Anladığım kadarıyla şuan bir ilişkiniz var.
Eğer gerçekten öyleyse asla ama asla sizinle irtibata geçmesine, böyle kafasına istediği gibi hayatınıza girmesine müsade etmeyin.
Üzerinden çok sular akmış bu meselenin.
Onun değiştiği kadar siz de değiştiniz ve en ufacık bir şeyde 'bak hiç de değişmemişsin aslında' deyip pişmanlık duymanız an meselesi olur.
Bir başkasına gösterdiğiniz sabrı ona tekrar gösteremezsiniz bence.
Peki bu insanın bundan sonra yalan söylemeyeceğini garanti edebilirmisin ? Neredeymiş aklı 2 yıldır da şimdi vuku buluyor.
Onun nasıl bir kişilik olduğunu bilen sensin biz ne desek boş bi yerde..İy düşün kararını kendin ver yalnız duygularınla değilde mantığınla hareket etmelisin.
ben denenmişliğin tekrar denenmemesi taraftarıyım.Çünkü ne olursa olsun bir insan neyse o değişmiyor. Herşeyi düşün başlıcaksanda ona göre başla..
Kendine sor öncelikle 2 yıl geçmiş duyguların körüklenmişken tekrar aynı sebeplerle ayrılarak acını tazelemeni istemem.İnşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin.
Bende diğer yorumlara katılıyorum, eski sevgilinböyle canı isteyince gelip gideceğinin farkına varmış bence, ayrıca yalanları yüzünden ayrılmışsınız unutma huylu huyundan vazgeçmez. Senden sonra kimse onun yalanlarına senin kadar tolerans göstermemiştir bu yüzden sana geri dönmüştür hemde o kadar yalanına rağmen hala severek ayrıldım demişsin. Ayrıca insan kaybedince değerini anlaması ve yaptığı yanlışları farketmesi 2 yıl sürmez. Sen bilirsin ama hiç bulaşma derim. Eğer yeniden başlarsan bu sefer kendine özgüveni daha çok olacaktır sonuçta onu hatalarıyla kabul eden ve seven bir insan vaar karşısında değil mi? İnsan en sevdiklerini ölümle kaybediyor ve ona bile alışıyor, sen en zor zamanları atlatmışken tekrar sil baştan yapmak kendine ancak psikolojik yönden ağırlık olur çünkü bu insan doğru bile söylese sen hep onun yalanlarını araştıracaksın. Güven yoksa ilişkide olmamalı.
Beynini Dinle İnsan 7 Sinde Neyse 70 in dede oldur....Kızlar, iki yıl önceki eski sevgilim hortladı.. Ayrılma sebebimiz yalanlarını yakalamam ve zamanla ilişkimizin laçkalaşmasıydı ama ayrılırken halen seviyordum. Aradan geçen zamnda ne ben ne de o kişi hiçbi şekilde irtibata geçmedik,yeni ilişkim oldu ve o insanı tamamen unuttuğumu düşünüyordum,ta ki bundan 1 ay öncesinde bana tekrar ulaşana kadar. Tekrar şans istedi ,ne desen haklısın ama engel koyma aramıza çok değiştim dedi. Ben bocalama dönemindeyim şuan,kalbim ve beynim arasında kaldım. Yardımcı olun ama ciddiye alın lütfen. Vereceğiniz cevaplara ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?