Kafam allak bullak koca kişisii yine

Koca kişisi siz misiniz hanımefendi niye bu kadar korudunuz adamı ya

Ya sen b sus !! Nerden blıyorsun yardımcı ommadıgımı ? Alt ı ay issiz gezdi benm koca ben bakdım eve ve yeni evlenmiştik bıkdım artık borc odemekten anca konus dur boş yapma !!

Bu esini dostunu hanim ninesini belediyeye ise sokanlar var ya. Cumlenin kalanini soylemeyeyim,anlayin iste. Onca sinav kazanan insan sirada beklesin,ama birileri birilerini bir yerlere soksun. Sokamaz insallah
Bende karsıyım yapmasını asla ıstemıyorum hakkınla gir dıyorum hatta esimi zorla kpss ye sokdum bak cv hazrla gir dedim yok babam sole babam boel

Zaten belediyeler onu bekliyor. Seçimler daha netlesmemis ne işinden bahsediyor?

Patron ona bağırıyor bunu kabullenemiyor ama sana gelince istediğini söylüyor. Anladığım kadarıyla gücü yeten yetene.

Eşin rahatlikta son nokta..
Bu zamanda iyi para kazandığı işi var, mirin kırın ediyor bir de..
Herkes sorun yaşıyor işte, patronuyla..
Alternatifi olmasına güveniyor ama hoş değil..

Ya sen b sus !! Nerden blıyorsun yardımcı ommadıgımı ? Alt ı ay issiz gezdi benm koca ben bakdım eve ve yeni evlenmiştik bıkdım artık borc odemekten anca konus dur boş yapma !!
[/QUOTE]
uslubuna dıkkat et bos yapma ne demek. her zaman ıstedıklerını mı duyacaksın. Bılerek evlenmıssın daha neyın derdı. Burda okudukların cözüm mü olacak yazdıgın ıkı satıra yorum beklıyorsun muneccım degılız ıcını okuyalım. Aılenle konus senıde kocanıda bızden ıyı tanırlar sonucta daha ıyı sonuc bulursun.

Eşinden "koca kişisi,egoist,geri kafalı" diye bahsederek kafandaki her şeyi bitirmişsin gibime geldi.
Konuşularak halledilmiyorsa sorunlarınız ona artık bu şekilde yapamayacağınızı söylemenin zamanı gelmiş..

Calismayi sevneyen bir esiniz varsa tek soyleyebilecegim bir sure sonra onun evde yatacagi ve sizin hem calisip hem de onun hizmetini goreceginizdir.

Eşiniz ne baba olmaya ne eş olmaya hazır değilmiş hala olgunlaşamamış maalesef . Evli ve çocuklu bir adam nasıl bu derece başına buyruk sorumsuzca adımlar atabilir . Hemde babasına ona buna güvenerek . Allah sabır versin size demek için geldim . Ne yapın edin o birikime el sürdürmeyin hazıra dağ dayanmaz

Eşiniz çalıştığı işte mutlu değilmiş. Onun açısından da bakın bence.. benim eşim de şu an çalıştığı yerden mutsuz ve ben açıkçası ona üzülüyorum. Ben çalışırken iş yerinde mutlu olmadığım zaman tüm yasamimi etkiliyordu. Çoğu kişi olumsuz yorum yapmış ama bence siz de çok üstüne düşmeyin. Sonuçta karar verdiyse caydırmak zor, en azından aranızda gerilim olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…