kafam çok karışık amacı ne ne yapmaya çalışıyor sizce nasıl davranmalıyım?

ceren_gs

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
591
154
303
Ankara
bir iş arkadaşım var başlarda işte bildiğiniz gibi normal arkadaş gibiydik sonra benimle uğraşıp kızdırmaya çalıştı aramızda bir tartışma oldu işte engellenmişim whatshaptan vs sonra bu
konuda da tartıştık gönlümü almak için yemeğe davet etti ama öncesinde işte kahve falima baktı kismet var sana iste içinde bir harf söyledi kendi isminin içinde de o harf vardi dikkatli bakarsan görürsün çevrene dedi ve beni işte kızdırdıgi için arkadaşın ismini vererek beni nasıl tavlayacagini ona sormuş güya halbuki arkadasima boyle bir sey soylenilnemis ne maksatla onu soyledi anlamadin zaten iste bunlar da beni o tavırlarından dolayı ona ilgi duymama sebep oldu ve onun da bana ilgi duydugunu hissettim bir kere bana bakarken yakaladım ama utancımdan gülümseyerek kafamı egdim benim ona ilgi duyduğumu anladı öncesinde bana bakarak gülümserdi ama arkadaşım herkese böyle davrandığını söyledi ben öyle olduğunu düşünmüyorum ama sanırım gururum incindi cunki davet ettiği yemek konusunda yanlış yaptığını arkadaşıma söylemiş madem yanlışsa neden bana bakıp duruyor neden kafamı karıştırıyor amaç nedir bir gün soğuk bir gün sıcak davranıyor ne yapmam gerek duygularımla oynanmış gibi hissediyorum konuşan arkadaşım da o olmaz dedi git söyle bence sana ilgisi yok diyor hem eminim diyor hem de git konuş diyor ben de eminsen niye konuşmamı söylüyorsun dedim onun gözünde bile aciz duruma düştüm acınacak gibi bakıyor üzülmeni hiç istemiyorum diyor resmen karşı taraf bunu benim yerime o kişiye söyleyerek beni bu duruma soktu sırf bu yüzden gururum incinmiş gibi hissediyorum nasıl davranmaliyim o kişiye akıl l veren lütfen ben uzak durup mesafe koymak istiyorum ama neden bana bakıyor sobra hiçbisiyi olmamış gibi davranıyor anam veremiyorum

egosunu mu tatmin ediyor bir kere de prmağımda yüzük vardı yüzüğü görür görmezz çok dikkatli baktı süreli parmağıma bakıp durdu nişanlandığmı felan düşündü ben ona bakmıyorken onun bana baktığını hissetim parmağıma bakıp karşıma geçip yüzüme baktı fakat bu yemek olayından dolayı kendisinden uzaklaştım bana gurur yapıyorsun dedi kim olsa gurur yapmaz mı amacı ne yanlış yaptıysa içinde tutsaydı ona buna söylemenin beni rencide etmenin anlamı neydi haksız mıym ve iş akadaşım üstelik uzak da duramıyorum ne kadar uzaklaşsam da slmı da kestim normal de davranamıyorum sadece bakıyor o kadar

Baktığınız için bakıyor. Uzak durun ikisindende.

ikisi derken ama benim için feminist özgürlğüne düşkün ordan geliyor bu burdan çarpışıyoruz diyor ben bakmıyorum ki o bakıyor üstelik ben sanırım seviyorum bu kişiyi ama gururluyum da yani iş arkadaşı da uzaklaşamıyorsun ki .araya giren kişi aramızı bozdu zaten şu an arkadaşlık da bitti ikisiyle de konuşmuyorum
Baktığınız için bakıyor. Uzak durun ikisindende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…