• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam allak bullak güven sıkıntısı yasıyorum

eDaNuR_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
12
0
6
35
Samsun
merhaba oncellikle söyle baslim küçük yasta kandırılıp kacırıldım 3,5 yıl bir evlilik yasamak zorunda kaldım kacırıldıgımda 15 yasındaydım su anda 19 yasındayım bu evlilikte dayak yedim her gun aldatıldım asagılandım ve bu evlilik sürecinde 1 tane bebeğim oldu oda anne karnında öldü ayralılalı 5 ay olucak sımdı tekrar hoslandıgım biri var acılmak istiyorum ama gecmişte yasadıklarım beni korkutuyor kimseye güvenemiyorum tekrar aynı seyleri yasayacagım diye bu korkuyu atlatmak için ne yapabilirim bir akıl verin artık psikolojık olarak tükendim kendime hakim olamıyorum öyle bir oldum ki annem kızım sunu yap dese bagırıp çağırıyor sonrada pişman oluyorum bir akıl verin bana lütfen :84: :84: :84: :84:

Henüz çok gençsin.Başından bir sürü kötü olay geçmiş.En az 5 yıl kimseyle
bir ilişki evlilik düşünme.Kendine gel oku çalış bir hobi edin onunla uğraş.
Mesela bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin.Kız arkadaşlarınla gezebilirsin.
Ne cesaret daha 5 ay olmuş boşanalı tekrar bir ilişki düşünüyorsun.
Ömrünün büyük bir bölümüne evli olarak geçireceksin zaten ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi
Bekarlığın tadını çıkar.Kimseye açılma sen boşver.

Sendeki cesareti bende anlamadım. Ne acelen var ki yeni bir ilişkiye. Sana söyleyecegim ilk şey annene kırıcı olma, bağırığ çağırma. Herkesten sana zarar gelir ama Annenden zarar gelmez. Önce dediğim gibi annenin duasını almaya çalış. Sonra okumaya çalış okuyamıyorsan da adam akıllı iş bul ve ayaklarının üzerinde dur. Sonra da Allahtan hep hayırlısını iste.

Back
X