- 2 Haziran 2022
- 13
- 3
- 6
- 37
- Konu Sahibi Ayparcasi66
-
Merhaba sorum biraz degisik olacak cunku ben idrar testinyaoiyorum.negatif 5.gun embriypsuyduSelam. Lutfen benim gibi durumla karşılaşan var mı? Kafam ve duygularim karışık.
2 adet 5 .gun embriyosu transferim sonucu
12. Gun beta hcg degerim 13.77 çıktı moralim altust oldu doktorum 4 gün sonra tekrar degerlerimi gormek istedi.
16.gun beta hcg degerim bu sefer 133 çıktı. Şimdi bir 4 gun sonra tekrar test istedi. Anlam veremiyorum. Böle birseyle karsilasan veya yorumlayabilen varmi. Teşekkürler.
Hayir transferin 12. Günü kan testi beta hcg 13 çıktı. Tabi ilk testte 100 un ustu filan olumlu bakiyorlar genelde ama ilaclara devam et dediler 4 gun sonra tekrar test ver dediler. 4 gun sonra yani 16. Gun de ise kan testi beta hcg 133 cikti. Simdi bir 4 gün sonra tekrar test ver dediler salı gunu tekrar verecegim. İlk test sonucu sonunda dusuk çıkınca yikildim ama az bucuk toparlanmistim simdi 133 cikinca tekrar umitlendim insallah sali günün ki deger le katlar gider ama neden bole oldu benim gibi durumla karsilasip saglikli hamile kalan var mi onu merak ediyorum.Merhaba sorum biraz degisik olacak cunku ben idrar testinyaoiyorum.negatif 5.gun embriypsuydu
10.gun kan testi denildi.buhun transfer dahil 10.gun. kan vermeye gidecegim.birazdan.kaset testte negatif cikip kan sonuxunda mi boyle cikti seninde.ama senin degerin hep 48 saatte bi 2 kati artmis gibi duruyor
Merhaba transfer sürecini pek bilmiyorum ama normalde çıkması gereken bir değere çıkmış yani sonuç aslında iyi gözüküyor neyine telaslandiniz pek anlayamadım inşallah sağlıklı bir hamilelik diliyorum RabbimdenHayir transferin 12. Günü kan testi beta hcg 13 çıktı. Tabi ilk testte 100 un ustu filan olumlu bakiyorlar genelde ama ilaclara devam et dediler 4 gun sonra tekrar test ver dediler. 4 gun sonra yani 16. Gun de ise kan testi beta hcg 133 cikti. Simdi bir 4 gün sonra tekrar test ver dediler salı gunu tekrar verecegim. İlk test sonucu sonunda dusuk çıkınca yikildim ama az bucuk toparlanmistim simdi 133 cikinca tekrar umitlendim insallah sali günün ki deger le katlar gider ama neden bole oldu benim gibi durumla karsilasip saglikli hamile kalan var mi onu merak ediyorum.
Demekki biraz gec tutundu geriden gelen bi embriyodu belkide.sen aslinda bizlere umutsun .eenin degerlerij 2 kat 2 kat duzeblik artmis ama insallah sali gunu 4 katiba cikar ixin rahatlarHayir transferin 12. Günü kan testi beta hcg 13 çıktı. Tabi ilk testte 100 un ustu filan olumlu bakiyorlar genelde ama ilaclara devam et dediler 4 gun sonra tekrar test ver dediler. 4 gun sonra yani 16. Gun de ise kan testi beta hcg 133 cikti. Simdi bir 4 gün sonra tekrar test ver dediler salı gunu tekrar verecegim. İlk test sonucu sonunda dusuk çıkınca yikildim ama az bucuk toparlanmistim simdi 133 cikinca tekrar umitlendim insallah sali günün ki deger le katlar gider ama neden bole oldu benim gibi durumla karsilasip saglikli hamile kalan var mi onu merak ediyorum.
Stres yapmayın belli ki sizinde geç tutunma olmuş. Benim 11. Gün beta 17 çıkmıştı. 13. Gün 27, 16. Gün 99, 19. Gün 310, 21. Gün 501 diye devam etti. Olabiliyor bazen bu şekilde.Hayir transferin 12. Günü kan testi beta hcg 13 çıktı. Tabi ilk testte 100 un ustu filan olumlu bakiyorlar genelde ama ilaclara devam et dediler 4 gun sonra tekrar test ver dediler. 4 gun sonra yani 16. Gun de ise kan testi beta hcg 133 cikti. Simdi bir 4 gün sonra tekrar test ver dediler salı gunu tekrar verecegim. İlk test sonucu sonunda dusuk çıkınca yikildim ama az bucuk toparlanmistim simdi 133 cikinca tekrar umitlendim insallah sali günün ki deger le katlar gider ama neden bole oldu benim gibi durumla karsilasip saglikli hamile kalan var mi onu merak ediyorum.
Merhaba benimde 3.gun embriyosu 10.gun 20 12.gun 75 14.gun 201 16. Gün 486 çıktı 9.gun kanamam olmuştu şimdi 19. Gün gece adet sancısı gibi oldu ve 2 damla kan geldi bu durum oldumu sizde hiçStres yapmayın belli ki sizinde geç tutunma olmuş. Benim 11. Gün beta 17 çıkmıştı. 13. Gün 27, 16. Gün 99, 19. Gün 310, 21. Gün 501 diye devam etti. Olabiliyor bazen bu şekilde.
Şimdi şükür 20 haftalık hamileyim. Ki sizin değeriniz yine güzel artmış Benim değerler hep düşüktü sonra toparladı.
Bende hiç kanama olmadı. Ama bazen kanama alanı oluyor rahimde ve vücut onu atıyor. Dinlenin ağır iş yapmayın bu süreçte.Merhaba benimde 3.gun embriyosu 10.gun 20 12.gun 75 14.gun 201 16. Gün 486 çıktı 9.gun kanamam olmuştu şimdi 19. Gün gece adet sancısı gibi oldu ve 2 damla kan geldi bu durum oldumu sizde hiç
Cok teşekkür ederim inşallah öyledirStres yapmayın belli ki sizinde geç tutunma olmuş. Benim 11. Gün beta 17 çıkmıştı. 13. Gün 27, 16. Gün 99, 19. Gün 310, 21. Gün 501 diye devam etti. Olabiliyor bazen bu şekilde.
Şimdi şükür 20 haftalık hamileyim. Ki sizin değeriniz yine güzel artmış Benim değerler hep düşüktü sonra toparladı.
Kanama oldu mu bu süre zarfindaSelam. Lutfen benim gibi durumla karşılaşan var mı? Kafam ve duygularim karışık.
12. Gun beta hcg degerim 13.77 çıktı moralim altust oldu doktorum 4 gün sonra tekrar degerlerimi gormek istedi.
16.gun beta hcg degerim bu sefer 133 çıktı. Şimdi bir 4 gun sonra tekrar test istedi. Anlam veremiyorum. Böle birseyle karsilasan veya yorumlayabilen varmi. Teşekkürler.
Benim de şuan 10. Gün hcg 41 çıktı çok düşük bide bugün kanamam başladı sizin kacinci Gün kafam da karışık acaba artar mı. Kese oluştumu sizde ne durumdasınız doktor ne diyorKanama oldu mu bu süre zarfinda
Hayır olmadıKanama oldu mu bu süre zarfinda
Merhaba, sonucunuz ne oldu acabaSelam. Lutfen benim gibi durumla karşılaşan var mı? Kafam ve duygularim karışık.
12. Gun beta hcg 13Merhaba benimde 3.gun embriyosu 10.gun 20 12.gun 75 14.gun 201 16. Gün 486 çıktı 9.gun kanamam olmuştu şimdi 19. Gün gece adet sancısı gibi oldu ve 2 damla kan geldi bu durum oldumu sizde hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?