Kafam allak bullak çok kaygılıyım

Hem de ikizlere hamilesiniz tebrikler. Kaç çocuk vardı neden korunmak istediniz.
İkiz olma ihtimali var dedi çift kese ama biri çok minik kalmış diğerinden o gelişmeyebilir dedi.. takip edecek bakalım .. benim bir oğlum var 17 yaşında .. şu saatten sonra düzenimizi bozmayalım dedik .. şimdi bakalım süreç nasıl işleyecek ama ben anksiyete ilaçlarımı düzenli kullandım bu zamana kadar zararı olurmu olmazmı kafam durdu . Kendi doktorumla randevum Perşembe günü ..

İsteksiLik değilde korkuyorum diyelim hazırlıksız yakalandım aldığım onca ilaç felan
Ben de içtiğiniz ilaçları dusundum. Doktora ilaçların ismini ve içtiğiniz sayıyı söyleyin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İki tane ve hala rağmen mucize bence.

Ben de içtiğiniz ilaçları dusundum. Doktora ilaçların ismini ve içtiğiniz sayıyı söyleyin bence. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İki tane ve hala rağmen mucize bence.
Konuştuk risk var ilaçlar zarar vermiş olabilir dedi .. Perşembe gittiğimde daha detaylı konuşuruz ancak sonlandırmayı düşünebiliriz yada riski alırız sen nasıl istersen dedi

İkiz olma ihtimali var dedi çift kese ama biri çok minik kalmış diğerinden o gelişmeyebilir dedi.. takip edecek bakalım .. benim bir oğlum var 17 yaşında .. şu saatten sonra düzenimizi bozmayalım dedik .. şimdi bakalım süreç nasıl işleyecek ama ben anksiyete ilaçlarımı düzenli kullandım bu zamana kadar zararı olurmu olmazmı kafam durdu . Kendi doktorumla randevum Perşembe günü ..
İlaca göre değişiyor. İnşallah sağlıklıdır. Sağlıkla ilerler. İyi haberler almanızı dilerim.

Dış gebelik yasiyorsun sanirim. Bebek rahime dusmeden fallop tupunde takilmis olabilir.

Belki değerler yükselince tekrar kese gözükür
Bekleyin
Olmazsa dış gebelik olabilir :(

Back
X