kafam allak bullak...

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
merhaba kızlar daha öncede konularım oldu sorunlu bir nişanlılık dönemim ve nişan atma olayım oldu.ve olaydan 5 ay sonra hiç beklemediğim anda biri çıktı karşıma 5aydır güzel giden saygı mantık ve sevgi çerçevesinde bir ilişkimiz var.zaten başta ikimizde yasımızın geldiğini evlenmek istediğimizi belirterek basladık ilişkiye.ancak o 10 yıldr benim memleketimde yalnız yasıyor.fakat ilerde bu işinden ayrılmak zorunda kalırsa memleketine dönme planı var.buda beni korkutuyor.ben aileme çık düşkünüm üniversiteye bile gitmedim.aslında yapabilirim gidebilirm ama ailesi ile aynı sehirde olmak korkutuyor birazda gözümü.tamam ilerde dönme planı var ama bu varsayımda olsa beni geriyor.ve biz bu konuyu bir kaç günsonra konusacağız ve fikir ayrılığı yasarsak yol yakınken yolları ayırcaz.ve ben konusma anı gelene kadar çok gerginim.yada severek ayrılırsam ilerde pişman olmaktan korkuyorum.bunu red edip baska bir gurbet yazarsa allah diyorum.anlayacağınız aklım çok karısık.

Ailenize düşkünlüğünüzden üniversiteye mi gitmediniz? Evlilik için biraz daha zaman verin kendinize. Yol yakınken de ayrılın kendi şehrinizden asla ayrılmayacağına emin olduğunuz birini bulun daha iyi. Hayattaki hiçbir şeyin garanti olmadığını nasıl olsa tek yorumda anlayabilecek değilsiniz.

Birakin kendi memleketi ülkesiyi yurtdışına evlenen bir dünya kişi var herkes ailesine düşkün ama hayat sizin yasin daha ilerlediğinide cçok pişman olursun ve aileme düşkünum üniye bile gitmedim mantığıyla yaklasirsan daha çok fırsat kacirirsin

Adam iyiyise sevgi varsa herşeyden önce güven varsa aileyi değil kendinizi geleceğinizi düşünün kararınızı verin

Ailenize düşkünlüğünüzden üniversiteye mi gitmediniz? Evlilik için biraz daha zaman verin kendinize. Yol yakınken de ayrılın kendi şehrinizden asla ayrılmayacağına emin olduğunuz birini bulun daha iyi. Hayattaki hiçbir şeyin garanti olmadığını nasıl olsa tek yorumda anlayabilecek değilsiniz.
evt gidemedim o dönem düşkündüm maddiyatına kadar düşündüm.bende farkındayım garanti olmadığınınn.belki aynı sehirden olcak ama allah yazdıktan sonra onunlada gurbet olur bilemeyiz.ama sadece hassas bir dönemdeyim ve bu beni çok geriyor.sadece kimse ile paylasamadğım için burda açtım.

Bence üniversite aileden bile önde gelir.

Bu düşkünlük değil düşüncesizlik kusura bakmayın ama hayat ilerde size ne sunucak belli değil.en azından para kazanacağını bir isin olsa daha iyi değilmi.

Oku çalışıp çalışmamak senin elinde tercih senin ailenin hep senle olmayacak...

Aileme bu kadar duskunsen sen o adamla gitsem bile geri gelip huzursuz edersin.

Bence ailenin bırak kendine bak.

Memlekete dönme fikri genelde eşin ailesiyle aynı evde kalmayla sonuçlanıyor. Bana kalırsa kabul edemeyeceğiniz bir şeyse açıkça söyleyin, ilerde evlenince pişman olursunuz. Ha ben çok seviyorum onun için her şeye katlanırım derseniz bilemem tabii ancak evlilik hayatı ne yazık ki zor. Eşiyle gurbet ya da başka şehirlere gidip, evde yalnız kalıp depresyona giren çok fazla insan var

yaşınız kaç ki ?? üniversite çağındasınız anladığım kadarıyla ama bu genç yaşta nişan atmış,başkasıyla evlenmeyi düşünüyosunuz? genç yaşta neden hemen evlenme isteği anlamıyorum ben hiç.

yasım 26 9 yıldırda özel bir sektörde çalışıyorum.evet gitmedim ama iş konusunda allaha şükür şanslıyım aof işletme mezunuyum.

X