Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet aldattı ve inkar ediyor her erkek gibi.
Bunun harici şöyle bir gelişme oldu benle konuştuğu icin tekrar benle evli olarak face durumunu değiştirdi.ilişkisi yok yazmıştı.
Fakat annemde beni bi daha gidersen burdan gelme bana diye tehdit ediyor.benim kocam dengesiz olduğu icin yine başka sebepten beni yollamasi ve evden kacirmasi yüksek ihtimal artık anneme de gidemezsem gidecek yerim yokannem bakmayacakta çocuğuma o zaman. Zaten böyle şeylerde akrabalar uc maymunu oynar.artık direk kocama söylerim böyle daha kalacağımı yada artık boşanmak icin konuşacağım.kocam ve ailesinin eline düşmek istemiyorum.telefonun klavyesinin her yeri reklam üstelik yazarken kilitleniyor yada kaybolup duruyor.istediğim gibi duzenleyemiyorum yaziyi kusurabakmayin
kendisi evli ve çocuklu bir bayanla bir ay konuştu ona para yolladi bide onla aldatmadigini idda etti.Alınız benden de o kadar. Hiçbir şeycik anlamadım. Evli biriyle aşk yaşamam derken bekarla yaşarım mı demek istemiş? Bir de oraya takıldım. Direk boşamalık koca. Soru nedir acaba?
bende o yüzden her şeyine şüphe ile baktim bugün konuşacaktım vazgeçtim.Açık açık aldatmış kilif da bulamamış. Yüksek ihtimal yine yapacak. Ortalik ne kötü oldu ya hu.bosanmasa insanlar diyorum ama adamlar zivanadan çıkmış
konusacaktim vazgectim dunden beri dusun düşün.görüşünce onun dediklerini kabul etmis gibi olursun dediler. Hem baska sebepler de varAldattiysa affetme affedince bidaha yapiyorlar emin ol ailende bidaha gidersen bizi sil diyorsa demekki onları bile biktiracak hala gelmişler aileni dinle bence seni aldatan bi insan için ailenden olma
valla annemin yüzüne söyledim.eğer yine gelmeyeceğimi bilsem.barışırdım ama kocam dengesiz.Bence siz bu adamla barisacaksiniz.Anneniz de size tum kapilari kapatacak sonra siz yine buraya konu acacaksiniz.
Umarim oyle bi hata yapip barismazsiniz.Direk bosanin.
bende evlenirken pek dinlemedim.ayrılık da dinlemek istiyorum.cevreden yuvanı yikma diyenler oldu.bende yuvami yikmak istemem ama kocam normal biri değil.Anneciğini dinle.
Yol ver bu herife.
Valla senin bilecegin bişey hayrlisikendisi evli ve çocuklu bir bayanla bir ay konuştu ona para yolladi bide onla aldatmadigini idda etti.
bende o yüzden her şeyine şüphe ile baktim bugün konuşacaktım vazgeçtim.
konusacaktim vazgectim dunden beri dusun düşün.görüşünce onun dediklerini kabul etmis gibi olursun dediler. Hem baska sebepler de var
valla annemin yüzüne söyledim.eğer yine gelmeyeceğimi bilsem.barışırdım ama kocam dengesiz.
bende evlenirken pek dinlemedim.ayrılık da dinlemek istiyorum.cevreden yuvanı yikma diyenler oldu.bende yuvami yikmak istemem ama kocam normal biri değil.
Sonuc cok düşündüm mesaj attim hastayim gelemicem diye.üstüne hicbir şekilde ne cevap yazdı ne aradi beni sevmekten bahseden bu adam.
Bende hiç bir sey anlamadim barışmak mi istiyor ayrılmak misayenizde bizim de kafamız allak bullak.hiçbir şey anlamadım.
barismak istiyor ama telefonda konusurken bir pişmanlık ozlem yok benim laflarima gülüyor deli gibi.Bende hiç bir sey anlamadim barışmak mi istiyor ayrılmak mi
evet aldattı ve inkar ediyor her erkek gibi.
Bunun harici şöyle bir gelişme oldu benle konuştuğu icin tekrar benle evli olarak face durumunu değiştirdi.ilişkisi yok yazmıştı.
Fakat annemde beni bi daha gidersen burdan gelme bana diye tehdit ediyor.benim kocam dengesiz olduğu icin yine başka sebepten beni yollamasi ve evden kacirmasi yüksek ihtimal artık anneme de gidemezsem gidecek yerim yokannem bakmayacakta çocuğuma o zaman. Zaten böyle şeylerde akrabalar uc maymunu oynar.artık direk kocama söylerim böyle daha kalacağımı yada artık boşanmak icin konuşacağım.kocam ve ailesinin eline düşmek istemiyorum.telefonun klavyesinin her yeri reklam üstelik yazarken kilitleniyor yada kaybolup duruyor.istediğim gibi duzenleyemiyorum yaziyi kusurabakmayin
iyi yada kötü konuşmak için gidecektim ama gidemedim ayaklarım geri geri gittiOlayın öncesi zaten felaket de, evliyken ilişki durumunu değiştirmek nedir? Bence sırf bu bile çok büyük bir saygısızlık ve ayrılık sebebi.