Kafam Allak Bullak

Ben otele gitmeye karsiyim diyince o da tabiki istemedigin birseyi yapmamalisin zaten ikimizde mutlu olmayiz bundan diyor
Sanki kötü bi adamda degil sanki he
Umutsuz ya yanına çakmakla yaklaşmamak lazım alev alacaksın direkt o kadar yani🤣🤣🤣
Yalnız bu adam sana karşı his beklese altı yıl habersiz kalmazdı. Sen adım atmasan adam hatırlamayacaktı bile. Boşa ittirme sen bunu, şöyle markete fln git ordan bulursun bi kurban nasılsa

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Simdi de gundem başbaşa kalma meselesi.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bana yanlış geliyor bu tarz seyler dedim.
O da diyor ki arkadas olmaktan ne farkimiz kaliyor o zaman.
Yasayacaksak yasayalim yoksa ben yokumda demiyorum ben sana dedi.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Bir yakinlasma olmayacaksa aramizda zaten arkadasliktan öteye gecemeyiz diyor.
Sizce ne yapmayalım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yani amacı belli kabul ediyosan konuşmaya devam et

Tipik erkek lafları bilmesek her bulduğunun üstüne atladiklarını :KK70: elini tutmazmıs yav he he 🤣

Ya hiçbir hoşlantı olmadan sevişmeyecek adamlar da var ama öyle adamlar "ben sevmediğime dokunamam. O yüzden ya otelde elletirsin ya da ayrılırız" demez zaten 😂 Bildiğin eli şeyinde ergen ayol bu. İki sürtünüp gidecek çok belli.
Umutsuz da millet sevişiyor mu derdinde. 100 kişiye sorup aldığı 1 popüler cevaba göre hareket edecek galiba 🙄

Ya hiçbir hoşlantı olmadan sevişmeyecek adamlar da var ama öyle adamlar "ben sevmediğime dokunamam. O yüzden ya otelde elletirsin ya da ayrılırız" demez zaten 😂 Bildiğin eli şeyinde ergen ayol bu. İki sürtünüp gidecek çok belli.
Umutsuz da millet sevişiyor mu derdinde. 100 kişiye sorup aldığı 1 popüler cevaba göre hareket edecek galiba 🙄
Bana kalsa kaçırmazdim sevişirdim ama konumuz bu değil :KK70: umutsuz gene umutsuz bir vakaa 🤣

Yahu kafami karistirdiniz iyice
Hani istemesi normaldi
Yazılanları belli bir süzgeçten geçiriyor musunuz?
Normal sağlıklı bir insanın cinsel isteğinin olması normal, beğendiği ilişki kuracağı kişiyle sevişmek istemesi normal. Böyle şunu yaparsan böyle olur, ben bunu isterim, ihtiyacım var, sevişmezsek yürümez diye eli bir tarafında ergen gibi talepte bulunması normal değil diye farklı farklı varyasyonlarla yazıldı kaç kez.

Evet yani istiyorsan bu dediklerini söyle. Ha anlar mı ne yapar orası ona kalmış. Bence haklısın. Eğer otel otel diye tutturursa salla gitsin.
Tatlim birde aklima şu geldi sence nasil
Ben boyle birseye hazir degilim arkadas kalalim diyip gozlemleyecem. Benden tamamen kopuyor mu yoksa konusmaya gorusmeye devam ediyoe mu eger lafin gelisi soyleyip benden koparsa zaten hic sevmemiş demektir.
Sence bunu mu uygulayayim yoksa ofise davet etme konusunu mu
Sana hangisi daha mantıklı geliyor?

Merhaba canlar
Bir mesele var, isin icinden cikamadigim icin sizin tavsiyelerinizi almaya geldim.
Sorun su ki bir onceki konularimda da gormussunuzdur illa ki. 6 yil once hayatimda biri vardi ve bitmisti. Simdi 6 yil aradan sonra tekrar birlikteyiz. Hersey gayet guzel gidiyor daha ilgili alakaliydi eskiye gore. 2 kere görüştük. 2.gorusmemizde opusme sarilma falan oldu.
Bi yerlere gidip rahat olalim ben seni rahatca opup sarilmak istiyorum vs diyor.
Aklina aramizda iliski olacak birsey yasayacagiz diye birsey gelmesin. Zaten evlilikte olur iliski dedi. Benimde dusuncem o yonde evlilikte olur iliski yasamak dedim.
O da ben yakinlasmak istiyorum sadece eger bunu disarda yapmaktan rahatsiz olmuyorsan sorun yok diyor.
Bunca yil sonra tekrar birlikteyiz o zaman arkadas kalalim ben seni seviyorum deger veriyorum kaybetmek istemiyorum dedi.
Sizce ne yapmayalım.
hahahhaha evlenin bence bi an önce :D

Yazılanları belli bir süzgeçten geçiriyor musunuz?
Normal sağlıklı bir insanın cinsel isteğinin olması normal, beğendiği ilişki kuracağı kişiyle sevişmek istemesi normal. Böyle şunu yaparsan böyle olur, ben bunu isterim, ihtiyacım var, sevişmezsek yürümez diye eli bir tarafında ergen gibi talepte bulunması normal değil diye farklı farklı varyasyonlarla yazıldı kaç kez.
Çok uzun yazmışsın, umutsuz bunu sonuna kadar okuyup beyin süzgecinden geçiremez. Kısa ve öz yaz.

Mesela;

Umutsuz adam seni kullanmak istiyor...

Merhaba canlar
Sizce ne yapmayalım.
Birlesme olmasin ama her halti yiyelim demek istiyor. Yersen.

Back
X