kafa karışıklığı

ahirzamanda1kul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
117
2
Kızlar boşanmış ve 1 tane 5 yaşında kız çocuğu olan;fakat kızını eski eşiyle görüşmemek için görmeye gitmeyen biriyle hayatınızı birleştirir miydiniz?yani mahkeme kararı var gidip görmek için. ama karısı sadece evin içinde görmesine izin veriyo. ve bu insan da eski eşiyle görüşmemek için gidip görmüyo kızını. bu arada karşı taraf da boşanmış biri. Yani ikisi de eşit ama birinin çocuğu var diğerinin yok. eski eşiyle ayrılma sebepleri kadının şizofren hastası olması.

İnşallah anlatabilmişimdir..

Kızlar boşanmış ve 1 tane 5 yaşında kız çocuğu olan;fakat kızını eski eşiyle görüşmemek için görmeye gitmeyen biriyle hayatınızı birleştirir miydiniz?yani mahkeme kararı var gidip görmek için. ama karısı sadece evin içinde görmesine izin veriyo. ve bu insan da eski eşiyle görüşmemek için gidip görmüyo kızını. bu arada karşı taraf da boşanmış biri. Yani ikisi de eşit ama birinin çocuğu var diğerinin yok. eski eşiyle ayrılma sebepleri kadının şizofren hastası olması.

İnşallah anlatabilmişimdir..
eşini görmemek için mi
sorun ne olursa olsun konu çocuk olunca hiç bir bahane kabul edilemez ben olsam böyle adamla işim olmazdı.
eşinden ayrıldı diye babalıktan da ayrılmadı ya

şizofren bı kadına nasıl çocuk vermişler ?

ben de bilmiyorum. sonuçta böyle şeyleri tek taraflı dinlememek gerekiyo..

eşini görmemek için mi
sorun ne olursa olsun konu çocuk olunca hiç bir bahane kabul edilemez ben olsam böyle adamla işim olmazdı.
eşinden ayrıldı diye babalıktan da ayrılmadı ya

bi ara benim çocuğum yok diyodu. sonra benim mutluluğumu kimse engelleyemez dedi. çocuk sonuçta tek başına yapılmıyo. ne zaman çocuk konusu açılsın kapatıyodu.

hadi verdiler diyeli bu baba müsvettesi çocuğunu hasta anneye nasıl bırakabildi

nasıl gönlü razı oldu değil mi?
evet tabı buda var ılk aklıma gelenı sordum yazıkya cıdden yazık bu çocuklarına sahıp çıkmıyanları ALLAH ıslah etsın herkes kendı derdınee düşüyo boşanınca çocuklardanda boşanılmış oluyor

bi ara benim çocuğum yok diyodu. sonra benim mutluluğumu kimse engelleyemez dedi. çocuk sonuçta tek başına yapılmıyo. ne zaman çocuk konusu açılsın kapatıyodu.
kendı evladına hayrı olmayanın kımseye hayrı olamaz daha söylenecek bişi bulamıyorum inşallah ALLAH o evladına muhtaç bırakırda varmı yokmu görür

• Beğen
Reactions: anu
Adamın içinde merhamet eksikliği mi var nedir. Kadın şizofrense neden çocuğunu en azından haftada bir kontrole gitmiyor ki. :KK57:
Annem hep der, anası olmayanın babası olmaz diye. Cidden böyle örnekleri görünce babaların çocuk sevgilerinin annelerinden kaynaklı olduğuna inanmaya başladım.:KK12:
Biraz daha gözlemleyin derim..

çok tehilkeli bencil sorumsuz kendi çocuğunu sevmeyen kimseyi gerçekten sevemez bence.

yok ben zaten çocuk sorumluluğu alamam dedim. şimdi problem olmasa bile ilerde illa ki çıkacak. bi başkasından olan çocuğu kolay kolay sindirecek bi yapıda değilim ben. yani kırmaktan korkarım.sonuçta ne annelik yapabilirim ne de ablalık. kendimi bildiğim için başlamadım bile bu yola. ben sadece sizin de fikrinizi öğrenmek istedim. evlensem bile ilerde benim çocuklarıma aynısını yapmayacağı ne malum?

evet tabı buda var ılk aklıma gelenı sordum yazıkya cıdden yazık bu çocuklarına sahıp çıkmıyanları ALLAH ıslah etsın herkes kendı derdınee düşüyo boşanınca çocuklardanda boşanılmış oluyor
şimdilerde analık babalık doğurmak sayılıyor

önemli olan o çocuğu yetiştirmek emek vermek

doğurup sokağa atanı kendi zevkleri için terk edenleri ana baba asla saymıyorum

umarım ömür boyu mutluluk yüzü görmezler

ve bu kişi evlenme konusunda çok ısrarcıydı. sebebi ni bende anlamıyodum. boşanalı 4 sene olmuş ama bilemiyorum. sonuçta o bi baba. aklım da almıyo kalbim de. evladına merhametli olmayan kişi bana da merhametli olamaz. dediğim gibi çocuk konusu açılınca kapatıyodu.sen sürekli benim geçmişimle ilgileniyosun diyodu. fakat diyodum sen de ben de boşanmıl insanlarız. neticede benim çocuğum yok ama senin var. aklım almıyo diyodum. ha bi de işin içinde ablası da var. ilerde bigün gelirse kızın önüne bi sıcak çorba koyamıcan mı dedi. iş çorbayla bitmiyo ki dimi?

ve bu kişi evlenme konusunda çok ısrarcıydı. sebebi ni bende anlamıyodum. boşanalı 4 sene olmuş ama bilemiyorum. sonuçta o bi baba. aklım da almıyo kalbim de. evladına merhametli olmayan kişi bana da merhametli olamaz. dediğim gibi çocuk konusu açılınca kapatıyodu.sen sürekli benim geçmişimle ilgileniyosun diyodu. fakat diyodum sen de ben de boşanmıl insanlarız. neticede benim çocuğum yok ama senin var. aklım almıyo diyodum. ha bi de işin içinde ablası da var. ilerde bigün gelirse kızın önüne bi sıcak çorba koyamıcan mı dedi. iş çorbayla bitmiyo ki dimi?
bu arkdaşın sakladığı çok şey var bence eşide sağlıklı baya sağlıklıki bu adama katlananamamış

evlilikleri 6 ay sürmüş zaten. kızın hastalığına dair raporları varmış. yani bana öyle söyledi.
Anladigim ilk evliliginiz bitmis.ee bu adayda tuhaf sorunlu bir tipe benziyor.insan evliliginde mutlu olmak ister.mutsuzluk getirecegi asikar olan bir evlilik olacak bu bariz acik.
Neyi dusunuyorsunuz??
Bian once kesin irtibati zaman kaybetmeyin daha fazla.
Unutmayin aklinizda soru isaretleri birakan kisiler asla guvenilir degillerdir.yillarin tecrubesiyle sabit.
Bi insan acik,net oldugu surece guven verir.soru isaretlerini noktaya baglamaya ugrasmayin uc noktayi koyun devamini merak dahi etmeyin.

X