- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi bjcaksontr
Güncelleme yapayım doktora gittim bhcg yapıldı tekrar 7000 çıktı ultrasonda kese göründü iki kese birden hemde biri 12 mm biri 5 mm
Ayy hadi hayırlısı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncelleme yapayım doktora gittim bhcg yapıldı tekrar 7000 çıktı ultrasonda kese göründü iki kese birden hemde biri 12 mm biri 5 mm
İkiz olma ihtimali var dedi çift kese ama biri çok minik kalmış diğerinden o gelişmeyebilir dedi.. takip edecek bakalım .. benim bir oğlum var 17 yaşında .. şu saatten sonra düzenimizi bozmayalım dedik .. şimdi bakalım süreç nasıl işleyecek ama ben anksiyete ilaçlarımı düzenli kullandım bu zamana kadar zararı olurmu olmazmı kafam durdu . Kendi doktorumla randevum Perşembe günü ..Hem de ikizlere hamilesiniz tebrikler. Kaç çocuk vardı neden korunmak istediniz.
İsteksiLik değilde korkuyorum diyelim hazırlıksız yakalandım aldığım onca ilaç felanİkiz demek mi bu? Hayırlısı olsun. Pek istekli değilsiniz galiba
Ben de içtiğiniz ilaçları dusundum. Doktora ilaçların ismini ve içtiğiniz sayıyı söyleyin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İki tane ve hala rağmen mucize bence.İsteksiLik değilde korkuyorum diyelim hazırlıksız yakalandım aldığım onca ilaç felan
Konuştuk risk var ilaçlar zarar vermiş olabilir dedi .. Perşembe gittiğimde daha detaylı konuşuruz ancak sonlandırmayı düşünebiliriz yada riski alırız sen nasıl istersen dediBen de içtiğiniz ilaçları dusundum. Doktora ilaçların ismini ve içtiğiniz sayıyı söyleyin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İki tane ve hala rağmen mucize bence.
İlaca göre değişiyor. İnşallah sağlıklıdır. Sağlıkla ilerler. İyi haberler almanızı dilerim.İkiz olma ihtimali var dedi çift kese ama biri çok minik kalmış diğerinden o gelişmeyebilir dedi.. takip edecek bakalım .. benim bir oğlum var 17 yaşında .. şu saatten sonra düzenimizi bozmayalım dedik .. şimdi bakalım süreç nasıl işleyecek ama ben anksiyete ilaçlarımı düzenli kullandım bu zamana kadar zararı olurmu olmazmı kafam durdu . Kendi doktorumla randevum Perşembe günü ..
Çok teşekkür ederim arkadaşımİlaca göre değişiyor. İnşallah sağlıklıdır. Sağlıkla ilerler. İyi haberler almanızı dilerim.
İkizlere hamile arkadaşDış gebelik yasiyorsun sanirim. Bebek rahime dusmeden fallop tupunde takilmis olabilir.
Gercekten mi? Tebrik ederim. Ella kullanmis ama umarim birsey olmaz. Saglikla kucagina alsin.İkizlere hamile arkadaş![]()
Değilmiş teşekkür ederimDıs gebelik olabilir gecmis olsun
Sadece ella değil antidepresanlar var aldığımGercekten mi? Tebrik ederim. Ella kullanmis ama umarim birsey olmaz. Saglikla kucagina alsin.
Doktorunuzla gorusmelisiniz. Hayirli olsun tekrar. Umarim hersey yolundadir.Sadece ella değil antidepresanlar var aldığım
Görüştüm arkadaşım . Risk olabileceğini bu kararı benim vermem gerektiğini söyledi Perşembe günü muayene için gittiğimde daha detaylı konuşacağımDoktorunuzla gorusmelisiniz. Hayirli olsun tekrar. Umarim hersey yolundadir.
Öyle olmuş ve mide bulantısı hariç o kadar iyiyimki tuhaf yani hiç hissetmiyorum hamile olduğumuHamile hamile koştun demek ki :)
Sağlıkla gelsinler arkadaşım
Hayırlı uğurlu olsun