• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık çözemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sjsj34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
8
2
1
24
Uzun bir ilişkim var ve çok karışık engameli sorunlar olan bi ilişki neyse yaklaşık 3-4 aydır benden hiç bir şekilde para istemeyen adam para ister oldu param yok diyerek yok babama vericem yok sigara alıcam vs sürekli degil ama arada sırada istiyo nedenini bi türlü çözemedim niye şimdiden sonra böyle olmuş olabilir amacı ne yani konu para degil parasında degilim ben ondan bu zamana kadar 1 tl bile istemedim ama niye şimdi o böyle oldu anlamıyorum hayır durumları da iyi o çalışıyo ben çalışmıyorum ne alaka yani niye ?? Kafam Allah pullah oldu bu konudan

Dikkatli olun bence. Çalışan bir adamın babama para vericem, sigara alicam vs diye para istemesi bana normal gelmedi.
Yani önceden böyle degildi sürekli sürekli istemiyo ama şimdi böyle oldu 3-4 aydır ve çözemiyorum yani saçma geliyo büyük bi miktar da degil ama bilmiyorum yani

Neden böyle yaptığını düşünmek yerine ayrılın. Dünyada zaten yeteri kadar dert varken birde hayatınıza aldıklarıniz dert olmasın.

Uzun bir ilişkim var ve çok karışık engameli sorunlar olan bi ilişki neyse yaklaşık 3-4 aydır benden hiç bir şekilde para istemeyen adam para ister oldu param yok diyerek yok babama vericem yok sigara alıcam vs sürekli degil ama arada sırada istiyo nedenini bi türlü çözemedim niye şimdiden sonra böyle olmuş olabilir amacı ne yani konu para degil parasında degilim ben ondan bu zamana kadar 1 tl bile istemedim ama niye şimdi o böyle oldu anlamıyorum hayır durumları da iyi o çalışıyo ben çalışmıyorum ne alaka yani niye ?? Kafam Allah pullah oldu bu konudan
Kafan allak bulluk olmuştur, diğeri pek mümkün değil.

3-4 aylık ilişkide, ilk günden mi para istemesini beklerdiniz? Adam bir kaç ay güven kazanıp sonra para istemeye başlamış. Durumlarının iyi olduğunu kendi gözlerinde gördün mü? Ailesini tanıyor musun ? Evlerine gittin mi? Muhtemelen hayır sadece kişinin sadece söylemlerine dayanarak öyle olduğuna inandın.

Hiç bir normal insan 3-4 aydır tanıdığı birinden para istemez. Biraz kafayı çalıştırırsanız amacını anlarsınız.

Kafan allak bulluk olmuştur, diğeri pek mümkün değil.

3-4 aylık ilişkide, ilk günden mi para istemesini beklerdiniz? Adam bir kaç ay güven kazanıp sonra para istemeye başlamış. Durumlarının iyi olduğunu kendi gözlerinde gördün mü? Ailesini tanıyor musun ? Evlerine gittin mi? Muhtemelen hayır sadece kişinin sadece söylemlerine dayanarak öyle olduğuna inandın.

Hiç bir normal insan 3-4 aydır tanıdığı birinden para istemez. Biraz kafayı çalıştırırsanız amacını anlarsınız.
Bilip bilmeden yorum yapma kendisi akrabam ailesinide tanıyorum evlerini de biliyorum

Bilip bilmeden yorum yapma kendisi akrabam ailesinide tanıyorum evlerini de biliyorum
Burada yorum yapmak için, senin 7 ceddini mi bilmem lazım? Konu açmışsın millet yorum yapsın diye, biz de yorum yapıyoruz. Eksik bilgi veriyorsan senin problemin.

Ayrıca hiç boşuna çırpınma, burada herkes sana, adamın seni dolandırmaya çalıştığını yada paranı yemeye çalıştığını söyleyecek, sen başka şeyler duymak istiyorsan yeri burası değil üzgünüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X