Kafa karıştıran beta hcg

Ayparcasi66

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
13
3
6
37
Selam. Lutfen benim gibi durumla karşılaşan var mı? Kafam ve duygularim karışık.
2 adet 5 .gun embriyosu transferim sonucu
12. Gun beta hcg degerim 13.77 çıktı moralim altust oldu doktorum 4 gün sonra tekrar degerlerimi gormek istedi.
16.gun beta hcg degerim bu sefer 133 çıktı. Şimdi bir 4 gun sonra tekrar test istedi. Anlam veremiyorum. Böle birseyle karsilasan veya yorumlayabilen varmi. Teşekkürler.

Betanın 2 günde bir 2 katı artması gerekiyor oyüzden bu şekilde kan takibi istemiştir

Yani değerler sadece kafamda soru isareti oldu ilki 13 olmasi sonra 133 olmasi . İlkinde 133 filan olsa karamsar olmayacaktim ama simdi cok korku ve tereddüt icerisindeyim

Merhaba sorum biraz degisik olacak cunku ben idrar testinyaoiyorum.negatif 5.gun embriypsuydu
10.gun kan testi denildi.buhun transfer dahil 10.gun. kan vermeye gidecegim.birazdan.kaset testte negatif cikip kan sonuxunda mi boyle cikti seninde.ama senin degerin hep 48 saatte bi 2 kati artmis gibi duruyor

Hayir transferin 12. Günü kan testi beta hcg 13 çıktı. Tabi ilk testte 100 un ustu filan olumlu bakiyorlar genelde ama ilaclara devam et dediler 4 gun sonra tekrar test ver dediler. 4 gun sonra yani 16. Gun de ise kan testi beta hcg 133 cikti. Simdi bir 4 gün sonra tekrar test ver dediler salı gunu tekrar verecegim. İlk test sonucu sonunda dusuk çıkınca yikildim ama az bucuk toparlanmistim simdi 133 cikinca tekrar umitlendim insallah sali günün ki deger le katlar gider ama neden bole oldu benim gibi durumla karsilasip saglikli hamile kalan var mi onu merak ediyorum.

Merhaba transfer sürecini pek bilmiyorum ama normalde çıkması gereken bir değere çıkmış yani sonuç aslında iyi gözüküyor neyine telaslandiniz pek anlayamadım inşallah sağlıklı bir hamilelik diliyorum Rabbimden

Demekki biraz gec tutundu geriden gelen bi embriyodu belkide.sen aslinda bizlere umutsun .eenin degerlerij 2 kat 2 kat duzeblik artmis ama insallah sali gunu 4 katiba cikar ixin rahatlar

Stres yapmayın belli ki sizinde geç tutunma olmuş. Benim 11. Gün beta 17 çıkmıştı. 13. Gün 27, 16. Gün 99, 19. Gün 310, 21. Gün 501 diye devam etti. Olabiliyor bazen bu şekilde.
Şimdi şükür 20 haftalık hamileyim. Ki sizin değeriniz yine güzel artmış Benim değerler hep düşüktü sonra toparladı.

Merhaba benimde 3.gun embriyosu 10.gun 20 12.gun 75 14.gun 201 16. Gün 486 çıktı 9.gun kanamam olmuştu şimdi 19. Gün gece adet sancısı gibi oldu ve 2 damla kan geldi bu durum oldumu sizde hiç

Merhaba benimde 3.gun embriyosu 10.gun 20 12.gun 75 14.gun 201 16. Gün 486 çıktı 9.gun kanamam olmuştu şimdi 19. Gün gece adet sancısı gibi oldu ve 2 damla kan geldi bu durum oldumu sizde hiç
Bende hiç kanama olmadı. Ama bazen kanama alanı oluyor rahimde ve vücut onu atıyor. Dinlenin ağır iş yapmayın bu süreçte.

Merhaba benim de 5. Gün embriyosu taze transfer. 11 aralıkta transfer oldum bugün dayanamadım kan testi verdim 0,42 çıkmış bi doktorun sitesinde sabırsız hastalarına 7. Gün kan testi yaptırdığını tutunduysa zaten çıktığını yazmış sizce hala ümitlenmeli miyim

Cok teşekkür ederim inşallah öyledir

Kanama oldu mu bu süre zarfinda

merhaba 5. gün embriyosu transferi ardından betahcg değerlerim.
9 gün 12
12 gün 25
14 gün 63
19 gün 380
doktorum dış gebelik yada kimyasal olabilir dedi. 2 gün sonra tekrar değere bakalım, 2 kat artış olmamışsa sıkıntılı dedi.
bu şekilde bi deneyim yaşayan oldu mu acaba

Merhaba, sonucunuz ne oldu acaba
İnşaAllah bebeğiniz sizinledir

12. Gun beta hcg 13
16. Gun beta hcg 133
20. Gun beta hcg 974 geldi şükür toparladi derken.
Gebeligim hep geriden geldi kese günde yarim mm büyüdü. Nihayetinde kalp atimina gittigimde 8 haftalik gebeligime doktor 6+4 görülüyor kalp atimi çok yavaş dedi sonlandirilmasi gerek dedi çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…