Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır özelDevlet hastanesi mi?
Benim de 13 haftalık yüzde 99 kız dedi ama sonraki kontrolde erkek çıktıMerhaba kafam çok karısık 15 haftalık hamileyim 13. Haftada yüzde 80 bi tahmin yapıldı, başka doktora gittiğimde o da aynı şeyi söyledi. Bu 15. Hafta gittiğimde de doktor bebek kendini göstermiyor dedi, cinsiyet değişebilir dedi. Yani ben anlamadım iyice kafan karıştı
Kesin olsun istiyorsanız detaylı ultrasyonu bekleyinCinsiyetini ne söylediler peki
Evet olabilir ama kendmi kaptırmıştm şimdide kesin konuşmayınca hayallerim yıkıldı. Kacıncı haftada erkek dediler sizeBenim de 13 haftalık yüzde 99 kız dedi ama sonraki kontrolde erkek çıktıki cihazı çok iyi
daha çok erken ya sağlıkla gelsin de bunlara çok takılmayın zamana bırakın
20. Hafta mıKesin olsun istiyorsanız detaylı ultrasyonu bekleyin
Erkek demiştiCinsiyetini ne söylediler peki
20-26 hafta arasında yapılıyor benim arkadaşım 24. Haftada girdi kız demişlerdi herşeyini almıştı detaylıya bir girdi erkek dediler en iyisi detaylı doktorunuz kesin desede detaylıyı beklemek daha iyi bana 13. Haftada erkek dedi %100 ama ben hazırlık vs yapmak için detaylıyı bekledim yinede20. Hafta mı
Erkek demişti
Erkek dediyse genelde erkek bebek yanıltmaz20. Hafta mı
Erkek demişti
13 14 te öyle dediler 15 te gittim kendini gizliyor dediErkek dediyse genelde erkek bebek yanıltmaz
Bekleyin o zaman sağlıklı olsun cinsiyeti öğrenirsiniz nasıl olsa13 14 te öyle dediler 15 te gittim kendini gizliyor dedi
15 te erkek dedi ama 17-18 e kadar kesin konuşmuyorlar zaten. Herkesin gönlünde bi tercih olsa da çok fazla istememek lazım hayırlısını dilemek lazım, sağlıklı olsun diye dua edin bence en önemlisi o zatenEvet olabilir ama kendmi kaptırmıştm şimdide kesin konuşmayınca hayallerim yıkıldı. Kacıncı haftada erkek dediler size
Pipi görünmeyecek gibi olmuyor vallabenim 16+5de erkek olduğu belli olmustu. onun öncedinde hep net değil bir sey söylemek istemiyorum demişti. ama 16+5te pipiyi ben bile görmüştüm![]()
Erkek mi dedilerHayır özel
yorumlarda yazmışlar arkadaşlar erkek yanıltmıyor ama yinede beklemekte fayda var20. Hafta mı
Erkek demişti
Bizim arkadasta oldu o 5 ay kız olaraktan sevdikleri bebiş 6 ci ayda kendini oğlan diye gosterdi oğlan doğduMerhaba kafam çok karısık 15 haftalık hamileyim 13. Haftada yüzde 80 bi tahmin yapıldı, başka doktora gittiğimde o da aynı şeyi söyledi. Bu 15. Hafta gittiğimde de doktor bebek kendini göstermiyor dedi, cinsiyet değişebilir dedi. Yani ben anlamadım iyice kafan karıştı
Şaşırtıcı Detaylıda gozukmemişmi.Bizim arkadasta oldu o 5 ay kız olaraktan sevdikleri bebiş 6 ci ayda kendini oğlan diye gosterdi oğlan doğdu
Evet erkek normalde kendini erkende belli ediyor diyorlarErkek mi dediler
yorumlarda yazmışlar arkadaşlar erkek yanıltmıyor ama yinede beklemekte fayda var![]()