• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karısık cinsiyet belli değil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
386
-141
98
35
Merhaba kafam çok karısık 15 haftalık hamileyim 13. Haftada yüzde 80 bi tahmin yapıldı, başka doktora gittiğimde o da aynı şeyi söyledi. Bu 15. Hafta gittiğimde de doktor bebek kendini göstermiyor dedi, cinsiyet değişebilir dedi. Yani ben anlamadım iyice kafan karıştı

Merhaba kafam çok karısık 15 haftalık hamileyim 13. Haftada yüzde 80 bi tahmin yapıldı, başka doktora gittiğimde o da aynı şeyi söyledi. Bu 15. Hafta gittiğimde de doktor bebek kendini göstermiyor dedi, cinsiyet değişebilir dedi. Yani ben anlamadım iyice kafan karıştı
Benim de 13 haftalık yüzde 99 kız dedi ama sonraki kontrolde erkek çıktı 😄 ki cihazı çok iyi😄 daha çok erken ya sağlıkla gelsin de bunlara çok takılmayın zamana bırakın

Benim de 13 haftalık yüzde 99 kız dedi ama sonraki kontrolde erkek çıktı 😄 ki cihazı çok iyi😄 daha çok erken ya sağlıkla gelsin de bunlara çok takılmayın zamana bırakın
Evet olabilir ama kendmi kaptırmıştm şimdide kesin konuşmayınca hayallerim yıkıldı. Kacıncı haftada erkek dediler size

20. Hafta mı

Erkek demişti
20-26 hafta arasında yapılıyor benim arkadaşım 24. Haftada girdi kız demişlerdi herşeyini almıştı detaylıya bir girdi erkek dediler en iyisi detaylı doktorunuz kesin desede detaylıyı beklemek daha iyi bana 13. Haftada erkek dedi %100 ama ben hazırlık vs yapmak için detaylıyı bekledim yinede

Evet olabilir ama kendmi kaptırmıştm şimdide kesin konuşmayınca hayallerim yıkıldı. Kacıncı haftada erkek dediler size
15 te erkek dedi ama 17-18 e kadar kesin konuşmuyorlar zaten. Herkesin gönlünde bi tercih olsa da çok fazla istememek lazım hayırlısını dilemek lazım, sağlıklı olsun diye dua edin bence en önemlisi o zaten☺️

benim 16+5de erkek olduğu belli olmustu. onun öncedinde hep net değil bir sey söylemek istemiyorum demişti. ama 16+5te pipiyi ben bile görmüştüm 😂

Bizim arkadasta oldu o 5 ay kız olaraktan sevdikleri bebiş 6 ci ayda kendini oğlan diye gosterdi oğlan doğdu

Back
X