- 28 Şubat 2019
- 4.689
- 11.192
- 208
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Koca kişisi siz misiniz hanımefendi niye bu kadar korudunuz adamı yaBende sızle aynı fıkırdeyım.Es kişisine eş hic yardımcı olmuyor bence hep suclayıcı oldugu ıcın esıde deger gordugu ailesine koşarak gıdıyor. Kadın eşine yardımcı olsa esi bu kadar basarısız olmaz bazen ıgneyı baskasına cuval dızı kendıne batırmak lazm ben eş kişisi lafından bile rahatsız oldum. Ikı taraflı bakmak lazm ve oturup guzelce esınle konusması lazım burda anca esıne karsı daha cok kınlenırsın haklı olmak mı mutlu olmak mıtum mesele bu
Ya sen b sus !! Nerden blıyorsun yardımcı ommadıgımı ? Alt ı ay issiz gezdi benm koca ben bakdım eve ve yeni evlenmiştik bıkdım artık borc odemekten anca konus dur boş yapma !!Bende sızle aynı fıkırdeyım.Es kişisine eş hic yardımcı olmuyor bence hep suclayıcı oldugu ıcın esıde deger gordugu ailesine koşarak gıdıyor. Kadın eşine yardımcı olsa esi bu kadar basarısız olmaz bazen ıgneyı baskasına cuval dızı kendıne batırmak lazm ben eş kişisi lafından bile rahatsız oldum. Ikı taraflı bakmak lazm ve oturup guzelce esınle konusması lazım burda anca esıne karsı daha cok kınlenırsın haklı olmak mı mutlu olmak mıtum mesele bu
Bende karsıyım yapmasını asla ıstemıyorum hakkınla gir dıyorum hatta esimi zorla kpss ye sokdum bak cv hazrla gir dedim yok babam sole babam boelBu esini dostunu hanim ninesini belediyeye ise sokanlar var ya. Cumlenin kalanini soylemeyeyim,anlayin iste. Onca sinav kazanan insan sirada beklesin,ama birileri birilerini bir yerlere soksun. Sokamaz insallah
Doğum iznindeymis. Adam işten çıkacak, konu sahibi kucuk bebeği bırakıp ise gitmek zorunda kalacak gibi gördüm. Ayrıca neden sordun merak ettim.Siz calisiyor musunuz?
.Siz calisiyor musunuz?
Siz niye merak ettiniz ben de onu merak ettim simdi. Sorum konu sahibineydiDoğum iznindeymis. Adam işten çıkacak, konu sahibi kucuk bebeği bırakıp ise gitmek zorunda kalacak gibi gördüm. Ayrıca neden sordun merak ettim.
Saka yaptığınızı umuyorumCaliskan olmayan adamlarda cidden hic cekilmiyor allah kolaylik versin.uzmeyin kendinizi ama yapisi bu yani cok bisey beklemeyin.
biriktirdigi paranin buyuk bolumune el koyun.sanada bukadar var ister calis ister calisma diyin
Konu sahibi çalışsa ne değişir çalışmasa ne değişir ki? Adam sorumsuz.Siz niye merak ettiniz ben de onu merak ettim simdi. Sorum konu sahibineydi
Adam daha insani kosullara calismak istedigi icin mi sorumsuz?Konu sahibi çalışsa ne değişir çalışmasa ne değişir ki? Adam sorumsuz.
Niye?Saka yaptığınızı umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?