- Konu Sahibi hayatdolubiri
çıkar ya umutsuz olma ilk önce şunu bi sapetlede :)OFF karşıma söyle iyi biri çıksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkar ya umutsuz olma ilk önce şunu bi sapetlede :)OFF karşıma söyle iyi biri çıksa
Laf olsun diye acmisın diye soruyor.Menü gelince de kendine hemen bi çay söylüyor.Dün ne yiyelim diye sordu bende tepkisini ölçmek için tost gibi bişeyler yiyelim dedim ne derse beğenirsiniz şaka yapıyorum ben burda bişey yememBence iyi düşünün ama çok sıcak gelmedi bana; ne öyle ergenler gibi sürekli foto çekmesi,birde ay olmuş insan bir kere bile yemeğe götürmezmi...
Aynen burdan yazdığım mesajı ve onun tepkisini bildirecegim.Bi cenazeleri var o yüzden bir hafta bekleyip bitireceğim artıkçıkar ya umutsuz olma ilk önce şunu bi sapetlede :)
cidden şaka gibiLaf olsun diye acmisın diye soruyor.Menü gelince de kendine hemen bi çay söylüyor.Dün ne yiyelim diye sordu bende tepkisini ölçmek için tost gibi bişeyler yiyelim dedim ne derse beğenirsiniz şaka yapıyorum ben burda bişey yemem
Erkeklerin sürekli selfie çekmesi narsizm göstergesiymiş.Arkadaşlar ayrıca ilk tanistigimizda bana çevresindeki birkaç kişinin ona narşist dediğini onun ise bu durumu hiç takmadigini söylemişti.Ben kendimi biliyorum filan demişti.Sürekli resim çekmesi de bunun belirtisi olabilir mi ?Bugün buluştuk yine onun resimlerini çekmemi istedi
Allah iyiliginizi versin çok tatlisiniz güldürdünüz beni ☺Ben de ailemde inanılmaz derece aşırı eli açık insanlariz.Ben ailemden öyle gördüm.Çocukken bile yeni alınan oyuncakları benden küçük çocuklara verirdim.Bişey ismarlayaagim zaman karşımdaki ne kadar yemem desede yemeğini tatlısını icecegini söyleyen biriyim.Ben böyle olduğum için mi beklentim yüksek diyw düşünüyordum ama sanırım değil...O adamda sorun var bende değilEvlilikte cimri insana tahammül olmaz.Hatta ve hatta sen bile çok cimri olsan yinede cimri erkek gözüne batar . 4 ayda bir yemek teklif etmemiş 39 nda foto çekmeye devam etsin bir kaç yıl sonra emeklilik için lazım olur
Aynen bende araştırdım arkadaşları haklı sanırımErkeklerin sürekli seldir çekmesi narsizm göstergesiymiş.
Aynen benimkinin de iyi bir işi eğitimi var...Ama sonuç hüsran...Ayrıca işin kötü yanı kendine inanılmaz para harcıyor.Dün buluştugimixda kendine ceket baktı ben beğenmedim almadı ama orda bayan giyimde vardı.İnsan ufakda olsa oraya girmişken bişey alır değil mi.4.5 ay olmuşevlilik için evlenme arkadaşım, heleki böyle cimri insan ile ömür geçmez. Bende yıllar önce biri ile tanışmıştım hatta mesleği olan biriydi ilk buluşmada kafede hesap ödemedi bana ödetti kan beynime sıçradı (cüzdanını evde unutmuş güya).Koşarak uzaklaştım...
Sevgililer gününde bir çiçek gönderebilirdi en azından. Cimri ve odunAynen benimkinin de iyi bir işi eğitimi var...Ama sonuç hüsran...Ayrıca işin kötü yanı kendine inanılmaz para harcıyor.Dün buluştugimixda kendine ceket baktı ben beğenmedim almadı ama orda bayan giyimde vardı.İnsan ufakda olsa oraya girmişken bişey alır değil mi.4.5 ay olmuş
Ben henüz bir buçuk aylıkken onun Doğumgünü nde ona hediye aldim.Hemde ikı tane.Ama o sevgiller gününde bişey almak bir yana kutlamadi bile.Evlilik yıldönümü ve doğum gunu dışında günlere önem vermemis beyefendi
Benim eşim de aç mısın diye laf olsun diye sormuştu bir kaç kez , ben de sizin gibi evet açım dememiştim sonra karşımda çorba içmişti. Sonra bu tavrından utandı filan ama... Şöyle söyleyeyim benim eşim çok cimri ve görgüsüz bir insandı en lafın dolambaçlı olmayan haliyle. Bu bahsettiğiniz tip 39 yaşında ve hiç evlenmemiş bir tip galiba. Ergen gibi bir izlenim bırakıyor insanda.Aynen çevresindeki insanların ona narşist dediğini ama onun bunu hiç takmadigini kendisinin ne olduğunu bildiğini söylemişti bi kere.Yemek olayi da acmissın diye soruyor ama sanki sormuş olmak için soruyor.Bi kere bana bugün birlikte bir öğle yemeği yiyelim demedi. Dün buluştuk ne yicez diyw sordu bende tepkisini ölçmek için tost gibi bişeyler yiyelim dedim şaka yapıyorum ben burda bisey yemem diye cevap verdi
Peki suan siz eşiniz le mutlu musunuzBenim eşim de aç mısın diye laf olsun diye sormuştu bir kaç kez , ben de sizin gibi evet açım dememiştim sonra karşımda çorba içmişti. Sonra bu tavrından utandı filan ama... Şöyle söyleyeyim benim eşim çok cimri ve görgüsüz bir insandı en lafın dolambaçlı olmayan haliyle. Bu bahsettiğiniz tip 39 yaşında ve hiç evlenmemiş bir tip galiba. Ergen gibi bir izlenim bırakıyor insanda.
Ve eğitim farklılığı, taşra-şehir olayı o kadar ayırıcı bir faktör ki dahasını arama bile. Yazık 2 senelik okul mezunu,lise mezunu insan değil mi yani diyen içindeki çocuk büyütme hevesindeki anneyi sustur lütfen. Çünkü eğitim alanında kendini geliştirmeme sebebi ne olabilir ? Ya okulda yapamamıştır, ya erken yaşta çalışmak zorunda kalmıştır, eğitimsiz bir ailenin çocuğu olduğu için zorlanmıştır vs. Her halde ya aşağılık psikolojisine ya da aktif olmayan bir beyine sahiptir o adam. Bir adamın az da olsa büyümemiş hali seni küçültür.
Mutlu ? Eşim sen kadınsın erkekle nasıl konuşulur öğren lan diyerek beni linç etti. Tekme yumruk tokat... Aileme telefonda küfürler, bana küfürler...Çok severek evlendim ben üstelik. Yaşıtız, iyi bir işi var asker, yakışıklı, kimi zaman çok iyi huylu kimi zaman şeytan,gelgitli,saplantılı, dengesiz ve aşağılık psikolojisinden kurtulamamış bir tip. Aile desen facia. Bana yaptığı psikolojik işkencenin niteliğini yeni anlıyorum 16 gündür ayrıyım. Ve beni daima haksız yaparak,yalanlar söyleyerek her istediğini kabul ettirme peşinde,manipülasyonun bini bin para. Evi kışla zanneden bir sosyopat. Bu adam bana feci halde onun bazı hallerini çağrıştırdı. Hem yaşın genç ki.. 10 yaş büyük, görgüsüz ve narsist...kaç kardeş sen.Peki suan siz eşiniz le mutlu musunuz
Not boşanma davası açtım, darp davası da.Mutlu ? Eşim sen kadınsın erkekle nasıl konuşulur öğren lan diyerek beni linç etti. Tekme yumruk tokat... Aileme telefonda küfürler, bana küfürler...Çok severek evlendim ben üstelik. Yaşıtız, iyi bir işi var asker, yakışıklı, kimi zaman çok iyi huylu kimi zaman şeytan,gelgitli,saplantılı, dengesiz ve aşağılık psikolojisinden kurtulamamış bir tip. Aile desen facia. Bana yaptığı psikolojik işkencenin niteliğini yeni anlıyorum 16 gündür ayrıyım. Ve beni daima haksız yaparak,yalanlar söyleyerek her istediğini kabul ettirme peşinde,manipülasyonun bini bin para. Evi kışla zanneden bir sosyopat. Bu adam bana feci halde onun bazı hallerini çağrıştırdı. Hem yaşın genç ki.. 10 yaş büyük, görgüsüz ve narsist...kaç kardeş sen.
Yok bu davranışları surekli aklımda olduğu için bisye hissedemiyorum.Ama ilk başlarda hissetmistim.Bir de el ele tutuştuk umuzda fikan bi heyecanlandim hoşuma gitti ama bu da duygusal bi boşluktan dolayı sanırım.Yani o olduğu için değil kim olursa olsun belki o duygusal boşluğumdan dolayı hoşuma gidecektisiz herhangi bişey hissediyor musunuz?
İnanmıyorum ya Allah yardımcınız olsun. kesin kararımı verdim bitireceğim kesinlikle.Aynen hem narşist hem odun hem asiri sinirli ve ilgisiz ...Not boşanma davası açtım, darp davası da.
Arkadaslarım ben yaklaşık 4.5 ay önce evlilik amacı ile biriyle tanistirildim.Yakın bir arkadaşımın kuzeni.Ama bu kişi ile ilgili kafamı karistiran çok şey var arkadaşlar.
Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen fotoğraf çekmeye aşırı düşkün birisi. Yani sürekli kendi resmini çekiyor.39 yaşında bir adamın bu kadar kendi resmini çekmesi bana pek normal gelmiyor.Onun dışında beni hiç aramiyor.Sadece yazışıyoruz.Telefonda konuşurken hemen konunun bittiğini yazısma da yeni konu açıldığını söyledi ama ben pek tatmin olmadım açıkçası.Ayrica dört buçuk aydır yemeğe gitmedik arkadaşlar.Çay kahve vb içiyoruz sadece aç misin diye soruyor ama ben sonuçta açım diyemem ki onun bugün yemek yeme bir öğlen yemeği yiyelim demesi gerekmez mi? Cimri oldugundan supheleniyorum.Hatta sanirim cimriAyrica yanımda iken çok ilgili ama mesajlarda hiç değil.Tek bir sevgi sözcugu söylemiyor.Canım bile demiyor.
Apdestli namazli birisı bende artik yuva kurmak.istiyorum yaşım 29.Ama sonunda mutsuz da olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlarım biraz daha tanımaya çalışip sabretmelı miyim.yoksa ayrılmalı mi?