyet duyarım dedi. Şu şartları değiştirelim bunu yapalım gibi değil biraz sabret dedi.
Anladığım şey burada bir yapı değişikliğine gitmek istiyorlar ve müdürü devre dışı bırakacaklar. Yanlış anlamışta olabilirim.
Bana istersen bir kaç gün izin al dinlen düşün dedi.
Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Sorunların böyle devam etmemesi için bir çözüm söylemediler ? İyileştirme yapılmadı yalnızca bekle dedi.
Siz olsanız ne yapardınız ? İk ya dilekçemi henüz vermedim

Herkese selam

Mevcut işimden istifa edeceğimi üstlerime bildirdim. Sorunum ekip arkadaşlarımın bana saçma sapan davranışları, üst yönetime karşı ben onları korumaya çalışırken beni satmaya çalışmaları, bi müddet önce ekstra işler verilmesi ve artık bu konuda tıkanmam oldu. İnanın sürekli başım ağrıyor. İfşa olmamak İçin başka detay veremeyeceğim.

Şimdi ben iş bulmadan evlilik sebebiyle ayrılıp tazminatımı kullanırken (1 maaş) iş arayayım böyle gitmez diyordum. Fakat genel müdür yardımcısı bugün çağırıp bir konuşma yaptı. Şuan rasyonel bir karar vermediğimi çabalamam gerektiğini bazı şeyleri beklemem ve görmem gerektiğini söyledi. Ben de kendisinin de bana yapmış olduğu gücüme giden şeyleri ve birimindeki problemleri aktardım. Gidersen saygı duyarım kalırsan da ben bundan memnuniyet duyarım dedi. Şu şartları değiştirelim bunu yapalım gibi değil biraz sabret dedi.
Anladığım şey burada bir yapı değişikliğine gitmek istiyorlar ve müdürü devre dışı bırakacaklar. Yanlış anlamışta olabilirim.
Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Sorunların böyle devam etmemesi için bir çözüm söylemediler ? İyileştirme yapılmadı yalnızca bekle dedi.
Evlilik için ayrılıyorsan nikah sonrası bir yıl süren var. Zaten r yıllık çalışanmışsın alacagın çok yüklü miktar da değil. Sana vaadedilen sey ise sabretmen. Eger yeni evlendinse iki ay daha r gözlemle bakalım. Kafana uymazsa derhal ayrılırsın.

Ben iş aramaya devam eder,bu işden de çıkmazdım. Karşıma daha bir iş çıkınca da bu durumlar devam ediyorsa ayrılırdım.

Dediği gibi bi 2 3 gün dinlenin. Sizin ayrilmanizi istemiyorlar sanırım memnunlar yani sizden. Biraz sabredin dediği gibi. Bana konuya el atacakmış hissi verdi

Kalsan zaten direk g m yuzune ondan gücüne gideni yazmissin konu ne tam bilmiyorum ama ortada olmamasi gereken seyler olmus bastan cozulmemis siz giderken çözülecek mi tabiki hayir suan isi bildigin için yerine yeni birini bulup egitim vermek islerine gelmiyor sadece bu cok buyuk kurumsal firma ise düşündüğüm yer isede bisey degismez arti gm yuzune ne tam soyledin bilemem ama rencide edecek birsey soylediysen yonetemediniz gormediniz islerimi hersey bendeydi fark etmediniz vs 2 ay sonra o size bilenecek yerinize caktirmadan birini bile dusuniyor olabilirler egitimini tamamlayana kdr o kisinin aklima gelen bunlar
Benim hayat felsefem sudur 1 kere bir isyeriden cikmaya niyetlendiyseniz kalmayin yonetim biliyorsa hic hemde eskisi gibi size tad vermiyor artik

Herkese selam

Bende sizin gibi evlenip işten ayrılmaya çalıştım.İyi düşünün.Suan da boşanma asamasindayiz.

İş yerindeki böyle problemlere anında çözüm sunulmuyorsa sonrasında da sunulmuyor genellikle ama benim anlamadığım evlenmek için niye işi bıraktığınız? Evlenince hayatınızı garantiye aldığınızı düşündüren ne

İş yerindeki böyle problemlere anında çözüm sunulmuyorsa sonrasında da sunulmuyor genellikle ama benim anlamadığım evlenmek için niye işi bıraktığınız? Evlenince hayatınızı garantiye aldığınızı düşündüren ne
Nasıl okudunuz nasıl anladınız :)
Evlenmek için işi bırakmadım evliyim. Artık psikolojik olarak mücadele edemedim ve maalesef bırakma kararı almıştım. Bir şeyi garanti altına aldığım yok 6 yıldır da böyle olmadı. İş bulana kadar da tazminatımı kullanırım diyordum

Nasıl okudunuz nasıl anladınız :)
Evlenmek için işi bırakmadım evliyim. Artık psikolojik olarak mücadele edemedim ve maalesef bırakma kararı almıştım. Bir şeyi garanti altına aldığım yok 6 yıldır da böyle olmadı. İş bulana kadar da tazminatımı kullanırım diyordum
Okey ben evlilik için de nasılsa işi bırakacaksınız yeni evleniyorsunuz diye anladım. Tazminatınız 1 maaş olduğu için, işten ayrıldığınızda iş bulma süreci daha uzayabilir, yani o tazminat sizi götüremeyebilir. Ama kaldığınız işte de hiçbir şeyin düzelmeyeceğine emin olun, sabret halledicez vs bunlar her yöneticinin sıktığı palavralardır. Çalışırken aynı anda farklı iş görüşmelerini yürütebilirsenis öyle deneyin ben öyle yapmıştım. Bulunca da topuk

Herkese selam

Kendi eski çalıştığım yerden biliyorum hep bir sabret durumu vardı.
Yahu sabrediyoruz ya zaten tüm saçmalıklara, düzeltme yok, sorunlar kalkmıyor ama hep bir sabret
Bu sabret birkaç yılı buldu, ben sinir hastası oldum. Sonrasında da bi dünya eksik vardı yine. Yani boşa da sabredecek olabilirsin. Bence iş arayıp, bulunca da bas git derim 🙋🏻‍♀️

Ben iş aramaya devam eder,bu işden de çıkmazdım. Karşıma daha bir iş çıkınca da bu durumlar devam ediyorsa ayrılırdım.
Aslında haber beklediğim bir şirket var. Çok olumlu olacağını sanmıyorum çok iyi geçmedi görüşmem fakat yeni görüşmeye başladıklarını bunun hemen sonuçlanmayacağını bildirdiler görüşme sonrası.

Back
X