Kafadaki gerilme saniyelik ağrı

Havvatfk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2023
13
-2
6
51
Kızlar merhaba kafamda 3aydir bir ağrı var ağrıda değil bu saniyelik birsey birden bir vuruyor sonra geçiyor sinire dokunuyorsun gibi saniyelik elektrik carmasida olabilir adını bulamadım benim gibi olan varmi. Mr çekildi hcbirsey çıkmadı.

Muhtemelen sizde de trigeminal nevralji var annemin hastalığından. Nöroloji doktoruna görünmeniz gerekiyor. Annem uzun zamandır çekiyor ve şu anda çok şiddetlendi ve sıklaştı yüzündeki çarpmalar.

Muhtemelen sizde de trigeminal nevralji var annemin hastalığından. Nöroloji doktoruna görünmeniz gerekiyor. Annem uzun zamandır çekiyor ve şu anda çok şiddetlendi ve sıklaştı yüzündeki çarpmalar.
Yorum için teşekkürler. Çok geçmiş olsun bendeki sürekli agrimiyor saniyelik vurup gidiyor sonra yine uyku esnasında agri yok. Mesela 1haftadir hava yağmurlu şuanda sorun yok dr bile anlamadi .belkide romatizma bilemedim . Annenize iyi bakın nevralji çok kötü annem o ağrıyı gece gündüz yillarca çekti hayatını mahvetti dis cektirmisti dr sinire dokunmuş sinir zedelendi darbe sonrası agri çekti şuanda iyi inşallah annenizinkide geçer

ayyy çok geçmiş olsun annenizin ki nasıl geçti? nasıl bir tedavi uyguladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…