- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -42
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Hayatta kaybedecek hicbir şeyim yok gibi davranıyorum ve bunun nedeni ne olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatta kaybedecek hicbir şeyim yok gibi davranıyorum ve bunun nedeni ne olabilir
Ailemi ikna edemiyorumPsikolojik olarak normal değilsiniz. İşinin ehli birine gidin herkese her tedavi iyi gelmiyor
Genç yaşta bu durumdaysaniz sonrası daha kotu oluyor , ailenize anlatın ,sonra daha büyük sorunlar oluyorAilemi ikna edemiyorum
Ben Tekirdağ'a yaşıyorum şu ana kadar beni 6-7 doktora götürdüler ama yetmediAma
Genç yaşta bu durumdaysaniz sonrası daha kotu oluyor , ailenize anlatın ,sonra daha büyük sorunlar oluyor
Sanırım antidepresana ve ders çalışmak için de kaygı giderici bir ilaca ihtiyacım var.Depresyon belirtisi.
Yaşınız kaç?Sanırım antidepresana ve ders çalışmak için de kaygı giderici bir ilaca ihtiyacım var.
ozaman sana anca böyle sulu sulu bir hayat tokasi yardim edebilir. Malesef bazi insanlar anca böyle ögrenirlerBen Tekirdağ'a yaşıyorum şu ana kadar beni 6-7 doktora götürdüler ama yetmedi
zaten 19 yaşındasınız çok gençsiniz. sorumluluğunuz ders çalışmak. öyle çok büyük sorumlulukları olan bir yaşta değilsiniz ev, iş, çocuk ,eş derdiniz yok. derslerinize odaklanın bu tarz şeyleri düşünüp sorgulayacağınız ağır sorumluluklarınız yok demeye çalışıyorum. ne okumayı düşünüyorsunuz?Hayatta kaybedecek hicbir şeyim yok gibi davranıyorum ve bunun nedeni ne olabilir?
Ben basit hayatımı zorlaştırıyorum.Bunu bana söyleyen de oldu niye bu kadar yük yukleniyorsun diye.Kaygim yüzünden ders çalışamıyorum.Odtu isletme okumak istiyorum.zaten 19 yaşındasınız çok gençsiniz. sorumluluğunuz ders çalışmak. öyle çok büyük sorumlulukları olan bir yaşta değilsiniz ev, iş, çocuk ,eş derdiniz yok. derslerinize odaklanın bu tarz şeyleri düşünüp sorgulayacağınız ağır sorumluluklarınız yok demeye çalışıyorum. ne okumayı düşünüyorsunuz?
Doğru söylemişler. Ama destek almanız lazım o zaman. Profosyonel yardım lazımBen basit hayatımı zorlaştırıyorum.Bunu bana söyleyen de oldu niye bu kadar yük yukleniyorsun diye.Kaygim yüzünden ders çalışamıyorum.Odtu isletme okumak istiyorum.