- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi cilek_receli
Cok zor bir durum haklisiniz..bir evlilikte saygi bitmisse hersey bitmis demektir bana göre..küfürleşmeler oldu diyosunuz buda sayginin bittiginin göstergesidir..ayrilip ayrilmamak sizin karariniz bisey diyemem ama bana kalirsa bunu yapicaksaniz eger cocugunuz büyümeden yapin cünkü ilerde daha cok sorun olur sizin icin cocugunuz cok etkilenir bazi seyleri tam kavrayamamisken daha hayatinizi düzene sokmanizi öneririm ben..ayrilik cocuklari etkiliyo ilerde diyolar dogrudur ama bana kalirsa mutsuz,huzursuz ve sürekli kavga olan bir ortamda yetişen cocuklar cok daha fazla etkileniyo benim görüşüm bu yöndekafa yapımız uymuyor onun evlılık anlayısıyla benımkı aynı degıl.o cok ufak bır yerde dogup buyumus yasam tarzlarımız farklı sonradan gordum.ona gore evlılık ısten gelıp tv seyredıp uyumak bana gore kocamla paylasım.zamanla saygı bıttı.maddı konular gırdı sorumsuzluklar arttı.ılgısızlık basından berı vardı.bebegım oldu degısmedı.calıstıgım surede her gece kıskanclık kavgaları basladı.sogudum.hakaretler basladı kufırler basladı ben de tutamıyorum artık kendımı.kısacası ben kocamı saglam guvenecegım bırı olarak gormek ıstedım ama karı koca rollerı degıstı.