Kafam allak bullak yardım edin :(((

_efem_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
8
0
16
İzmir
Kızlar, iki yıl önceki eski sevgilim hortladı.. Ayrılma sebebimiz yalanlarını yakalamam ve zamanla ilişkimizin laçkalaşmasıydı ama ayrılırken halen seviyordum. Aradan geçen zamnda ne ben ne de o kişi hiçbi şekilde irtibata geçmedik,yeni ilişkim oldu ve o insanı tamamen unuttuğumu düşünüyordum,ta ki bundan 1 ay öncesinde bana tekrar ulaşana kadar. Tekrar şans istedi ,ne desen haklısın ama engel koyma aramıza çok değiştim dedi. Ben bocalama dönemindeyim şuan,kalbim ve beynim arasında kaldım. Yardımcı olun ama ciddiye alın lütfen. Vereceğiniz cevaplara ihtiyacım var,şimdiden teşekkürler.

Anladığım kadarıyla şuan bir ilişkiniz var.
Eğer gerçekten öyleyse asla ama asla sizinle irtibata geçmesine, böyle kafasına istediği gibi hayatınıza girmesine müsade etmeyin.

Üzerinden çok sular akmış bu meselenin.
Onun değiştiği kadar siz de değiştiniz ve en ufacık bir şeyde 'bak hiç de değişmemişsin aslında' deyip pişmanlık duymanız an meselesi olur.
Bir başkasına gösterdiğiniz sabrı ona tekrar gösteremezsiniz bence.

Hayır şuan ilişkim yok, o insana haksızlık yapmamak adına ayrıldım. Aklımda başkası varken devam etmek hiç doğru olmazdı.. Yazdıklarında haklısın ama kalbimle beynim arasında gelgitler yaşıyorum

Onun bır ılıskısı olsaydı ve sen arasaydın o sevgılısını bırakıp senı secmeyecektı,
bunu düşünme bıle bence..

Bu eski erkek arkadasinin böyle senin Kafani alakbulak etmesine izin vermemelisin bence,o her seni istediginde onun emrinde amade mi gezeceksin ve yasayacaksin,Kalbin onu sevdini söylesede mantigini kulan.

Bende diğer yorumlara katılıyorum, eski sevgilinböyle canı isteyince gelip gideceğinin farkına varmış bence, ayrıca yalanları yüzünden ayrılmışsınız unutma huylu huyundan vazgeçmez. Senden sonra kimse onun yalanlarına senin kadar tolerans göstermemiştir bu yüzden sana geri dönmüştür hemde o kadar yalanına rağmen hala severek ayrıldım demişsin. Ayrıca insan kaybedince değerini anlaması ve yaptığı yanlışları farketmesi 2 yıl sürmez. Sen bilirsin ama hiç bulaşma derim. Eğer yeniden başlarsan bu sefer kendine özgüveni daha çok olacaktır sonuçta onu hatalarıyla kabul eden ve seven bir insan vaar karşısında değil mi? İnsan en sevdiklerini ölümle kaybediyor ve ona bile alışıyor, sen en zor zamanları atlatmışken tekrar sil baştan yapmak kendine ancak psikolojik yönden ağırlık olur çünkü bu insan doğru bile söylese sen hep onun yalanlarını araştıracaksın. Güven yoksa ilişkide olmamalı.

Peki bu insanın bundan sonra yalan söylemeyeceğini garanti edebilirmisin ? Neredeymiş aklı 2 yıldır da şimdi vuku buluyor.
Onun nasıl bir kişilik olduğunu bilen sensin biz ne desek boş bi yerde..İy düşün kararını kendin ver yalnız duygularınla değilde mantığınla hareket etmelisin.
ben denenmişliğin tekrar denenmemesi taraftarıyım.Çünkü ne olursa olsun bir insan neyse o değişmiyor. Herşeyi düşün başlıcaksanda ona göre başla..
Kendine sor öncelikle 2 yıl geçmiş duyguların körüklenmişken tekrar aynı sebeplerle ayrılarak acını tazelemeni istemem.İnşallah hakkında hayırlı olan kararı verirsin.

Teşekkür ederim öncelikle empati yaptığınız için.. Evet haklısınız doğru bi karar alınacak olsa zaten kalp ve beyin arasında kalmaz direkt kararımı verirdim.Aynı soruyu hem kendime hem karşı tarafa defalarca sordum ; neredeydi aklın 2 yıldır diye,cevap alamadım kendini müdafa etmeye bile yüzü yok. O yüzden herkes kendi yolunda yürümeye devam edicek diye karar aldım ve bu şekilde uygulucam,teşekkür ederim.

Huylu huyundan vazgeçmez diyosun,evet haklısın.. Kafa karışıklığı ve duygu yoğunluğu yaşattı bu olay bana ama burada paylaşıp fikirlerinizi almak çok iyi geldi. Teşekkürler.

Erkeklerin huydur,
ne zaman unutursun hayatina devam edersin,
bir sekilde sana ulasirlar, hayatini alt ust edip gene cekilirler.
Bence bir sans daha vermemelisin..

Umarım ona 1 şans daha vermemişsindir konuyu tesadüfen buldum ve inanırmısınız aynısı 15 gün önce benim başıma geldi 2 yıl oldu ayrıldığımız 1 yıllık bi beraberliğimiz vardı durduk yere bahaneler bulup sürekli tartışma yaratıyodu ve çok yıpranmıştık ama ne yazık ki bende çok seviyodum daha önemlisi güveniyodum ama beni terk etti çok zor günler geçirdim ve 2 yıl aradan sonra tekrar biriyle görüşmeye başladım o arada yine aklımdaydı diğeri tabi ama olan olmuştu ayrılmıştık bir daha geri geleceğini hiç ummuyordum ta kiiiii 15 gün öncesine kadar 2 aydır görüştüğüm biri olduğunu söyledim ama tabi sevmiyordum ama onunla zaman geçirmek keyifliydi zaten 2 ay gibi bi sürede sevemezsin buna tepki gösterdi sen kimseyle olamazsın biz birbirimize aidiz falan filan gibi cümleler kurdu hatta evlenelim hemen dedi 2 yıl kadar aklın nerdeydi şimdimi anladın dedim sana ulaşamadım dedi vs vs.. aklımı feci şekilde karıştırdı aynı şeyleri yapacaktı biliyodum ama lanet olsunki seviyodum umarım bi hata yapmam dedim ama ona güvenmekle tekrar o hatayı yaptım 15 gün içinde tekrar aynı şekilde davranmaya başladı ve o kadar pişmanım ki onunla tekrar konuştuğum için ama insanız sonuçta engel olamıyosun bazı şeylere bidaha güvenmek mi asla..

Beynini Dinle İnsan 7 Sinde Neyse 70 in dede oldur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…