Kafada bitirmek?????

BSariPapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
974
2
116
Diğer
Merhaba arkadaslar,

ben bir türlü kafamda bitiremiyorum her sabah baslayip aksam bozanlardayim aylardir boyle gidiyorum kendimi kontrol edemiyorum ve kilo aliyorum bu sekil tavsiyesi olanlar varmi nasil dayaniyorsunuz neler yapiyorsunuz? simdiden tskler

slm, bende herhangi bi destek almadan kafada bitiremiyodum 2 ay önce diyetisyene gittim ve o şekilde başladım şimdi yavaş yavaş veriyorum ama hiç açlık yoksunluk eksiklik hissetmiyorum arada bi kaçırsam da hemen toparlıyorum, eskiden bi kere kaçamak yaptıgımda nasıl olsa bozuldu diye hemen bırakır daha fazla yerdim şimdi kafada bitirdim sanırım, profosyonel yardım tavsiye ederim size de

cvp için tsk ederim betuss cok kez gittim diyetisyene 2 hafta iyi gidiyor sonra bozuyorum :( en fazla 1 ay dayandim sonra motivationum kalmiyor

Canım kararlı olmak önemli, ne olursa olsun kararlı olmak.
10 Nisan'da başladım ben yediklerime dikkat etmeye ama kaçamaklar falan derken o haftayı 500 gr vererek geçirdim.
Şimdi tartıda biraz fazla kilo verdiğimi görmek istediğim için İsveç Diyetine başladım.
Bilirsin belki katı bir diyet ve inanır mısın bugün 2.gün bitti sıfır kaçamakla.
Hatta oraya da yazdım, hemde evde göveç, mantı, simit, ekşili börülce.. gibi yiyecekler olmasına rağmen ne baktım ne tattım.
Ki ben gördüğüm anda dayanamayan biriyim, artı fast food sipariş verme huyum çok fazladır.
Kebap, kumpir, pizza, hamburger.. tarzı şeyleri haftanın 2-3 günü muhakkak yerdim ancak baktım ki sürekli kilo almaya devam ediyorum, bir yerden başlamam gerek diye düşündüm ve karar verdim.
En önemliside başladım ve listeye uygun bir şekilde sürdürüyorum.
Canım istemiyor mu yine eskisi gibi yemeyi? İstiyorum çok istiyorum hemde ama yemiyorum, tatmıyorum bile.
Kendine engel olacaksın başka yolu yok canım.

karar vermek çok zor 1 senedir uğraşıyorum.bu sefer kararlıyım.ama seni birşeyler tetiklerse daha çabuk karar verirsin.mesela bir erkek için olabilir.:16:

Son düzenleme:
canım yanlız değilsin,valla incecik olsam dabdar pantalonlar,kısa etekler giyeceğim ama hiç bir çabam yok..Benim gibi hergün görüştüğümüz arkadaşımla sürekli kilolardan dert yanıyoruz ama çayın yanında kekler poçalar tatlıları götürüyoruz...Şimdi olsa burger king ımmmm nasıl iştahla yerim bilemezsin,hatta künefe en sevdiğim şeyler,neyseki allah beni seviyor en yakın hamburgerci 75km uzakta ayrıca çalışmadığımdan istediğim zaman böyle şeyler alamıyorum..Malesef güzel pizzalar enfes yemekler yapıyorum canım istediğinde bu böyle uzar gider malesef..ben galiba umutsuz vakka yım nedersin?

Merhaba arkadaslar,

ben bir türlü kafamda bitiremiyorum her sabah baslayip aksam bozanlardayim aylardir boyle gidiyorum kendimi kontrol edemiyorum ve kilo aliyorum bu sekil tavsiyesi olanlar varmi nasil dayaniyorsunuz neler yapiyorsunuz? simdiden tskler

ben yediklerimi yaziyorum. iyi motivasyon kaynagi oluyor.

Back
X