Kafam artık çok karıştı

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
592
167
23
24
Kızlar adetim 7 gün geçikti sizce var mı gebelik ?

Eklentiler

• IMG_1373.webp
    IMG_1373.webp
    48 KB · Görüntüleme: 95
Bu testi ben de ilk kez görüyorum ama geniş yuvarlakta silik çizgi var kullanma klavuzuna baktınız mı nasıl değerlendiriliyor bu test?
Artı olunca pozitif normalde

Eklentiler

• IMG_1378.webp
    IMG_1378.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_1377.webp
    IMG_1377.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar adetim 7 gün geçikti sizce var mı gebelik ?
Biz sizinle geçen hafta konuştuk mu yanlış mı hatırlıyorum yoksa 🤭 bence var gibi duruyor yoksa ortadaki çizgi niye çıksın digital test yaptınız mı bu markanın

Sizinle belirtilerimiz benzerdi sanki konuşmuştuk hatta yanılmıyosam ve evet bence de gebelik var tebrik ederim 🌸

Biz sizinle geçen hafta konuştuk mu yanlış mı hatırlıyorum yoksa 🤭 bence var gibi duruyor yoksa ortadaki çizgi niye çıksın digital test yaptınız mı bu markanın
Evet canım hala adet olmadım 😂 ve 4 gün önce dijital de negatif çıktı adetimden 8 gün geçti galiba hamileyim yarın kan vericem ilk iş 🌸

Evet canım hala adet olmadım 😂 ve 4 gün önce dijital de negatif çıktı adetimden 8 gün geçti galiba hamileyim yarın kan vericem ilk iş 🌸
Aman niye böyle bir kısır döngü oldu anlamadım normal başka markanın testlerini denedin mi 🙈

Aman niye böyle bir kısır döngü oldu anlamadım normal başka markanın testlerini denedin mi 🙈
Vallahi bilmiyorum artık piskolojim iptal 😂😂 adette olmuyorum normalde ben çokktann olmuştum ama dijital test negatıftı 4 gün önce bu testi de sabah yaptım böyle 15 dk da bir gölge gördüm sonra yarım saat sonra tam net çizgi gördüm hala anlamış değilim 😂

Back
X